بله همینطوره بهترین کار تو این زمینه اطلاع رسانیه تا مشتریا قول نخورند و ضرر ندن
نمایش نسخه قابل چاپ
بله همینطوره بهترین کار تو این زمینه اطلاع رسانیه تا مشتریا قول نخورند و ضرر ندن
سرعت دانلود سرور هم ربطی به اورسل داره ؟
مثلا سروری که پورتش 1 گیگ باشه باید چند اسپید دانلودش باشه حدودا
سلام سروری که پورت ۱ گیگ داره میبایست در حالت استاندارد ۱۲۰ مگا بیت دانلود بده ۱۰۲۴ /۸
ولی اگر اور سل شده باشه که مشخس هست که کمتر میده ،البته هر وقت که کمتر شد دلیل بر اورسل نیست چون بعضی اوقات ممکن است که به دلیل دیگر کم بشه
سرور من معمولا 4 5 mb هست دانلودش از جای خوب البته .... ؟
پورت سرور اصلی ۱۰۰ مگ هستش به همین دلیل با اندکی اورسل کم میشه
/:)میگما من اگه بخام فروشگاه هاست بزنم کسی هست بهم کمک کنه؟
اسکریپتم نصب کردم!
صفحه اصلی پورتال - فروشگاه هاستینگ و وی پی اس ماه ست
میگم با این مشخصات میتونم چنتا وی پی اس 1 گیگ رمو 2 هسته سی پی یو بدم؟
مال هتزنره
D-EX4
CPU : Intel® Core™ i7-2600 Processor
RAM : 16G Ram DDR3
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
Port : 100Mbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
--------------
من الان از یکی یه وی پی اس گرفتم سرعتو رمو سی پیو زیاد ازیت نمیکنه ! اما وقی میخام چیزی کپی و کنم تو یه درایو دیگه سرعت هارد ار 2 مگ بیشتر نمیشه !!
100 بارم بهش گفتم !!
به نظر شما اورسل کرده؟
ممنون دوستان!
OVER SELL یه مسئله اساسی هست ، که به سیاست یه فروشنده بر میگرده 100 البته!
فروشنده چی میفروشه به خودش ربط داره اینجا هم اسمی نمیبرم که کسی بعد ها ناراحت بشه!
یه مدت پیش دیتاسنتر X اومد یه آفر زد 96 گیگ رم و دوال سی پی یو بعدشم گفتش که یه پورت 10 گیگ میدیم ( خوبه زیرش هم نوشته بود 500 مگا بیت گارانتی میکنم! )
بعدش مردم هم دیدن! اوه! خوبه دیگه 96 گیگ رمه منم میام 120 تا وی پی اس ( نمیگم 1 گیگ ، نمیگم 2 گیگ اصلا 512 رم باشه! ) روش میزنم میفروشم به مردم دیگه!!!!
:||||||
این اورسله محضه !!! میگید رم زیاد نفروخته که! خب صد البته همینه ! این بنده خدا رم زیاد نفروخته!! ولی مگه فقط سرور رمه؟؟؟؟
نصف کسانی که سطح علمی پایینی دارن و عموما یه سرور 16 گیگ رم میگیرن شروع میکنن اصلا توجهی به هیچی ندارن و تجربه ای ندارن این حرفا رو میزنن! جابر عزیز درست فرمودن و کاملا حرفشون تایید میشه که citrix xen بخرید!
ولی جابر جان فکر میکنی روی این سرور 96 گیگ رم چی بشه؟!
چه افتضاحی روی هارد پیش میاد؟؟؟ چه افتضاحی روی پورت؟؟؟ کش سی پی یو چی؟ همش سواپ میکنه روی رم! اینجاس که میگن اورسل!
واسه اینه که سرور های 16 گیگ و یا 32 گیگ معمولی که دارند عموم فروشنده ها مشکلی پیدا نمیکنه چون اینجا رم زیاد مشکلی پیدا نمیکنه ! مشکل اصلی هم در بالا بهش اشاره کردم اشتراک گذاری بسیار بالای منالع دیگر سرور هستش !
همیشه قیمت نشان دهنده ی کیفیت نمیباشد، درسته که بین آفر 15 تومن با 40 تومن فرق میباشد اما
فروشنده ای که سرویس کولوکشن ارائه میدهد میتوان گفت نصف هزینه اجارهی یک سرور اختصاصی را پرداخت میکند
مثلا، سرویس با رم 32 گیگ و سی پی یو حدودا 25 گیگاهرتز تک یونیت برای فروشنده ماهی فقط 30 $ در می آید و هزینه ایپی نیز نصف میشود (هر ایپی 5 سنت) در حالی که بر روی سرور اجاره ای میشود 1 دلار
فرض 16 $ نیز هم هزینه ایپی که با هم میشود 46 دلار آیا حتما باید فروشنده به قیمت بالا ارائه دهد؟
آفر دیتاسنتر xlhost بنده خرید کردم با دلار بانکی تمدید میکنم ماهانه، آیا پایین بودن قیمت سرویس های بنده نشان دهندهی پایین بودن کیفیت میباشد؟
این حرف نیز اشتباه میباشد، شما بر روی هر سرور مجازی 1 پورت اختصاصی 1 گیگابیتی قرار میدهید که میبایست 120 مگابایت سرعت بدهد؟
یعنی پیش نمی آید بین 20 نفر مثلا کاربر 15 نفر همزمان با هم دانلود کنند؟ در آن زمان شما میفرمایید سرویس اورسل شده است؟
شما با پورت 1 گیگابیتی از هر لوکیشنی که دانلود میکنید 120 مگابایت سرعت میدهد؟!!
پست مفیدی بود ممنون