پاسخ : دلیل مشکل اخیر سرور های هتزنر پرشین هویز مشخص شد!
اقا راستگو درست می فرمایند
ببخشید اینطور صحبت میکنم ولی خیلی از دوستانی که تو کار هاستینگ و فروش سرور هستند هنوز نمیدونند وقتی میخوان زمان زیادی رو با یک دیتاسنتر کار کنند چطور وضع ایپی هاشون رو کنترل کنند
فرض میکنیم اصلا دوستان نمی تونن ( به دلیل سیاست هتزنر) ایپی ها رو به نام مشترک بزنن،نمیتونن کاربرشون رو کنترل کنند؟نمیتونند بعد اطلاع از مورد استفاده مشترک (وقتی قادر به کنترل شبکه سرویس خودشون نیستند)بهش سرویس بدنند
الان تو هتزنر با ست کردن درست یک روتر جلوی خیلی از مشکلات ابیوز رو میشه گرفت ( 100 درصد نیست اما تا حد زیادی جلوگیری میکننه که )(استفاده های دیگه روتر برای سرویس ها رو در نظر نمیگیریم)
بعد این موارد میرسیم به مواردی مثل Backup ، دوستانی که اینقدر تو اون تاپیک گفتن اطلاعات ما مهم بوده،چرا به فکر تهیه و استفاده از یک سرور بکاپ خارج از دیتاسنتر (یا حداقل خارج از پنل اون دوست عزیز) نبودند؟
مشکل از پرشین هویز نیست،بیشتر این مشکل به خاطر استفاده نا درست و نا اگاهانه کاربر هم هست
وگرنه الان خیلیا (غیر ایرانی یا ایرانی ) دارن با این دیتاسنتر کار میکنند چرا اونها این مشکل رو ندارند ؟
این مشکلات ابیوز رو میشه کنترل کرد ولی در صورت مدیریت درست،کانفیگ و استفاده درست از روتر،اگه از تمپلیت ویندوز استفاده میکنید حداقل روش وقت بذارید برای کانفیگ فایروال و موارد دیگه
این مشکلات هم تا زمانی که دوستان بدون هیچ گونه دانشی از مدیریت سرور میشه مدیر بیش از 6-7 تا سرور پیش میاد
سرور منو که هیچ ابیوزی نداشت و بدون اطلاع قبلی مسدود کردند و حتی حاضر نشدن برای چند ساعات باز کنند که من بک آپ بگیرم و از دوستان خواهشی که دارم از این دیتا سنتر سرور نگیرند و اونهای هم که سرور می فروشند برای مشترک خود از این دیتا سنتر تهیه نککند تا مثل من 67 وب سایتم از بین نره واقعا دیتا سنتر مسخره ای هستش
پدر من یکی که دراومد
سایتم هنوز مشکل داره
نیم ساعت هست 1ساعت نیست
همشم میگن صبر کن صبر کن
ای خداا