پاسخ : جوایز عالی برای خرید سرور ایرانی از ما
ما هم داريم از همون اول اين رو ميگيم ديگه. من چند بار پرسيدم كه اين 10 مگ رو چند سرور هست؟! ولي از اون طرف نمونه سايت هايي كه رو اين سرور هستند رو وقتي ميبينيم بد نيست. پينگ خوبي نداره ولي خوب به نسبت تعداد بازديد و .... بد نيست.
سرورهاي ايران هم عموما براي سايت هاي دولتي نياز داريم نه استفاده هاي ديگه و سايت دانلود و سايت هاي دولتي هم ، پرترافيك ترينشون كه mci.ir باشه كاربر آنلاينش به يكي از اون سايت ها نميرسه كه رو اين سرور هستش.
همه اينها به شرطي كه :
1- داتك تاييد كنه كه از اونجاست.
2- رار داد رسمي
3- ارائه توضيحات بيشتر (پورت ها و همون سوالاتي كه شما و دوستان ديگه پرسيدي)
و . . .
دوست عزیز لطفا تعرفه ها و مشخصات را ارسال فرمایید
امیدوارم روزی به تفکر بالایی برسیم و بتونیم به همدیگر احترام بزاریم . دوستانی که قواعد فروش وب هاستینگ اشنایی ندارند لطفا از فروم
Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet
دیدن کنند و متوجه بشن که هر فردی قیمت خاص خودش را دارد و اگر دیگران قصد خرید ندارند نباید در اون تاپیک اظهار نظر کنند . ایشون مشخصات سرور و امکانات را بیان کردند اگر سوالی هست میتونید از پیغام خصوصی استفاده نمایید یا اینکه سوالات خود را محترمانه مطرح فرمایید مطمعنا دوست عزیزمون به سوالات پاسخ خواهند داد .
برای یاد گیری قوانین فروش و نحوه اعلام نظرات و سوالات این قسمت را به دقت مشاهده فرمایید و مشاهده فرمایید در هیچ کدام از تاپیک های فروش همچین سوالات و تحلیل هایی مطرح نمیشه اگر هم دوستان با زبان انگلیسی مشکلی دارند متن ها رو ارسال کنند تا ترجمه بشه و متوجه بشن چه حرفهایی را کجا و چه موقع باید مطرح کنند
Web Hosting Offers - Web Hosting Talk
با تشکر
دوست عزيز (AfraWeb.net) من فكر نكنم به كسي بي احترامي شده و كسي با كسي بد صحبت كرده باشه. كلانتر عزيز هم ديشب در اين قسمت حضور داشتند تا پاسي از شب.
پس لطفا جو رو خراب نكنيد.
تمام سوالات محترمانه بود ، چرا خصوصي؟ وقتي تاپيك زده ميشه يعني يك موضوع به صورت عمومي شروع شده و همه بايد در جريان باشن و اين بي معني هستش كه بگيم اطلاعات بيشتر در پيغام خصوصي.
هر كسي قواعد خاص خودش رو داره درست ولي اين رو فراموش نكنيم كه هر چيزي هم قيمت خودش رو داره. همانطور كه در چند پست قبل گفتم. من خودم پايه خريد سرور در ايران بودم ولي صرف اقتصادي نداشت ولي اين ارزوني هم ديگه برام چندين و چند سوال گذاشت كه در بالا پرسيدم و بي جواب موند.
پ.ن:
بچه ها ميدونند كه من زياد در بحث ها شركت نميكنم ، به خاطر همين هست كه افرادي بيان و بگن فلاني قصد تخريب داشت. الان هم كه شركت كردم ، چون اگر موارد بالا پاسخ قانع كننده اي داشت از ايشون سرور تهيه كنم.
موفق باشيد
اين موارد منظورم نبود. اين كه خاموش نكنن سرور رو و يك دفعه قيمت ها 10 برابر نشه.
معمولا اگر هم اين مشكلات پيش بياد و سرور رو خود اونجا تهيه كرده باشه بايد مشكل رو سريع حل كنند ديگه. نميشه كه مثلا چون رم سوخت ديگه سرور نداريم. بايد بريد يكي ديگه بخريد.
قرار داد رسمي بسته ميشه؟ فرقي نداره بين ما و شما و يا ما و داتك
نقل قول:
ببینید برای اون تضمین اینافردا داتک است باید فردا سوال کنم ازشون ولی فکر نکنم تضمین دهند که سرور مشکلی پیش نیاد چون سرور معلوم نمیکند یک آن دیدید رم سوخت .سیپیو سوخت و.... و در مورد رفتن حضوری بالاسر سرور اینا شما اگر کیس را خود تهیه کنید و در دیتاسنتر قرار دهید این امکان وجود دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezamusic13
قرار داد مشکلی ندارم ولی چون همه چیز با داتک است بهتره داتک ببنده اونم فردا میپرسم خبرشو میدم در مورد پهنای باند هم بگم اگر دقت کنید داتک اینترنت مشترکین خودشو محدود میکنه که به سرورها اینترنت برسه
من چندتا سوال دارم اگه میشه جواب بدین.
1- در مورد اینکه من خودم سرور بخرم بزار اونجا هزینه نگهداریش چقدر و آیا از اینرنت شیر 10 مگ هونا استفاده میکنه؟
2- اگر میشه سرعت دانلود رو یه عکس ازش بزار اینجا ببینیم چه قدر سرعت میده. ( خیلی مهمه تو تصمیم گیریم )
3- سایت خودت بالا نمیاد :( من از هاست ترکر هم میگرم 42 تا failed میده و 2 تا ok از دیشب همینه. میشه یه توضیح بدین که مشکل از سایته یا شبکه
اینا رو پرسیدم چون شاید سوال خیلی ها باشه و یک سری ذهنیت ها اگر هست رفع بشه و تصمیم ما هم نهایی شه :53::53::53:
ممنون میشم جوابشون و بدی
دیتاسنر ایرانی محل سرور کرمان پورت 100 مگ!!! 2000 گیگ پهنای باند !!!! سرور هر چی خواستی میبندیم حتی میتونی کامپیوتر شخصی خودتو بدی وصل کنیم به شبکه !
تهویه . اتاق سرور سقف کاذب کف کاذب . اطفائ حریق با دی اکسید کربن و کلی امکانات تازه اجازه میدیم در ماه 2 بار بشینی کنار سرور چیزایی که wget کردی کپی کنی روی هاردت. توی محل دیتا سنتر پذیرایی هم داریم .
همینجور داری wget میکنی ماساژتم میدیم برات قهوه هم میاریم .
قیمت هم فقط 120 هزار تومن در ماه با هر سروی که خواستی .
دیگه چی میخوای
قرارداد رسمی هم میبندیم .
دوست عزيز لطفا بحث رو خراب نكنيد.
لطفا نمكتون رو بريد و يه جا ديگه بريزيد. هر چيزي شوخي بردار نيست. :68:
rezamusic13 شما هر موقع با داتك تماس گرفتيد لطفا اطلاعات بيشتر رو بديد. :-w
باتشكر
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
من الان با واحد فروش شركت داتك تماس گرفتم و گفتند همچين سرويسي ندارند! (81681) :39:
نقل قول:
من الان با واحد فروش شركت داتك تماس گرفتم و گفتند همچين سرويسي ندارند! (81681)
چی شد؟ پس از کجا میارند این سرور رو؟:61: