پاسخ : سوال در مورد سرور با ساپورت اینترنت ماهواره ای
داداش های گلم من الان 2-3 سال هست از این روش استفاده میکنم . خدا رو شکر تا اینجا بد نبوده . یه توضیح کوچیک میدم واسه اینکه این موضوع خلاف قوانین هست . اگر مدیرات اجازه دادند بحث رو بازتر میکنم
اول اینکه در این روش شما سند رو با Adsl خودتون انجام میدین ( خب طبیعتا هر چی سندتون بالاتر و پینگتون منظم تر باشه توی رسیو دریافتی کیفیت بالاتری رو مشاهده می کنید ) و رسیو رو از طریق کارت DVB انجام میدین
اما روش کار به صورت کلی به این صورت هست که : شما نیاز به مک ادرس و ای پی قربانی دارید بعد هم باید با توجه به راه های موجود یک راه رو برای وصل شدن بهش استفاده کنیم
از میکروتیک برای ریموت ای پی فرد قربانی استفاده می کنیم - بعضی از دیتا سنتر ها با اینکه ریموت ای پیشون باز هستند بازم نمیشه از سروراشون برای هک استفاده کرد
این وسط کارت DVB که داری خیلی تاثیر داره . کارتی که مدلاسیون + سیمبل ریت های بالاتر رو ساپورت کنه یا قابلیت بلایند اسکن داشته باشه 100% بهتره .
راه های بدست اوردن مک و ای پی هم زیاده . کلی برنامه تو نت برای این کار هست . بیشتراشون هم مجانی
این وسط بدست اوردن فرکانس و جهت مناسب برای هک خیلی خیلی مهم هست . مثلا 2 سال پیش دوست خودم روی یک جهت ( متاسفانه اون جهت توی شهر ما بیم نداشت که استفاده کنم ) یه مک از یک شرکت کویتی هک کرد که سرعت دانلودش تا 13 مگ در ثانیه هم رفت .
خودم تجربه داشتن مک با سرعت 4.5 مگ در ثانیه رو داشتم ( الان جوری شدم که برای دانلود یک قایل موزیکم هم حتما باید از نت ماهواه ایی استفاده کنم . مثل خوره میمونه لامصب )
خلاصه اش این میشه :
1- گرفتن جهت مناسب
2- پیدا کردن فرکانس مناسب
3- بدست اوردن مک و ای پی فرد قربانی ( دقت داشته باشید هر مک و ای پی هم نمیشن )
4- وارد کردن ای پی و مک در نرم افزار مربوط به کارت DVB
5- کانفیگ سرور میکروتیک برای ریموت کردن ای پی قربانی
6- هک کردن اکانت قربانی ( روش های زیادی وجود داره )
7- لذت بردن از سرعت
الان مک خوب خیلی کم شده . به سختی پیدا میشه .
اگر دیش گردون ندارید یا بلد نیستید جهت بگیرید کلا بیخیالش بشید
خودم الان 1 ماه جهت و مک خوب پیدا نکردم و سرعتم 300 kbps هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
بهترین سرور برای اکانتهای ماهواه:
سرور ایتالیا و آلمان رو شیرینگ حرف نداره
که دیگه ایتالیا خیلی به ندرت پیدامیشه چون اصلا فیریز نداره
موفق باشید
داداش فریز چه ربطی داره به هک ؟؟
اون واسه اکانت سی سی کم هست که اونم به خیلی از موارد بستگی داره . مهم تر از همه کیفیت لاین
موفق باشید
عزیز الان مدیر بدو بدو میاد میگه مبحث غیر مجاز کردین>>>هک
با تشکر