بنده هم احتیاج دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور بگيري بهتره
هزینه اش بالاست؟
ماهانه 50 60 t
با سلام بنده ارایه میدم ولی ماهیانه 50000 تومان .
اگر خواستین در خدمت هستم اگر می خواهید مطمین شوید پیغام خصوصی دهید تا برخی از مشتریانم را معرفی کنم .
که ایمیل به اینباکس و روزی هم 50000 تا ارسال میکنه بعضی از سایتهای بزرگ هم مشتری بنده هستن.
با تشکر
ميشه همون سرور
مردم واقغا واسه کارشون پول خرج میکنند.
واسه همینه هی ورشکست میشه کارا دیگه هی هزینه اضافی
همچین هاستی بود من هم میخوام
درود
راه اول :
استفاده از سرویس های مجار smtp که در لیست سفید سرویس دهندگان ایمیل قرار دارند بهترین گزینه و کم خطر ترین راه ارسال ایمیل انبوه می باشد :
نمونه سایت سرویس دهنده smtp :
smtp.com
تعرفه هاشون :
2000 ایمیل در ماه = 5$ در ماه
5000 ایمیل در ماه = 9$ در ماه
10000 ایمیل در ماه = 15$ در ماه
20000 ایمیل در ماه = 27$ در ماه
35000 ایمیل در ماه = 50$ در ماه
50000 ایمیل در ماه = 70$ در ماه
100000 ایمیل در ماه = 130$ در ماه
...
راه دوم:
استفاده از گروههای ایمیل یاهو و گوگل
راه سوم :
استفاده از سرورهای اختصاصی یا مجازی ایران ( البته باید در بازه زمانی زیاد ارسال نمایید.)
در هر صورت استفاده از سرورهای مجازی ، اختصاصی ، هاست و ... که مجاز به ارسال ایمیل انبوه از طرف سرویس دهندگان ایمیل نیستند باعث بلاک شدن آی پی آن سرور خواهند شد ، مگر اینکه سرویس دهنده مورد نظر یک سرویس دهنده ایمیل مجاز باشد و یا اینکه از تعداد زیادی آی پی برای سرویس ایمیل خود بهره گیرد تا ایمیل های ارسالی را بصورت خودکار در بازه زمانی روی آی پی های متعدد تقسیم کند تا از هر آی پی در بازه زمانی زیاد ایمیل ارسال گردد...
راه چهارم:
استفاده از نرم افزارهای ارسال ایمیل انبوه روی کامپیوتر :
این نرم افزارها از سرویس دهندگان ایمیل مثل جیمیل و یاهو استفاده می کنند و ترفندهایی برای ارسال دارند که منطقی هست ...
سپاس
با سلام
من در مجیدآنلاین یک پست دیدم و به آدرسی که برای سفارش سرویس نوشته شده بود رفتم و سفارش دادم ولی نه تلفنی نه آدرسی نه پرداخت آنلاینی فکر کنم دمو بود!!!!
درخواست میل سرور - MajidOnline Forums
(دوستان من برای ارسال هفته ای 3000 ایمیل میخواستم از این سرویس استفاده کنم اگه هاستی میشناسین که این امکان را میده و محدویت حداقل 300 ایمیل در ساعت داره لطفا اعلام کنید)
Business Hosting
Higher outgoing email limit (1000 emails / hour)