دمو بديد لطفا + قيمت
باتشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
دمو بديد لطفا + قيمت
باتشكر
من چی بگم؟
شما از کارهای من خبر ندارید.
من ۶ ماه هست میخوام ۲ نفر را برای پشتیانی کلیه ی سیستم هام بزارم ولی نمیشه.
سیستم را هم خودم نصب میکنم و دلایلش نیازی به توضیح نداره و شما میتونید ۱ دقیقه بعد از نصب برید و پسوردتون را عوض کنید.
شما ۳ روز صبر نکردید که ماژول تست بشه و بعد بخرید .
بنده برای هر برنامه ای فقط هزینه ی نصب برنامه را میگیرم و به هیچ عنوان هم پس نمیدم .
حالا بماند که خودتون پشت تلفن گقتید که ۵۰ تومن مال خودتون باشه و من سیستم را نمیخوام.
شما حاضر نشدید بعد از ۲-۳ روز پیش پرداخت نصب ماژول را بدید و این چه بی احترامی ای هست ؟
از قدیم میگن پای مرغتا سفت ببند و همسایه را *** نکن.
بنده گفتن پیش پرداخت را واریز کنید تا نصب کنم .
حالا این کجاش بی احترامی هست را من متوجه نمیشم.
در مورد پیمان هم ۲-۳ تا پست قبل تر را میخوندید متوجه میشدید چی به چی هست.
بنده خودم اعلام کردم که سیستم من خیلی توپ و خدا نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و خیلی ضعف ها داره ولی باگ امنیتی نداره و فقط امکاناتش کم هست.
دیگه نمیدونم باید بر هر کدوم از کارهایی که میکنم بیام و تاپیک بزنم؟؟؟؟
شما هم با من قرار داد دارید و من میتونستم برم و قراردادمون را پیگری کنم ولی چون ۲ طرفه باهم کنار اومدیم و من هرگز دلیل این کارهای شما را نفهمیدم ( حتی چند بار هم ایمیل زدم و گفتید بیخیال { تمامی ایمیل ها ذخیره شده و موجود هست } )
یک مورد دیگه هم که باید بگم این هست که سیستمی که برای شما نصب شد در واقع یکی از کم باگ ترین سیستم های من بود و من واقعا تعجب کردم که شما چرا از سیستم ناراضی بودید چون شاید ۲-۳ مورد باگ در سیستم شما بود که زیاد هم چیز خاصی نبودند و شاید شما اصلا اونها را متوجه نشده باشید .
من نمیخوام از سیستمم دفاع کنم چون اصلا لزومی به این کار نمیبینم ولی هی پای منو وسط میکشید و مجبور میشم پست بزنم.
از همه عذر خواهی میکنم که موضوع تاپیک هی به سمت من منحرف میشه.
ه آقاي داوري
من كه چند بار عرض كردم بي احترامي به شما نشه و خداي ناكرده كارتون زير سوال بره.
تلفني گفتم 50 تومن شما گفتيد هزينه نصب منم گفتم يعني همش و شما كه گفتيد بله من گفتم باشه نوش جونتون. هر كاري مزد خودش رو داره.
خداوكلي من 3 روز صبر نكردم؟ يك هفته كه گذشت من بي خيال شدم چون شما گفتيد شايد چند هفته طول بكشه (درست يادم نيست تلفني اين رو گفتيد يا با ايميل)
به هر جهت بهتره كه بحث تاپيك منحرف نشه
به نظر من به ترتيب
whmcs
آدونيس (به دليل ايراني بودن اوليت)
سيكما
...
خب ببینید
هر سیستمی بالاخره یه مزایا و معایبی داره
خب whmcs هم کلی ایرادات داره ....
دمو نسخه نرم افزار مديريت فروش سما
کد:username: admindemo@samanfamily.com
password: admindemo
url: شما در حال مشاهده نسخه نمايشی نرم افزار مديريت فروش سما ميباشيد
تصوير پيوستی مربوط به windows application اين نرم افزار هستش.
سلام
بنده با فا هاستینگ و آدونیش کار کردم
آدونیس سیستم خوبی نسبت به تمام سیستم ها ایرانی
یک از خوبیاش اینکه که برای کاربر راحته
مسله دوم اینکه باید از سیستم خوست بیاد در غیر این صورت نمی توانی کار کنی
آقاد داور که من فایل آموزشی ندیدم !!
من مشکلی با سیستم نداشتم و دوست خوبم 1mizbn شاید دلیلش این هست که نتونست با سیستم راحت کار کنه دلیلش می تونم بگم که از سیستم خوشش نیومد
در کل بدک نیست
یک توصیه به همه دوستان سعی کنید از برنامه نویسان داخل کشور حمایت کنید نه این که .... کنید
موفق باشید
دوستان من از این نسخه سیگما دارم استفاده می کنم و خیلی رازی هستم خوشبختانه تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و در همین جا از آقای نجفی مدیر شرکت افتاب رایانه تشکر می کنم
دوستان قرار شده که سیستم را ابدیت کنند و امکانات زیر را اضافه کنند
ولی خدایش خیلی درحال حاضر الی اگه این را اضافه کنند که دیگه معرکه است
روشگاه الکترونیک سیکما نسخه 3:
پس از گذشت چندین سال از ارائه موفق فروشگاه سیکما نسخه 1، تهیه و تولید نسخه جدید فروشگاه به صورت جدی پی گیری می شود به زودی نسخه آزمایشی در اختیار کاربران فعال جهت رفع مشکلات احتمالی قرار خواهد گرفت.
با توجه به اختلاف قیمت نسخه جدید در صورت تمایل، کاربرانی که قصد به روز رسانی به نسخه جدید داشته باشند علاوه بر مبلغ پرداختی جهت نسخه های قدیمی ، از تخفیف ویژه نیز برخوردار خواهند شد.
همچنین کلیه کاربران توجه داشته باشند پس از ارائه نسخه 3 ، کلیه نسخه های قبلی به صورت کاملا رایگان و کد باز در اختیار عموم قرار خواهد گرفت و پس از اتمام زمان پشتیبانی، نسخه های قدیمی شامل خدمات پشتیبانی نخواهد بود.
امکانات جدید الکترونیک سیکما:
1- ثبت دومین به صورت آنلاین ( اتصال به API های onlinenic ، Directi و nic.ir)
2- حسابداری کاملا متفاوت
3- سیستم مدیریت مالی مجزا
4- امنیت بسیار بالا
5- سیستم نمایندگی و بازاریابی پیشرفته !
6- امکان نوشتن ماژول های شخصی
7- امکان فروش سایر محصولات از قبیل کتاب ، سی دی ، کارت شارژ ، اشتراک اینترنت و ... با استفاده از قابلیت های ویژه
و ...
زمان دقیق ارائه نسخه جدید ، قیمت ها و نحوه به روز رسانی نسخه های قدیمی در آینده اعلام خواهد شد.
whmcs و سما سی آر ام الان از دروازه پرداخت زرين پال حمايت ميکنند.
اين سرويس در آدونيس هم قرار هستش که اضافه بشه اما سيگما هنوز اين سايت رو پشتيبانی نميکنه!
دروازه پرداخت زرين پال به کاربران اين امکان رو ميده که بتونن بدون نياز به عقد قرارداد با بانکها، امکان پرداخت آنلاين رو در وبسايتشون قرار بدند.
خدایی سیستم های ایرانی همشون خوبن... ادنیس، سیگما ، سما...
من با سیستم های ایرانی کار کردم از بینشون سیگما و آدونیس رو ترجیح میدم چون قیمت مناسب و محیط جالبی دارن