پاسخ : كنترل پنل داخلي ( تحريم ها )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
این بنده خدا هم اگر کاری کرده
قدمی برداشته
هرچند به قول شما اشتباهه
بجای اینکه ذوقش رو کور کنیم بیایم بگیم خوب کارت تا اینجا خوب بوده
بقیه کار رو یا نه از اول کار رو اینجوری انجام بدیم بهتره
و با هم کمک کنیم چیزی درخور ایرانی بسازیم
بشدت موافقم.
این شد حرف منطقی.
من فقط گفتن اینکه کار 100 درصد مال خودشونه باعث شد اینجوری بگم.
خب میگفتن برپایه cpanel هست, تغییر دادیم و ...
کسی که اینقدر کار بلد باشه, میتونه تمیز بده کارش برپایه چی هست و نباید بگه 100درصد ساخته خودشونه.
ولی بهرصورت هر کار جدید جای تقدیر داره.
پ.ن:
من آنتی ویروس ایرانی شید رو هم دیدم خیلی خوشم اومد. نمدونم مال تیم شماست؟
والا جمل بر بی ادبی نصبت به دوستان دیگه نباشه
ولی اگر هز کس حزفی بزند اول این حزف به خودش بر میگرده بعد به فرد مقابل
خواه بی حرمتی باشه
خواه تعریف و ادب
ما 18 سال هست که توی کار آنتی ویروس هستیم
از زمانی که ناول توی ایران مد بود زیاد
بگزریم دوستان تازه با هزینه های سرسام آوری که میگیرند می گویند ما اولین آنتی ویروسیم
شید حالا نگید داره زیرابشو میزنیم ولی کاری که کرد موتور 2 آنتی ویروس برتر جهان رو 3 سال وقت گذاشت و کرک کرد و یک اینترفیس هم خودش سوار کرد روش و روانه بازار کرد
کاری مشابه همین تاپیک
ولی ما یک زمانی که حس کردیم واقعا بازار رشد زیادی کرد و واقعا قابل رقابت نیست گشتیم دیدیم تنها آنتی ویروسی که عضو اتحادیه اروپا نیست و توی جهان امنیتش حرف اول رو میزنه بیت دیفندر هست
اومدیم کارمون رو فاز بندی کردیم
توی فاز اول قرار داد با بیت دیفندر بستیم و محصولشون رو ریبرند کردیم و با نام جدید ایمن وارد بازار کردیم
توی فاز دوم که اواسط سال 92 به پایان میرسه موتور خودمون رو که 18 سال روش کار شده رو روی این آنتی ویروس قرار میدیم و میشه 2 انجینه (2موتوره) و اینترفیس رو هم تغییر میدیم
و موتور اصلی ایمن میشه و موتور پشتیبان بیت دیفندر
کاری که gdata دز آلمان کرد و واقعا مردمش استقبال کردند و شما در این کشور آنتی ویروسی جز gdata نمیبینید
ولی خوب با هزینه های هنگفتی که به گردن ما هست و تیم برنامه نویسی که همه جوون هستند و یک تیم بزرگی هستند
هیچ حمایتی که نمیشه هیچ
سنگ جلوی پای ما هم زیاده
یکی از مزیت های ما نسبت به همه ی این آنتی ویروس های خوشگل اینه که اینا تو ایران هیچ تیم تحلیلی ندارند و همه فروشنده هستند
ولی ما تنهای شرکت مطرح توی آنتی ویروس هیستیم که توی ایران تیم تجلیل داریم و همین موضوع باعث میشه تنها آنتی ویروسی باشیم که براحتی ویروس های ایرانی را شناسایی می کنیم
ویروس هاس خطرناکی چون flame 2
منتظرم آنتی ویروس به مرحله فروش برسه و ببینمش.
خیلی مشتاق شدم.
:-*
آنتی ویروس الآن توی بازار موجود هست
IMEN Anti-Virus Software
توی فاز دوم محصول جدیدی ارائه میشه
محصول فاز اول خیلی وقت هست که توی بازاره
IMEN Anti-Virus Software
لینک نسخه خانگی
ققنوس ایمن
حتما نیگاش می کنم. مرسی از اینکه خبر دادید.
به همین دلیله که توی فروم ها کارهای + کم شده و اساتید مطالب آموزشی نمی زارند یا پروژه ای به اتمام نمیرسه . صفحه قبل رو ببینید این چه وضعیه ؟!
