شما یک شماره براشون ارسال نمایید باهاتون تماس میگیرند.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان...
طی 20 ماه همکاری که داشتیم تنها سرویس دهنده ای بودن که به دلیل کیفیت تمامی موارد، شامل سخت افزار ... پورت ... آپتایم و ساپورت مناسب سب به راحتی و بدون دغدغه بخوابیم. این صحبت بنده رو خیلی از دوستان درک می کنند که منظور چی هست. افرادی که صبح از خواب بیدار شدند و دیدند سرور در دسترس نیست ...علت های مختلفی داشته مثل ریپورت به دیتاسنتر که این شخص ایرانی هستند...تحریم ها ... عدم پرداخت صورت حساب توسط واسطه و ...
مزایایی که hugeserver داره این موراد هست:
1 - تضمین 100% نسیت به عدم تحریم و مشکلات مشابه
2- کیفیت سرویس دهی بسیار بالا در سطح مشابه دیتاسنترهای برتر امریکا اما با تفاوت ساپورت دو زبانه فارسی و انگلیسی اما با انعطاف پذیری بسیار بالا در قسمت پشتیبانی فنی و مالی.
این مورد رو بخوام بیستر باز کنم این هست که هنوز به صورت و روش دیتاسنترها سرویس دهی نمیکنن (از لحاظ برخورد و دسیپلین و مقرراتی). همونطور که میدونید دیتاسنترها در چهارچوب مشخص و به صورت سخت گیرانه و خشکی برخورد میکنن که بسیاری از کاربران ایرانی با این قضیه مشکل دارند و نمیتنن کنار بیان. اما hugeserver بنا به شرایطی که کاملا بستگی به سطح شعور و فرهنگ و رفتار کاربران داره متفاوت و نرم تر و با انعطاف پذیری بیشتری رفتار میکنند که خیلی مناسب تر هست برای کابران ایرانی.
3 - نداشتن دان تایم بدون برنامه. در این مدت فقط 2 بار به روزرسانی شبکه داشتند که 10 روز قبل اطلاع از احتمال اختلال دادند که ممکنه هست packet lost داشته باشید. اما می که چیزی حس نکردیم :دی و یک بار هم تغییر آی پی که به دلیل این بود که شبکه اختصاصی رو راه اندازی کردند.
4 - پورت کاملا burstable و قابل استفاده. پورت 1 گیگ رو در هر زمانی بخواهید میتونید استفاده کنید و 1 گیگ رو کامل اشغال کنید.
5 - سخت افزارهای بسیار عالی ... به نظر خود بنده یکی از مهمترین قسمت های سرور بحث هارد هست که به دلیل مکانیکی بودن نوع هارد تاثیر بسیاری در بازده و سرعت داره. هیچ زمانی به غیر از هاردهای Western Digital RE4 ندیدم که استفاده کنند برای هاردهای SATA که همگی میدونیم که بهترین هارد SATA برای سرور هست. که شاید خیلی از سرویس دهنده ها به دلیل 20 تا 40 دلار اختلاف قیمت ناچیز از تهیه خودداری میکنند. در مورد هاردهای SAS هم از سری Cheeta شرکت seagate استفاده میشده و SSD هم اکثر مواقع از Intel
به صورت کلی هیچگاه حداقل کیفیت لازم فدای قیمت و هزینه نشده
این جزو نقاط + بود.
تنها موردی که شاید مقداری برای کاربران ایرانی دغدغه باشه بحث هزینه هست که تا جایی که بنده اطلاع دارم فاکتور اصلی برای خیلی ها هست. که خوب قطعا با موارد گفته شده مفداری نسبت به جاهای دیگه بالاتر خواهد بود.
اما شخصا اعتقاد دارم که می صرفه :)
سوال در مورد خاصی باشه در خدمتتون هستم.
ممنون از نظرتان و خیلی هم خوب ولی در مورد قیمت که بگم اونقدر هم گرون نبوده ما یک سرور با قیمت 399 دلار ازشون خریدیم که واقعا بسته به کیفیت و قطعاتی که میزارن واقعا ارزش پول دادن رو داره من تا قبل از این میگفتم هیچ دیتاسنتری بهتر از yesup نیست ولی hugeserver چشم های من رو باز کرد از نظر من بهترین هستند همچنین در این مشکل ارز و گرانی ها با ادم راه میاییند و اینکه سرور از امریکا میدن که خودش امنیاز خیلی خوبی میتونه باشه باتشکر .
من ازشون سرور نداشتم برای همین کیفیت سرور و یا سخت افزار رو نمی دونم پس نظری نمیدم ولی میدونم پشتیبانی عالی هستند و از لحاظ فنی هم خیلی بالا هستند :53::53: مدت زیادی هست تغریبا ازشون برای مدیریت سرور ها کمک میگیریم :)