Kimsufi - your range of dedicated servers from £6.99 p/m !
KS R-8G
KS R-16G
کاملا مناسب هست براتون
هزینه بیشتر هم میتونید بکنید
SP 16G Dedicated server - OVH
این سرور مناسبتون هست!!
از seflow هم میتونید سرور 2 هسته ای آفر دار رو تهیه کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
Kimsufi - your range of dedicated servers from £6.99 p/m !
KS R-8G
KS R-16G
کاملا مناسب هست براتون
هزینه بیشتر هم میتونید بکنید
SP 16G Dedicated server - OVH
این سرور مناسبتون هست!!
از seflow هم میتونید سرور 2 هسته ای آفر دار رو تهیه کنید
یه سوال دیگه اینکه
KS R-4G
این سرور برای ما جوابگو نیست ؟
کیم سوفی سرور های استوک شده ی ovh هست و اینکه فکر میکنم از سرور مجازی بهتر بهتون جواب بده با توجه به هزینه ای که میکنید چون پورت خودتون دارید استفاده میکنید ، هارد خودتون و کس دیگری نیست که به صورت شیر استفاده بشه .
فکر میکنم براتون بست باشه و همینطور خیالتون تخت هست که منابع ماله خودتون هست و کاملا اختصاصی و اینکه 10 ترا پهنای باند فکر میکنم دارن ( چک کنید قبلا اینجوری بود ) .
قبلا از چی استفاده میکردید برای این کار؟!
من دادم این سایتی که معرفی کردید رو یکی از دوستانم در انگلیس در موردش بررسی کرد ... در مورد قیمت های این شرکت خیلی تعریف می کنند ولی کیفیتش خیلی راضی کننده نیست ... البته شاید کیفیتش برای خود سایت خوب نباشه ! و برای هاست دانلود خوب باشه ... از پشتیبانی این شرکت هم زیاد تعریف نمی کنن !!
از پورت 100 ماهانه بیشتر از 30 ترابایت نمیشه دانلود کرد ؟
سلام.
با پستهایی که دوستان در مورد این دیتاسنتر دادن افرهای کیم سوفی در واقع پشتیبانی انچنانی ندارن. در مورد پشتیبانی انواع فایل هم باید مد نظر بگیرین که مشکل کپی رایت نداشته باشن. اگر این مقدار میخواهید هزینه کنید از کانادا هم سرور میتونید تهیه بکنید فقط با منابع کمتر مانند سیپیو ضعیفتر و رم کمتر و هارد کمتر ولی تا جایی که میدونم با نوع فعالیت شما کمتر مشکل دارن بحث بر سر پیدا کردن فروشنده مناسب و مطمعن از کانادا هست. ولی پورت خوبی دارن سرورها(البته شخصا تست نشده گفته دوستان در کلیت انجمن هست)
دوست من در مورد این که پشتیبانی شما به نظرم یه VMWare نصب کنید و فقط خودتون هستید و وقتی نمیخواید مجازی سازی انجام بدید و سرتون تو لاک خودتون باشه که دیگه مشکلی ندارید ! بله کیم سوفی کیفیت نداره واسه اون کسی که میخواد روی یک سرور 16 گیگ 16 تا سرور 1 گیگ بده با یه سی پی یو Corei7 ولی شما وقتی میخوای یه سرور واسه خودت داشته باشی خیلی راحت تری ( البته 3 آی پی بیشتر نمیدن) و اینکه گفتم وی ام ویر تا یه مانیتورینگ راحت هم روی سرور داشته باشید در مورد کانادا هم بنده با این قیمت آفری سراغ ندارم اگر دوستان دارند معرفی کنند.
دوست عزیز ممنون از پاسخ هاتون ...
توی ایران شرکت خوبی هست که کیم سوفی ارائه بده و تا حدی پشتیبانیش رو قبول کنه ؟
دوست عزیز ...
من با عزیزان دیگه ای مشورت کردم ...
اینجا هم بهت پیشنهاد شد ... سرور اول و البته یه خرده هزینه اش بالاتر از مد نظر من هست
Hetzner Online AG: Root Server Produktmatrix EX
نظر شما چیه ؟
متشکر