پول ما رو اخر رویال نت ورک نداد من ناراضیم ازش
نمایش نسخه قابل چاپ
پول ما رو اخر رویال نت ورک نداد من ناراضیم ازش
بنده هم فعلا منتظرم پولم رو برگردونن!
سلام
فکر نمیکنید مهم تر این هست که یوزر ها به جای مطمئنی منتقل بشن؟
تا اینکه بخواید یوزرها رو بفروشید.
بی احترامی مطلق به کاربرانتون هست
j4b3r
سلام
160 سرور مجازی هستند یا هاست اشتراکی ؟
به نظر من کار عاقلانه ای نیست خرید
مهم رضایت کاربران شما هست که مطمئنن راضی نیستند و ماه بعد تمدید نمی کنند
شاید قیمتی که شما ارائه میدهید به کسی که خرید رو انجام میده از یوزر های شما یکسان نباشه و باعث نارضایتی بیشتر مشتریان بشه (قیمتهاتونو ندیدم)
لوکیشنی که شما ارائه داده ای و کاربران شما خرید کرده اند شاید با کسی که میخواهد یوزرها را از شما خریداری کند فرق داشته باشه
خود قضیه انتقال هم میتونه دخیل باشه تو نا رضایتی کاربران
کسی که قصد خرید این یوزر ها را دارد این جوانب را بسنجد و بعد خرید را انجام دهد
Best regards
بحث ما هم همین هست که به جای مطمئنی انتقال داده بشن.
تمامی دوستانی که تقاضای برگشت وجه رو دارند تا دو روز آینده برگشت میشه.
فعلا دوستانی که تقاضای خرید داشتند در حال بررسی اعتبار و سرویس دهی شون هستیم
ما همه یوزر ها رو به همراه یک ماه سرویس رایگان به دیتاسنتر خودمون منتقل میکنیم. اگر تمایل داشتید میتونید با بنده تماس حاصل کنید.
بنده یوزر هاتون رو به قیمت مناسب خریدارم... قیمت پیشنهادی پ.خ شد.
با عرض سلام خدمت کاربران محترم و ارجمند متاسفانه به دلایل زیاد قادر به ارئه پشتیبانی و سرویس با کیفیت خدمت کاربران نبودیم و تصمیم بر آن شد تا شرکت مناسب تری را پیدا کرده و کاربران را منتقل کنیم ،طی مزایده ای که انجام شد و تحقیقاتی که کردیم شرکت کولو سرور رو برگزیدیم که از تیم حرفه ای تشکیل شده است تمامی کاربران را به پورتال این شرکت منقل کردیم و کاربران عزیز فقط کافیست وارد سایت شده و نام کاربری و رمز عبور را در قسمت پشتیبانی این سایت وارد کنند در ضمن تمامی دوستانی که قرار بود مبلغ شان برگشت شود لطفا ایمیل Royalnetwork.ir@gmail.com ایمیل دهند و نام خود و همچنین سرویسی که داشتند را ذکر کنند تا مبلغ برگشت داده شود. خدا را شاکریم که تمام مشتریان ما به شرکتی بهتر و قوی تر منتقل شدند.
www.coloserver.ir
به امید سرزندگی و پیروزی شما عزیزان با تشکر مدیریت فناوری سرور
من ایمیل زدم! سریع تر پولمو پس بدید!