بنده خدا اومده یه کاری رو شروع کرده به جای اینکه ازش حمایت کنید اومدید ... !
نقد سازنده کنید مشکلی نیست ولی اینکه سنگ جلوی پاش بندازید درست نیست برادر درست نیست !
دشمن عیبگو بهتر هست از دوست عیب جو ( سخن یکی از بزرگان دین ما )
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abasaqa
می خوام نقد کنم ولی نقد.
خوبه دقیق نگفتید این رو خدمون طراحی کردیم. ولی مظمون حرفاتون این رو میرسونه.
نمی دونم اون دوستانی که اینقدر خوشحال شدن, چطور یکم توی دمو نگشتن.
1. این نسخه ی شما همون نسخه cPanel 11 می باشد
2. شما اومدید فایل های رو با notepad باز کردید, یه Ctrl + A زدید و لینک سی پنل رو کردید: www.cyberonline.ir
3. وقتی دارید کپی رایتش رو بر میدارید, سعی کنید خورده کد باقی نزارید و div ها رو دقیق تر ببندید.
4. الان انتظار دارید بابت این کرک از شما هم تشکر بشه؟
والا تنها چیزی که آماده شده توی اینترنت سرچ کردید: sql icons و چندتا آیکون دیگه عوض کردید.
5. با این کارتون به شعور خیلی ها توهین کردید. خیلی زیاد. انگار هیچکی نمیاد, یه دور بازبینیش کنه.
6. شما که cracker هستید, معلوم نیست توی کدها چندتا کد مخصوص دسترسی برای خودتون باز نکرده باشید؟ همانند یک آقای وبلاگ فروش
7. سی پنل جواب خودش رو پس داده, باگ گیری نمی خواد.
تنها چیزی که توش دیدم یه قسمت کوچیک اضافه کردید.
الان منتظرم نقدم رو با لحنی تندتر ولی منطقی و بدون توهین جواب بدید.
شما بر چه اساسی می گی این cpanel هست؟
این zpanel هست که یک پنل متن باز هست یه سری ماژول داره و حتی مشه واسش ماژول بسازی....
استارتر هم که گفته داره یه پنل کار میکنه نگفته از 0 خودش نوشته !!!
به ویرایش برنامه های متن باز نمیگن کرک :-|
در ضمن شما متن نقدتون رو ببر توی notepad و یک ctrl+H بزن و حرف به جای حرف A حرف H رو Replace کن فقط قبل از A یه Space بزن که بقیه حروف A به در متنت به H تبدیل نشه. واسه فهم بهتر عکسش رو ضمیمه کردم واستونhttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...%A7-ctrl-h-png
کسی که نقد میکنه باید خودش توی اون کار حرفه ای باشه نه کسی که تفاوت ZPANEL با CPANEL رو نمی دونه !
نقد باید به نقد شونده کمک کنه که زودتر و بهتر به خواسته هاش برسه نه این که نقد کننده رو زیر سوال ببره...
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
شما بر چه اساسی می گی این cpanel هست؟
این zpanel هست که یک پنل متن باز هست یه سری ماژول داره و حتی مشه واسش ماژول بسازی....
استارتر هم که گفته داره یه پنل کار میکنه نگفته از 0 خودش نوشته !!!
به ویرایش برنامه های متن باز نمیگن کرک :-|
در ضمن شما متن نقدتون رو ببر توی notepad و یک ctrl+H بزن و حرف به جای حرف A حرف H رو Replace کن فقط قبل از A یه Space بزن که بقیه حروف A به در متنت به H تبدیل نشه. واسه فهم بهتر عکسش رو ضمیمه کردم واستون
کسی که نقد میکنه باید خودش توی اون کار حرفه ای باشه نه کسی که تفاوت ZPANEL با CPANEL رو نمی دونه !
نقد باید به نقد شونده کمک کنه که زودتر و بهتر به خواسته هاش برسه نه این که نقد کننده رو زیر سوال ببره...
مرسی از اینکه فرق ctrl + A رو با ctrl +f بهم یاد دادید.:53:
در ضمن من اینا رو توی گوشه کنارا پیدا کردم.
هنوز ویرایش نشدن.:105:
شما نظری داشتید بگید من روشن شم.:53:
فایل پیوست 10740