پاسخ : محکوم به استفاده از cpu
این کار را شرکت های معتبر انجام میدن بعد از 1 ماه کل هزینه بر میگرده بعد از ماه های بعدی متناسب با ماه های استفاده شده هزینه محاسبه میشه و بغیه هزینه برگشت داده میشه .
دوست عزیز همش که بحث فروش نیست . ملاک برای خریدار گزینه های بسیار مهمتری هم باید یاشد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afraweb.net
این کار را شرکت های معتبر انجام میدن بعد از 1 ماه کل هزینه بر میگرده بعد از ماه های بعدی متناسب با ماه های استفاده شده هزینه محاسبه میشه و بغیه هزینه برگشت داده میشه .
دوست عزیز همش که بحث فروش نیست . ملاک برای خریدار گزینه های بسیار مهمتری هم باید یاشد .
من شرکتی رو میشناسم که معتبر هم هستند هاست یه گیگ رو فروخته 100 هزار تومان(من کاری به قیمتش ندارم) کمتر از یک ماه گذشته مشتری پشیمون شده ولی اون شرکت حاضر به برگشت پول نشده حتی 1000 تومنش.:114:
من وقتی اینجور چیزا رو میبینم که عده ای دارند از ساده لوحی مردم سواستفاده میکنند تا جیب خودشون رو پرکنند حرصم میگیره و نمیتونم چیزی نگم.
:63:همیشه دوربین مداربسته ای روی ما زوم کرده است.:63:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lianteam
من شرکتی رو میشناسم که معتبر هم هستند هاست یه گیگ رو فروخته 100 هزار تومان(من کاری به قیمتش ندارم) کمتر از یک ماه گذشته مشتری پشیمون شده ولی اون شرکت حاضر به برگشت پول نشده حتی 1000 تومنش.:114:
من وقتی اینجور چیزا رو میبینم که عده ای دارند از ساده لوحی مردم سواستفاده میکنند تا جیب خودشون رو پرکنند حرصم میگیره و نمیتونم چیزی نگم.
:63:همیشه دوربین مداربسته ای روی ما زوم کرده است.:63:
خب قانون خیلی شرکتا میگه وجه بی دلیل برگشت نمیخوره
توی ایران متاسفانه شرکت و غیر شرکت فرقی نداره.
اگر کسی بخواد حق بخوره در قالب شرکت هم حق دیگران رو میخوره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
دوست عزیز وقتی شما برگه قرار داد و فاکتور فروش بگیری و سربرگ و مهر شرکت داشته باشه چطوری میتونن هزینه رو برنگردونن لطفا همه را با هم مقایسه نکنید هر شرکتی برای خودش policy های مخصوص خودش رو داره . بهتره قبل از خرید به فکر این مسله باشید . در ضمن خوش اومدن نیست اگر واقعا سرویسی مشکل داشته باشه فروشنده موظف هست برگشت بزنه ولی اگر بصورت دل بخواهی باشد هیچ شرکتی برگشت نمیزنه برای مثال شما یه سرویسی را خریداری نمایید بعد از چند ماه بگید من خوشم نمیاد از سرویس های شما اون موقع نباید انتظار برگشت داشته باشید . ولی بر اساس اصول و منطق باشه امکان برگشت حتما وجود دارد .
از همه دوستان که به نحوی با حضور و نظرتاشون ما رو راهنمایی کردن ممنونیم.با تلاش گروه انفورماتیک خودمون تونستیم یه جوری وارد سیستم شده و بک آپ هامون رو برداریم.تو این 10 ماهی که با این دوستان در دهکده وب کار کردیم خیلی چیزا یاد گرفتیم .این که آدم میتونه خیلی نامرد بشه خیلی ... باشه.
اینا از این که سایت ما یهنی بهتر بگم سایت گروه ما هر روز داشت موفق می شد و چون حساسیت های مارو برای تعطیل نبودن حتی 1 دقیقه ای رو میدیدن از موقعیت سوه استفاده می کردن.
به هر حال مشکل ما درست ولی برای این عزیزان در webvillage خیلی متاسفم .بیشتر به اینم متاسفم که از اعتقادات مردم برای منافع مالی خودشون استفاده می کنن.
