پاسخ : فروش ویژه هاست کلود حرفه ای برای حرفه ای ها - 2 گیگ هاست ابری فقط 5000 تومان
با سلام
اون سی پنل هاست های ویژه ی ابری بود که فعلا فروش نداریم.
و سرور اون هاست ها تکمیل شده.
پاسخ : فروش ویژه هاست کلود حرفه ای برای حرفه ای ها - 2 گیگ هاست ابری فقط 5000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
با سلام
اون سی پنل هاست های ویژه ی ابری بود که فعلا فروش نداریم.
و سرور اون هاست ها تکمیل شده.
مگه اینی که اینجا آفرشو گذاشتید ابری نیست؟؟ با توجه به پست شماره 1 باید ابری باشه. مگه نه؟؟
من یه دونه از اون 30 تومنی ها رو گرفتم.
و یه سوال دیگه: چرا قیمت هاست لینوکس ابری از لینوکس حرفه ای گرون تره؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vsg24
سلام.
من از شما گرفتم.
فقط تو این عکسی که زدید تو سایتتون شکل سی پنلش انگار فرق داره!
اگه یه نوع تمه لطفا بگید چطور میشه فعالش کرد؟ چون تو قسمت تم ها نبود!:106:
آره اون یه تمه - به دلیل اینکه یکم سنگین بود و همش رفرش میشد قالب پیشفرض رو تغییر دادیم - وگرنه سیپنل همون سیپنله:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vsg24
مگه اینی که اینجا آفرشو گذاشتید ابری نیست؟؟ با توجه به پست شماره 1 باید ابری باشه. مگه نه؟؟
من یه دونه از اون 30 تومنی ها رو گرفتم.
و یه سوال دیگه: چرا قیمت هاست لینوکس ابری از لینوکس حرفه ای گرون تره؟؟
منظورم این بود که یه پنل قبلا بود که ظاهرش اونجوری بود - هاست ابری از نظر سرعت لود و امکانات از هاست حرفه ای بهتر میباشد - البته باز هم بستگی به نیاز شما داره
دوستان به دلیل درخواست سرویس تست به تعداد زیاد - لطفا پس از ثبت درخواست منتظر بمانید تا در مدت کوتاهی هاست خود را تحویل بگیرید- با تشکر:53:
ببخشید، میشه در مورد هاست ابری توضیح بدید!
:53:
بعد یه مسئله دیگه این که هنوز 24 ساعت نگذشته خریدم، یه ایمیل اومد گفت باید تمدید کنی! البته سرویسم قطع نشده!!
به نظر شما مشکلی هست یا چیزی نیست؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.reza2010
کارشون تایید میشه
لطف دارید رضا جان :53:
واقعا کار خوبی کردین این addon ها رو نصب کردید (مال سئو و ..).
دستتون درد نکنه:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vsg24
واقعا کار خوبی کردین این addon ها رو نصب کردید (مال سئو و ..).
دستتون درد نکنه:53:
خواهش میکنم - امیدوارم که راضی باشید:53: