پاسخ : بازی آلمانی تراوین درایران ف ی ل ت ر و از دسترس خارج شد
چه مسقره بازی شده خدایش یکی یکی دارن میبنده همه رو باور کنید چند روز دیگه میگن اینترنت ملی خلاص این ها دارن با برنامه جلو میرن دارن کم کم میبنده و بعد سایت های خودشون رو بالا میارن تازه یک چیز دیگه الان رتبه *****یک فکر کنم 3 تا 5 ایران باشه اگه یادتون بیاد چند وقت پیش ها سایت بلاگفا رو برای 1 روز ***** کردن بلاگفا اومده بود 2 وم همون روز که این ها الکی ***** کردن بعد فردا بازش کردن این ها دارن با برنامه جلو میرن معلوم نیست میخوان چیکار کنند که این ها رو دارن ***** میکنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
شماها یک چیز رو میدونید یک چیز رو نمیدونید.. دوستان و عزیزان سایتهای محبوب و پرطرفدار کم کم از گرده سرچ و استفاده خارج میشوند.. کاری که با سایتهای موزیک و فیلم دارن میکنن..با فیل کردن. اینها همه پیش زمینه هست برای اینترانت.هیچوقت مستقیم اینترنت رو قطع نمیکنند..اول سایتهای پربازدید خارجی رو میزنند.. بعد اینترانت رو با اینترنت میفروشند..بعد کم کم که مشتری به اینترانت عادت کرد و دیگه کسی به فکر اینترنت نبود اینترنت رو میبندند و اینطوری میشویم فضای مجازی سالم!!
بله چه نوغ و فیلم و موزیکی ::: فیلم و موزیکی که یک مشت موارد غیر اخلاقی و مواردی که اصلا ارزش گوش کردن و دیدن ندارد !
این ها میشن سالم !
از کی تا حالا این طور فیلم ها و موزیک ها سالم هستند .
مورد بعد هم این که بهتر هست مسدود شوند یعنی چی باشن فضای مجازی را آلوده و کثیف می کنند .
و بیشتر سایت ها فیلم و موزیک هم تبلیغات فوق العاده سویی دارد اینها سالم هستند !
یعنی دقیقا توی اون روحشون
خدا دیگه اینو چکار داشتن
کم کم سایتهای ما هم حتما میخوان فی.... کنن[-(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abasaqa
به لجن کشیدن شخصیت یک انسان دست خودش است. کسی که آنقدر ضعیف باشد شب و روز خودش رو به بازی اختصاص بده و از بازی لذت ببره و بعد از اینکه از بازی به هر نحوی زده شد: بگه شخصیت آدم ها رو به لجن می کشه! آیا نباید این شخص در مورد شخصیت ضعیف و قوی خودش بیشتر تامل بکنه؟
همه ی بازیکن ها اینقدر شخصیتشون ضعیف نبوده، و نمیشه گفت هرکسی با بازی کردن! شخصیتش به لجن کشیده میشه!
شمائی که دوست نداری شخصیتت به لجن کشیده نشه؟ می تونستی اصلا بازی نکنی!
این صحبت داغ شما و طرفداری بیش از حد نشون از این داره که طرفدار پر و پاقرص این بازی هستید و به تازگی دارید بازی می کنید یا مسائل دیگه....!!!!!
من هیچ کاری به صحبت های خروج ارز یا فراماسون یا چرا مسدود شد یا چرا این کارو کردن و ... ندارم!ضمن این که اعتقادی هم به این حرف ها و حاشیه ها ندارم که بخوام روش مانور بدم!!!!!!!!
بحث صحبت من چیز دیگه ای دوست عزیز
اول از همه این که شخصا این بازی رو 3سال در جریان پوست و استخوان و اطرافیانم که بازی می کردند احساس کردم
اون زمانی که ما تراوین بازی می کردیم هنوز ایران تراوین دات آی آر نداشت!!!!
بدون استثناء حتی خودم به حدی تو این بازی درگیر شده بودیم که واقعا تفریحات خارج از دنیای مجازی لذتی نداشت و فقط باعث دلشوره میشد که وای الان فرضا دهکده در چه حاله!! از غارت کردن عقب موندم و.......
لطفا شعار نده دوست من که میشه درگیر نشی و .... کسی که این بازی رو بکنه خواه ناخواه مجبوره همش به فکر منابع سرریز شدنش از انبار یا غارت یا ... باشه پس شعار نشده دوست من که می تونستی متعادل باشی یا درگیر بازی نشی!!!!!!!!!!!!!!!!
منطقی حرف برنید منم منطقی قبول می کنم!!!!!
نتیجه این بازی اینه که نسل جوون ها و بچه های فعلی رو از اجتماع و محیطی که باید توش باشن دور می کنه!!!
الان قرنی هست که ارتباطات و تعاملات مستقیم اجتماعی برای زندگی آینده نقش مهمی داره و در دنیای مجازی نمیشه اون رو ساخت!!!!