امیدوارم بقیه دوستان عبرت بگیرن و گیر همچین ادم هایی نشن.
اینم بگم که گروه ما امروز با تنظیم شکایت نامه ای توسط وکیل گروه مراتب اداری رو برای گرفتن حق و حقوق خود و همچنین ضرر و زیان های وارد شده به دادگاه اعلام کرد.
فقط بقیه کاربران دهکده وب که متاسفانه شرکت ثبت نشده ای هم نیستن به فکر ترانسفر سایتشون باشن قبل از اونی که براشون مشکلی پیش بیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afraweb.net
هر شرکتی برای خودش policy های مخصوص خودش رو داره
پس به شما هم پیشنهاد میکنم هر جا میرسید نگید همه شرکت ها فلان میکنند ! (خیلی جاها میگید اگه مشتری ناراضی بود باید هزینه پس بدن و اینا)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
دقیقا باهاتون موافقم .شرکت شرکت که میگیم اکثر دوستان یه شرکت مسئولیت محدود ثبت می کنن که ارزش حقوقی چندانی نداره و اعضاش اغلب 2 یا 3 نفر هستن .
اگه شرکت یه شرکت سهامی خاص باشه و طوری باشه که هر ساله باید فعالی های خودشو گزارش بده و نظارت بیشتر باشه و این از یک هیت مدیره قوی برخوردار باشه بله میشه اعتماد کرد.
در مورد سرور های خارجی اگه مشکلی پیش بیاد پاسگویی واقعا ضعیفه.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
جوملا رم می خوره ولی ! سی پی یو اصلا
این دوستان می گفتن که 98% از cpu در بعضی مواقع استفاده می کنه و امکان میزبانی بر روی هاست اشتراکی نیست.اگه لازم هست عکسی که برامون فرستان رو بذارم.
سایت رو دادیم مدیران جوملا هم تست کردن میگن هیچ مشکلی نداره
ولی بازدید حدود 3000 تا روزانه و 25 تا کامپوننت نصب شده داریم.
ما الان 3 روزه داریم رو یه سرور دیگه تست می کنیم ولی هیچ مشکلی نیست.
توی بازار ایران در همه زمینه ها چیزی که وجود نداره نظارت هست !
وگرنه شرکت شرکت هست ، نگید اعتبار نداره ... این قدر روی ظواهر مانور ندید ... به خدا هیچ جای دنیا این طور نیست.
ما خلا نظارتی داریم .. اگر نظارت باشه دیگه اون کسی هم که شرکت نداره نمی تونه سواستفاده کنه .
شما چوب همین ظاهر نگری هاتون رو خوردید .. خدا بخیر کنه .. پس فردا باید بریم شرکت سهامی عام ثبت کنیم.
تو بورس هم حتما سهام بذاریم برای چندرغاز ...
ثانیا می شه بفرمایید شرکت سهامی خاص چند نفر هستند ؟ والا تو سهامی خاص هم 3 نفر است (حداقل)
این قدر راه دور زدن قانون هست --- که با سهامی عامش هم می شه سوء استفاده کرد.
یه وب مستر خوب باید حواسش به هاستش باشه و ازش بک آپ داشته باشه و دید به مشکل خورد عوضش کنه و موارد دیگه.
من بیشتر تو این مدتی که عضو شدم سعی کردم بیشتر شنونده باشم
ولی خوب این بحث ها چند بار دیگه هم ایجاد شده هیچ نتیجه ای هم نداشته
چه شرکت باشه چه نباشه چه ثبت بکنه چه نکنه اگه بخوای کلاهبرداری کنه میکنه
یکی دوست داره ارزون بده یکی هم دوست داره پول خون بابش رو هم روی هاست از مشتریش بگیره
اون کسی که میره هاست میگیره باید حواسش جمع باشه کسی که واسش دعوت نامه نفرستاده که بیا از ما بگیر
اینمهه شرکت معتبر با سابقه زیاد هست که میتونید برید با خیال راحت ازشون هاست بگیرید
هیچ ارزونی بی دلیل نیست
هر گرونی هم خوب نیست