پاسخ : در به در شدم تو رو خدا کمک !
سلام
اول باید IIS نصب کنید
بعد PHP روش راه بندازید ( اگه اسکریپت مورد نظر تحت PHP باشه )
بعد اگه بخواید دامنه بدید DNS و Active Directory Domain هم باید نصب کنید و کانفیگش کنید ( پیشنهاد نمی شه یکم برای شما سخت )
البته سرویس DNS به تنهای هم کار شمارو راه می ندازه
در اخر اسکریپت مورد نظر بزارید در IIS
*اگه اسکریپت هم دیتا بیس بخواد باید MySQL و PHPMyAdmin هم نصب بشه
درکل شک دارم به این زودی ها خودتون بتونید راه بندازید اگه عجله دارید اطلاعات برای یه نفر که انجام میده بفرسید که براتون تنظیم کنه اگر نه اموزش همش وجود داره مرحله به مرحله انجام بدید .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_xtra
سلام دوباره
VPS رو امروز بهم تحویل دادن یه IP با یه یوزر نیم و پسورد ، رفتم یه کم تحقیق کردم فهمیدم باید با برنامه remote desktop connection واردش بشم ، وارد شدم انگار وارد کامپیوتر یکی دیگه شدم باحال بود فقط یه چیزی من نفهمیدم
این کاری که من میخوام انجام بدم باید چیکار کنم ؟ یعنی منظورم آپلود و دانلود عکس ها و نصب اسکریپت آپلود عکس هست
دوست عزیز شما روی سرورتون یه IIS نصب میکنم و یکی از فولدر هارو برای تعریف میکنید به عنوان Directory بعد عکس هاتون رو توی VPs دانلود کرده و میریزید توی اون پوشه دیگه نیازی به کار دیگه نیست
اگر نتونستید نصب کنید اطلاعات VPs رو پ.خ کنید براتون نصب میکنم
دادا Clark شما خودت این کارایی که گفتی رو انجام میدی یا کسی رو سراغ داری ؟ من خودم تمام این چیزایی که گفتی رو رفتم واسه آموزش گشتم پیدا میشه ولی کامل نیستن راستش منم اولین بارم هست از وی پس اس استفاده میکنم میترسم خراب شه لول :-s