پاسخ : تبديل نويك به ... ؟ (بهترين cmc براي سايت پربازديد)
حالا که هکه نظراتشون را گفتند من هم بگم الان من دیتالایف را معرفی می کنم.
انعطاف خیلی بالای داره و زیاد از منابع سرور استفاده نمی کند.
و برتری آن هم انجمن پشتیبانی فارسی فعال آن هست
دیتالایف انجین فارسی
و تیم توسعه دیتالایف
توسعه ی دیتالایف انجین پارسی
با عرض ادب خدمت دوستان:
من هم با توجه به اینکه با هردو کار کردم وردپرس را توصیه می کنم مخصوصا سایت تفریحی یا خبری
یادمه 7 یا 8 ماه پیش نیوک داشتم خواستم قالبی خاص را طراحی کنم برای مجله اینترنتی
با خیلی از دوستان تو نیوک و... صحبت کردم اما اون چیزی که می خواستم نشد دیدم سایتی با وردپرس این ویژگی ها را داره
نیوک را توسط یکی دوستان تبدیل کردم به وردپرس وبه راحتی تغییرات را انجام دادم وکسی که قالب را طراحی کرد بیشتر
کارهایی که پلاگینش بود را روی قالب اجرا کرد که فشار رو سرور خیلی اومد پایین اما در کل انعطاف رفع مشکل به راحتی و پشتیبانی
فارسی و انگلیسی پاسخگو=وردپرس
اما متاسفانه کمی روی فشار سرور تاثیر داره که خودم 100 درصد موافق این قضیه هستم اما با بهینه سازی حدودی میشه رفع کرد
اما نیوک رو نمیشه به راحتی قالب طراحی کرد و یا تغییراتی که خودتون دوست دارید را انجام بدهید.
موفق باشید
من فقط با نیوک و وردپرس کار کردم و بین این دو به شدت وردپرس را به شما توصیه می کنم.
دوستانی که میگن وردپرس اگه بازدیدش بره بالا مصرفش زیاد میشه و باید سرور اختصاصی بگیرم منظورشون از بازدید بالا چندتا در روز هست؟
به نظر من دروپال از همه بهتره
هم از لحاظ سرعت هم قدرت هم امنیت و هم seo
ممنون بابت نظرات
اينجور كه من از اكثريت نظرات فهميدم،بهترين كار تبديل به ووردپرس هست
و اينكه به طراحمون بگم ، نيازهاي مارو روي هسته و قالب طراحي كنه تا به شكل پلاگين !
كه فشار كمتري هم بياد