مدیران کسی تائید می کنه ایشون رو؟
مراجعه حضوری که فقط شامل شرکت اومدن نمیشه
-؟:105:
نمایش نسخه قابل چاپ
مراجعه حضوری که فقط شامل شرکت اومدن نمیشه
-؟:105:
برای همین مدیران کلا دخالت نمی کنن :)کد:
7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
نه تایید می کنن ، نه تکذیب بی مورد !
در رابطه با مراجعه حضوری ، بنده یک موضوع هم مطرح کردم من باب ِ شمارشون ،
شرکت در حال جابه جایی ، به شماره شرکت زنگ میزنید باید بگه در حال حاضر قادر به پاسخگویی نیست م ؟
عجیب بود برام و اینکه فرمودند به صورت حضوری نمیشه ، دقیقاً ، حضوری تنها شرکت نیست...
من ترجیح میدهم هرچند گرانتر ، اما بگم از دوبی برام بفرستند ...
درود
با عرض خسته نباشید ...
بنده حقیقتا نمیدونم دوستان مزاح می کنند ، یا جدا قصد خرید دارند !!!
دوست عزیزی فرمودند 3000 دلار کارت نیاز دارند ،، بعد می فرمایند اوا کارت رو ارسال کنید بعد وجه رو دریافت کنید !!! حال بنده عرض میکنم ...شما یک نمونه فاکتور معتبر به بنده ارائه کنید که یک VPS 30 دلاری رو به این صورت به Customer خودتون تحویل داده باشید :105:!!!! تا بنده 3000 دلار کارت رو به این صورت خدمتتون تحویل بدهم ..
دوستان گرامی جدا خواهش میکنم خارج از تایم اداری تماس نگیرید
مجددا عرض میکنم تمامی سفارش ها به صورت آنی و بلافاصله انجام میگیره (در صورت موجود بودن سفارش در آن زمان)
در غیر این صورت ظرف مدت 48 ساعت "حداکثر" زمان مورد نیاز هست
در پاسخ به اون دسته از دوستانی که کاملا به جا در مورد اعتبار موسسه ای که اینجانب مسئولیت آن را بر عهده دارم باید عرض کنم ، ماهم دارای تایید و نشان اعتماد وبسایت نماد اعتماد الكترونيكي فروشگاه هاي اينترنتي که متعلق به وزارت صنعت و معدن و تجارت است ،میباشیم ، هم سایت ما دارای مجوز و پروانه رسمی از طرف وزارت ارشاد میباشد ،
متاسفانه بعلت یک سری مشکلات فنی در درگاه پرداخت بانک ملت ، در لحظه ایجاد این تاپیک امکان پرداخت آنلاین در سایت ما با پاره ای اختلال مواجه شده بود که حداکثر ظرف مدت 72 ساعت بنده قول می دهم که این مشکل برطرف خواهد شد
با سپاس فراوان
مدیریت دهکده مجازی فارسیفا
www.farsifa.com
فایل پیوست 10760
سلام
چرا سایتتون روی هاست مجانی هست ؟
سلام
شما چرا حضوری نمیفروشید ؟
حرف ِ دوستان همین بود ، که چرا شما حضوری نمیفروشید ؟
مگر حضوری فقط باید در شرکت باشه ؟
فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشه که در یک کافی شاپ حضور پیدا کنید ، همونجا کارت از شما گرفته و تست بشه و همون لحظه به شما پرداخت بشه ،
اینطور بعید میدونم کسی از دوستان مشکلی داشته باشه ؟
برای شما هم بعید میدونم خرج بالایی داشته باشه !
شما به یک نفر هم که بفروشید ، شناخته شده باشه ، مطمئن باشید دوستان اعتماد خواهند کرد ،
من آدرسی از وب سایت شما پیدا نکردم ؟ « http://www.enamad.ir/ShopList.aspx »
موفق باشید
سلام مجدد ،
در رابطه با این صفحه هم یک توضیح بفرمایید خوشحال میشیم ،
FarsiFa.com - Activity Stream - Forums - Screenshot History
همینطور در رابطه با پست های بنده ، شما جوابی ارسال نکردید ؟
در تماس تلفنی فرمودید « شرکت » و موضوع ِ رنگ کردن ِ دفتر و من متوجه نیستم که چرا در طی تماس تلفنی با شماره ثابت شما با کلمه « نیستم » مواجه شدم ؟ { منشی تلفنی }
فکر نمیکنم برای یک شرکت اینطور بیان بشه که در حال حاضر در دسترس نیستم ؟
ساده ترین راه اعتماد سازی ، قبول ِ فروش ِ حضوری بود که متاسفانه این رو هم قبول نکردید !
چند تا نیاز دارید تا به معرض گذاشته بشه ؟ یکیشو گذاشتم :نقل قول:
شما یک نمونه فاکتور معتبر به بنده ارائه کنید که یک VPS 30 دلاری رو به این صورت به Customer خودتون تحویل داده باشی
فایل پیوست 10784
حالا نوبت شماست.
هدف ماها کار کردنه - نه شوخی داریم نه بازی هست نه مزاح .
اون سایتی که ازش میگن ساخته شده هم باز نمیکنه