جالبه اینا گفتن فرمت شده ! دلیل مشخص نیست ! من الان دوباره سرور رو رو همون هاردهای فرمت شده و با سنتوس 6.3 و دایرکت اوردم بالا !
دیگه شده باید مشکل مشتریا رو حل کنیم ، حالا هرجوری هست.
هرچی شد واسمون بد شد. خدا بزرگه
نمایش نسخه قابل چاپ
تحویل انی دارید؟ ممکنه کسی هک کرده و دسترسی پیدا کرده؟؟
تحویل آنی داریم اما دسترسی ریسلر بوده و کانفیگ هم خوب بود
برید تو انجمن Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet تاپیک بزنید آبروشونو ببرید مثل بعضی از دوستان که اینجا از این کارا می کنن :71:
بنده روی سرور ایشون میزبانی می شدم ( هاست دانلود) ولی به دلیل پاک شدن اطلاعاتم انتقال دادم...
ولی تا زمانی هاست دانلودشان بود سرعت خوبی داشت ولی بنده هواسم نبود باید خودم بک اپ بگیریم به همین دلیل اطلاعاتم پر پر شد!!:102:
حتما ایشون آدرس این تاپیک رو هم به تمام مشتریانشون ارسال کردن که با اینکار بتونن مقصر رو هتزنر معرفی کنن!!!
سلام.
بنده اگر بخوام این تاپیک رو پاک سازی کنم فکر کنم 90% پست ها رو باید حذف کنم!
خیلی رک و مستقیم میگم، انسان های بی سواد، همین شماها هستید که صنعت هاستینگ رو به خاک کشدید و با زبون بازی سرویس می فروشید و بدون داشتن زره این اطلاعات فنی کاربر رو بدبخت می کنید و دیگر کاربران رو به قیمت مفت عادت میدید!
باز کننده تاپیک، در مورد غیر RAID و اینکه جه اتفاقی افتاده نمی تونم نظری بدم ولی در مورد RAID سرور های شما این مورد رو اطمینان دارم که مشکل data corruption تحت raid رخ داده که در این حالت تنها راه نجات فایل ها استفاده از زبان Hex برای بازخوانی اطلاعات هست.
برای انجام این کار، شما باید یک سرور مشابه از دیتاسنتر بخواید (اکثر دیتاسنتر های -معتبر- این کار رو می کنند، هتزنر رو اطلاعای ندارم) و از ایشان بخواید که سرور جدید را به حالت و حجم مشابه با سرور آسیب دیده RAID کنند و سپس در سرور آسیب دیده، فقط RAID رو حذف کنند و هر دو هارد دیسک را به SATA پورت 0 و 1 روی motherboard نصب کنند و سپس شما از طریق یک لینوکس live و استفاده از زبان hex نسبت با یافیت data header ها اقدام کنید و سپس بسته های فایل های دارای header مشابه را select کتید و از طریق شبکه فعال شده روی linux live به سرور جدید منتقل کنید.
اگر یکی از شماها که همیشه در سایت هاتون اسم خودتون رو اولین و بهترین و قویترین و ... میزارید، حتی مقدار کمی با موارد مربوط به data store و ... در هارد دیسک ها آشنا بودید، این تاپیک با 2 الی 3 پاسخ به نتیجه می رسید و باز کننده تاپیک لازم نبود هار ها رو فرمت کنند و حالا اطلاعاتشون سر جاشون بود!
با تشکر.
سلام
در مورد data corruption بیشتر توضیح میدین که چه زمانی رخ میده؟ دلیل اون چی هست؟ آیا برای هاردهایی که با raid نرم افزاری ایجاد شدن بیشتر رخ میده یا raid سخت افزاری؟
نکته بعدی اینکه هتزنر ساپورت نرم افزاری نمیده و این دوستمون اگه میخواست سرور مشابه بگیره باید هم هزینه ستاپش رو میداد و هم یک ماه هزینه سرور جدید رو پرداخت میکرد، پس در اینجا این مورد فکر نمیکنم بتونن انجام بدن و راحت ترین راه همون پر پر شدن اطلاعات مشتری هست!
در مورد raid کردن به حالت و حجم مشابه با سرور آسیب دیده فکر نمیکنم هتزنر کاری انجام بده و فقط دسترسی lara میده برای انجام کار توسط خودتون. میشه یکم در این مورد توضیح بدین که چطور میشه به حالت و حجم مشابه با سرور آسیب دیده raid کرد؟
موفق باشید.
یادم میاد بچه بودم، حدود 15 سالم بود که میرفتم انجمن های شبگرد و عضو فعال بودم در مرحله ی خودندن فقط البته، یک دفه یکی از مقالات رو خوندم و با اینکه توضیحات و کلمات موجود در توضیحات واضح بود یاز هم سوال کردم که میشه بیشتر در مورد این چیز توضیح بدید دوستان ؟
یادمه مدیر سایت شبگر آقای جرجندی که الان از دوستان و همکاران بسیار خوب بنده هست گفتند که اگر تو بلد نیستی از گوگل استفاده کنی بگو که همین الان بن ت کنم! وقتی کلمات و استلاحات به انگلیسی نوشته شده خیلی راحت میتونی همون هارو توی گوگل کپی کنی و یک translator مثل aryadic.com رو هم باز کنی و شروع کنی خودن، هر کلمه ای رو که شک داری و یا متوجه نشدی توی aryadic.com بزن تا یاد بگیری و سوال خنده دار نکن اینجا که وقت افراد متخصص این انجمن رو بگیری.
اونجا بود که یاد گرفتم دیگه سوال بی دلیل نکنم و وقت کسی رو نگیرم تا بهم توهین نشه، از همونجا هم بود که زیان انگلیسی رو یاد گرفتم و هیچ وقت کلاس زبان نرفتم!
موفق باشید!