پاسخ : فروش ویژه سرور از هلند به همراه کنترل پنل سرور دسترسی ipmi و نرخ دلار تنها 3000 تومان - آفاق هاستینگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
با این مشخصات و 32 آی پی هزینه به تومان لطف کنید
Xeon E3-1230 3.2GHz 4xCores
Memory : 16GB DDR3
Hard Drive : 2x500GB SATA2 ILO ADV
با تشکر
سلام
دوست عزیز امکان اپگرید سرور ها نیست.
میتوانید دو عدد از این سرو رها تهیه نمایید.
پاسخ : فروش ویژه سرور از هلند به همراه کنترل پنل سرور دسترسی ipmi و نرخ دلار تنها 3000 تومان - آفاق هاستینگ
تخفیف ویژه برای تمدید به کاربران داده خواهد شد
با تشکر
اگر بتوانید مالکیت سرورها را به خودمان بدهید ، میتوانم تعداد بیش از یک عدد سفارش بدهم.
باتشکر
سلام
دسترسی ipmi به شما میدهیم. این کنترل پنل به شما امکان دسترسی به کنسول ریست و روشن و خاموش کردن سرور را میدهد.
از پاسختون ممنونم، تنها این مورد نیست ،
به طور کل ، نمیخواهم هر مشکلی (مالی،سیاسی ، شخصی یا ...) شما گریبان گیر سرورهای من بشود...
البته من سود شما را هر چقدر باشد، میدهم، ولی Owner ما باشیم...
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sudo
از پاسختون ممنونم، تنها این مورد نیست ،
به طور کل ، نمیخواهم هر مشکلی (مالی،سیاسی ، شخصی یا ...) شما گریبان گیر سرورهای من بشود...
البته من سود شما را هر چقدر باشد، میدهم، ولی owner ما باشیم...
:53:
همانطور که خدمت شما عرض شد. کولوکیشین توسط ما انجام شده است و شما بر اساس این مورد باید کلیه خرید ها و تراکنش های مالی را زا طریق ما انجام دهید.
جهت اعتماد سازی تنها به شما دسترسی ipmi اده میشود.
فعالیت 6 ساله ما و طیف مشتریان بسیار گسترده. نمایندگان فعال که در این انجمن نیز حظور دارنند و ... .
شما به عنوان کاربر مالک سرویس خود در مدت زمان قرار داد هستید.
با سلام، نرخ دلار برای خرید امروز را اعلام کنید
لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Milad-H
با سلام، نرخ دلار برای خرید امروز را اعلام کنید
لطفا
سلام
3350
سلام
3 سرور از پلن دوم به مشخصات زیر موجود است
Xeon E3-1220
8 GB RAM
368500 تومان
تنها 1 عدد دیگر از سرو رهای اماده تحویل، باقی مانده است !