پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
سلام قیمت هارد اضافه 50 یا 100 گیگ چقدر است؟
سرور انگلستان پورتش یک گیگ؟ تا چقدر سرعت دانلود تضمین میکنید؟
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
هارد هر 100 گیگ =10 تومان
وضعیت انگیلستان بدونید یه خورده بهم ریخته ولی باز خواستید میتونم بدمتون .
امریکا هست 5 مگ به بالا تضمین میکنم.
من الان یک ساله دارم باهاش کار میکنم راضی هستم شده من 3 ماه تاخیر افتاده شارژ سرورم ولی ایشون سرورو نگاه داشته و حرفی هم نزده
در کل ادم باجنبه ای هستن و مورد تایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
بله.قیمت 30 تومان از انگلیستان میتونم بدم خدمتتون
پورت 100 از امریکا xlhost میتونم ارائه بدم بهتون.
موفق باشید
این vps انگلستان با لیسنس سی پنل چقدر تموم میشه//راستی تورنت -لیچ کردن فایل-آپلود سنتر-هاست دانلود مجازه///رراستی سرور انگلستان پورتش 1 گیگ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidrayaneh
این vps انگلستان با لیسنس سی پنل چقدر تموم میشه//راستی تورنت -لیچ کردن فایل-آپلود سنتر-هاست دانلود مجازه///رراستی سرور انگلستان پورتش 1 گیگ؟
هزینه سرور +15 دلار=56 تومان میشه به نرخ امروز
همه چیز مجازه تا وقتی اخطار نیاد باید مراقب باشید.
اپلود سنتر هاست دانلود -تورنت هم خودم دانلود میکنم تقریبا کاری ندارن
بله 1 گیگ هست ولی جدیدا رد استیشن سرچ کنید میبینید مشکل خورده.بد نیست ولی در حد قدیمش نیست.
ای پی میدید پینگ تست کنم.
منم از ایشون خرید کردم خیلی سطح علمیشون خوبه همونی هست که میخوام
امید وارم بیشتر از اینها با هم کار کنیم .
کاملا تایید میشن
سلام!
کیفیت سرور ها رو تائید می کینم
یک سرویس خواستیم 72 ساعته خبری نیست d:
این پست من یک نکته نقض در دل خودش داره ! اگر فهمدید اون چیه ؟