پس به جای حرف های بی اساس بچه گانه و احساسی و از روی تعصب یکم فکر کنید!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
بله چه نوغ و فیلم و موزیکی ::: فیلم و موزیکی که یک مشت موارد غیر اخلاقی و مواردی که اصلا ارزش گوش کردن و دیدن ندارد !
این ها میشن سالم !
مورد بعد هم این که بهتر هست مسدود شوند یعنی چی باشن فضای مجازی را آلوده و کثیف می کنند .
چند کلمه از مادر عروس بشنویم .
همین شما ها هستید که خون مردم رو کردید داخل شیشه یک مثال وی بی ایران با پارس تولز چش بود که بستن ها سر چه حسابی بستن به خدا اگه 4 تا مثل شما نبود الان وضع اینترنت خیلی بهتر بود همین شما ها هستید که گند زدید به اینترنت
فضای مجازی رو الوده می کنند زرشک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
این ها میشن سالم !
شما که اینقدر دم از اسلام و سلامت و دین .... می زنید دوست من
گفتن در دین اجباری نیست!!!
آزادی هر انسانی دست خوش هست!!!
خدا گفته بیاین مسدود کنید مردم به زور قراره برن بهشت؟؟؟
من دوست دارم فیلم بدون سانسور نگاه کنم و برم جهنم!!!!
شما رو درون قبر من میزارن که ناراحتین چرا این فیلم ها در فضا اینترنت هست؟؟؟؟
اختیار عمل شما دست خودت هست عزیز من می تونی دانلود نکنی و اصلا از این سایت ها دیدن نکنی
مشکل شما و امثال شما اینه که چون ایمان خودتون قوی نیست و از این چیزا می ترسید که باعث گناه کردن خودتون بشه!!!
به جای گیر دادن به این و اون یکی بهتره افکار و اعمال خودتون رو ***** کنید!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
این ها میشن سالم !
تقربلله الله حاجی جون.
میگم تو این تاپیک ها شرکت نکن یه وقت نجس میشی...
کم مونده بود شما بیای به ما بگی چی سالمه چی غیر سالم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
شما که اینقدر دم از اسلام و سلامت و دین .... می زنید دوست من
گفتن در دین اجباری نیست!!!
آزادی هر انسانی دست خوش هست!!!
خدا گفته بیاین مسدود کنید مردم به زور قراره برن بهشت؟؟؟
من دوست دارم فیلم بدون سانسور نگاه کنم و برم جهنم!!!!
شما رو درون قبر من میزارن که ناراحتین چرا این فیلم ها در فضا اینترنت هست؟؟؟؟
اختیار عمل شما دست خودت هست عزیز من می تونی دانلود نکنی و اصلا از این سایت ها دیدن نکنی
مشکل شما و امثال شما اینه که چون ایمان خودتون قوی نیست و از این چیزا می ترسید که باعث گناه کردن خودتون بشه!!!
به جای گیر دادن به این و اون یکی بهتره افکار و اعمال خودتون رو ***** کنید!!!!
دقیقا همین هست این چون خوشش نمیاد و امثال مثل خودش میگه ما هم نباید بریم به خدا یک سایت میخوام بازم کنم داخل گوگل 40 تاش ***** یکی هم که بازه اصلا چیزی نداره من امروز دنبال یک اسکریپت میگشتم به ولا همه اپلودسنتر ها فیلر همه سایت ها ***** هیچی نبود 3 ساعت به خدا وقت گزاشتم این که نمیشه همش زور این ها شورش رو در اوردن
حاجی جان گفتم شما یک چیز رو میدونید یک چیز رو نمیدونید...حق بدید..مشکل چیه؟ الان تراوین داره ارز رو خارج میکنه؟ شما یک کوچولو فکرش رو کن تحریم نباشیم و فیل تر نباشه... همین سایتهایی مزخرف و البته پربازدید با درامد زایی از سایتهای ادز میتونن کلی ارز وارد کشور کنند.. فکر کردید این همه سایت بزرگ دانلود و نرم افزار و فیلم و... که داریم و رتبه های جهانی هستند اگر فقط میتونستیم از سیستم تبلیغاتی گوگل استفاده کنیم چه قدر درامد داشتیم و ارز وارد کشور میکردیم؟ 100 دلار ارز خارج نشه از کشور بهتره یا چند میلیون ارز وارد کشور بشه؟ میدونید چند سایت تبلیغاتی چهانی مشهور داریم؟ میدونید ایران چند سایت بزرگ و پربازدید داره؟ میدونید اگر حق استفاده از اینها رو ایرانی ها داشتند الان کشور آبادانی رو هم رد کرده بود؟
خواهش میکنم به عقاید هم بی احترامی نکنین این بنده خدا که کاره ای نیست . هر کسی یه اعتقاداتی داره .
من خودم آرزو دارم یه روز بیاد که اینترنت به معنای واقعی پر سرعت داشته باشیم و هیچ سایتی ف ی ل ت ر نباشه .
ایران تجارت هم ف ی ل ت ر شده :))