پاسخ : آیا ارزش داره که....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nswir
یعنی مثلا برای اینکه دومین کام پیدا کنم برش دارم مثلا flop رو بکنم floop
یا مثلا fit رو بکنم fiit
از این جور چیزا
اینجوری هم خوبه ... اضافه نذار ! کمتر بذار !
برای اینم مثال بگم :D ؟
nedahosting.com یه هاستینگ معروف هست اما دامنه nedahost.com دست منه :-s چه بسا کسانی که ing رو یادشون بره بذارن و بیان توی دامنه من ! :39:
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
اضافه کنم که انتظار نداشته باش بخاطر اینکار روزی ۱۰۰۰ تا بازدید بیشتر جذب کنی... ولی به از هیچی هست :d
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
در ضمن مزیتش اینکه که بهتر تو ذهن میمونه
دوست عزیز ی که پیشنهاد داشتی خواستی پخ کن .
مطمئن باش ثبت نمی کنم.
آقا سجاد. یه سوال دیگه
سایتی که دات کامش دست خودش نباشه آیا پیشرف می کنه؟
من االن دامنه های خوبی از دات نت سراغ دار یا org یا مخصوصا ir ولی یه جور دست ودلم به کار نمیره که شروع کنم.
چون میگم کامش دست کسی دیگست و.... میدونید که چی میگم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nswir
مطمئن باش ثبت نمی کنم.
شما ثبتش نکنی هم ايدش لو ميره :">
مهم اون ايدشه که به ذهن خيلی ها رسيده به ذهن خيلي ها هم نرسيده. >:)
اين دامين هايي که من به شما پيشنهاد دادم به درد پارک کردن ميخوره و ميتونی ازش پول دربياری.
جالا یا رو sedo پارک ميکني یا مثلا خودت يک صفحه شبيه پارک (با چند تا بنر قرار ميدي) درست ميکنی و از کليک يا فروش يا حالا هر چيز ديگه پول در مياری.
يا ريدايرکتش ميکنی به يک سايت ديگه.
اما اينکه مستقيم بخوای روش سايت بالا بياری زياد به دردت نميخوره.
اگر دوست داشتی اعتماد کن!
دوست نداشتی هم اصلا مهم نيست. فوقش اينه که اون دامين ها رو کس ديگه ثبت ميکنه. عوضش ايدش کمتر لو رفته و در آينده ميشه باهاش بازم کار کرد.
ضمن اينکه من فقط بهت دامين رو ميگم و خودت ميری ثبتش ميکنی (فقط به من بگو دامين رو از کجا ثبت ميکنی که پيگير باشم ببينم ميشه يا نه) طريقه بدست اوردن آدرس ها رو احتمالا خودت خواهی فهميد اما من نخواهم گفت. :114:
5 6 ماه قبل ميخواستيم از دايرکت آی ثبت کنيم که گفتن فعلا نميشه. گفتن قراره راه بندازن. امروز هم دوباره پيگيری ميکنم. اون دامين هم که میخواستيم ثبت کنيم الان رو sedo پارک هستش و الکساش در 3 ماه گذشته 1497560 و در 7 روز گذشته 959408 هستش.
تو ايران هم 19567 هستش. مربوط به فارس نيوز هم هستش. اما مال چند تا خبرگزاری رو که چک کردم هنوز آزاده.
نظرم هم عوض شد و همون 5 عدد 75000 تومن قيمت شد :115: تکی نميدم.
همشون هم بايد .com شون ثبت بشه. .net و .org اشون هم آزاده اما به درد کار نميخوره.
چون ترافيکي نداره.
هر کس دوست داشت ما هم تلفنمون مشخصه هم جامون هم بیزنسمون.
اگر دوست داشتيد با اين شرایط اعتماد کنيد دوست هم نداشتيد اختیار داريد :103:
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
الانم چک کردم از دايرکت آی نميشه ثبت کرد.
از name.com ميشه.
:115:
با تشکر
علی اميری
اون دومين هایی که داشتيم با هم معامله ميکرديم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nswir
مطمئن باش ثبت نمی کنم.
آقا سجاد. یه سوال دیگه
سایتی که دات کامش دست خودش نباشه آیا پیشرف می کنه؟
من االن دامنه های خوبی از دات نت سراغ دار یا org یا مخصوصا ir ولی یه جور دست ودلم به کار نمیره که شروع کنم.
چون میگم کامش دست کسی دیگست و.... میدونید که چی میگم.
این دیگه نظر شخصی هست !
من کلا دامین رو کام میپسندم...
دوستان دیگه چه نظری دارند؟