پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوست عزیز من قیمت ماهیانه 4 - 5 تومن برام امکان پذیر هست یکی دو هفته اول هم رایگان
براتون مقدر هست؟
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
دوست عزیز من قیمت ماهیانه 4 - 5 تومن برام امکان پذیر هست یکی دو هفته اول هم رایگان
براتون مقدر هست؟
لطفا تیکت بزنید و مطرح کنید تشکر
با سلام
لطفا مقدار فضا مورد نیازتون رو اعلام کنید.
ما میتوینم در خدمتتون باشیم
با تشکر
والله روز جمعه از سرورورک هاست گرفتم و به اسم شخصی به نام فوآد تجلی پول واریز کردم که اصفهانی هم هست
ولی سایتم ساسپند شده هیچ جوابی نمی دهند پول بنده هم پس نمی دهند و معلوم نیست این کلاهبرداری ها تا کی می خواهد اینجا ادامه داشته باشه
هاستینگ - بخش کاربری سرورورک
کسی از دوستان این شخص رو می شناسه
سرورورک هست اسم سایتش
با سلام و درود بیکران
لطفاً وب سایت خود را برایم پیام خصوصی بفرمایید.
متشکرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad
با سلام و درود بیکران
لطفاً وب سایت خود را برایم پیام خصوصی بفرمایید.
متشکرم.
سلام
اقای نظری شما که من رو باید خوب بشناسی دستت درد نکنه
سلام
میتونیم در خدمتتون باشیم
الماس هاستینگ | AlmasHosting
ارادت:53:
تشکر فعلا بزارید من با از این سرورورک فردا شکایت دارم برم مراجع قضایی تا ببینم نتیجه چی میشه بعد مزاحمتون میشم
با تشکر
ممکنه پلاگین های ناسازگار نصب کرده باشی، از چه پلاگین هایی استفاده میکنی؟
میتونی از مدیر سرور خواهش کنی تا بهت بگه فشار دقیقا از چه فایلی هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
سلام
اقای نظری شما که من رو باید خوب بشناسی دستت درد نکنه
متأسفانه به جا نمیارم.