پس سونی چه مدلی پیشنهاد میدید؟با خصوصیاتی که عرض کردم
رم 8
i7
کیبورد دکمه مجزا و بک لایت
هارد حداقل 750
نمایش نسخه قابل چاپ
پس سونی چه مدلی پیشنهاد میدید؟با خصوصیاتی که عرض کردم
رم 8
i7
کیبورد دکمه مجزا و بک لایت
هارد حداقل 750
دوست عزیز توضیحی رو در مورد چند مورد که دوستان بیان کردن رو میدم بهتون.
اول اینکه دوستی گفته بود ایسوس بخرید می تونید روش مک نصب کنید این کاملا اشتباه هست، اون چیزی که شما می تونید نصب کنید هکینتاش هست که فقط محیط مک رو بهتون میده و پایداری و قدرت و سبکی مک رو نداره.
دوستان گفته بودند با این پول می تونید از فلان برند کانفیگ بالاتری رو بخرید، کانفیگ رو برای چی می خواید، برای کارایی و سرعت بیشتر، درست ه؟ پس شما نمی تونید دو سیستم عامل مختلف رو باهم مقایسه اینجوری کنید، بخشی از پولی که شما میدید به خاطر سیستم عامل مک هست که بسیار سبک تر و پایدارتر از ویندوزه.
من ۷ سال هست که دارم با مک کار می کنم دوتا مک بوک دارم و یک مک مینی تا حالا هیچ کدوم مشکل سخت افزاری برنخوردم، اگر به امضام دقت کنید یک انجمن مک داریم که روزانه مشکلات زیادی رو میبینیم اونجا و تنها مشکل سخت افزاری مربوط به مثلا ریختن اب روی کیبورد یا ضربه خوردن هست که اون ها هم در ایران تعویض می شوند.
اگر مباحث تخصصی تری در مورد مک خواستید و یا مشاوره در مورد خرید کدوم مدل می تونید در انجمن ما مطرح کنید.
خودم لپ تاپ های asus , dell , sony داشتم
الان هم مک بوک ایر دارم
بهترین هست اپل پیشنهاد میکنم بخرید که ضرر نمیکنید
بعد اپل پیشنهاد من سونی هست
زمانی که سونی داشتم یادمه برای دانلود یک بازی 11روز مدام روشن بود روی دانلود :دی
درکل اول اپل و بعد سونی
بله خود من هم پایداری مک اصلی رو در پست خودم تایید کردم .هیچ برندی پایداری مک رو نداره و قدرت باتری 9 سلولی مک رو و ... درسته سیستم عامل مک نصب شده روی ایسوس به پایداری خود مک نمیرسه دلیلش هم این هست که سیستم عامل مک برای سخت افزار خودش برنامه نویسی شده حالا ما اومدیم این سیستم عامل رو روی یک سخت افزار دیگه نصب کردیم .فقط جهت اطلاع گفتم که میشه همچین کاری کرد .