خودتون رو بکشید مشتری حرف اولش سی پنل هست. دایرکت دیگه چه کوفتیه!! مساله سی پنل و داریکت دقیقا مثل سیستم های عامل ویندوز و لینوکس هست.. ویندوز بیشترین طلب رو داره چون راحته اما لینوکس مال کسانی هست که امنیت میخواند و حرفه ای:115:
نمایش نسخه قابل چاپ
خودتون رو بکشید مشتری حرف اولش سی پنل هست. دایرکت دیگه چه کوفتیه!! مساله سی پنل و داریکت دقیقا مثل سیستم های عامل ویندوز و لینوکس هست.. ویندوز بیشترین طلب رو داره چون راحته اما لینوکس مال کسانی هست که امنیت میخواند و حرفه ای:115:
من خیلی وقته با دایرکت ادمین کار می کنم هم خیلی راضیم هم یوزر هام راضی هستند با سی پنل هم کار می کنم اما رندم برا یوزر ها انتخاب می کنم. یوزر هم حرفی نزده.
به قول فخرایی پس چطور اون با کلوکسو هست و یوزر هاش حرف نمیزنند؟!!؟
اگه فروشنده حرفه ای باشه با وب مین هم میفروشه ....
ممد فخرایی
یک اموزش بذار تو سرور تولز
چگونه به مشتری کنترل پنل قالب کنیم
جدی میگم ها؟
یه بنده خدایی می خواست سیستم وبلاگ دهی راه بندازه
بهش گفتم برای شروع دو گیگ بهت میدم(ماهانه 9 تومن) تا یوزر زیاد شد بریم رو وی پی اس
خودم برات ورد پرس مولتی نصب و پشتیبانی می کنم (ماه اول 12 تومن)
گفتم بیا یک سیستم بخریم جدی شروع کنیم یک سیستم پیدا کردم 80 تومن بعد کلی یارو راضی کردم 60 تومن تخفیف گرفتم
حالا زنگ زده Vps گرفتم
شما اسکریپت رو بده قیمت دادم میگه نه همون ورد پرس نصب کن گفتم هزینه نصب و کانفیگ قالب اینقدر گفت باشه
می ریزم دیدم خبری نشد زنگ زد فقط قالب
یوزر پس هاست و داده رفتم دیدم vps که نیست هیچ رسیلر هم نیست به من گفته 5 گیگ فضاست رفتم می بینم 1 گیگه؟
الان هم دان هست و بعضی وقتا آن
http://www.markaziblog.com
-----------------------------------
خوب حالا دایرکت هم مشتری داره؟مگه نه؟