پاسخ : هجدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک ١٩ الی ٢٢ آذرماه ١٣٩١
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
شما خوبی :) ؟... این طرفا ؟ :دی .... یوزرتون رو همیشه پای پست های حذف شده فقط میبینیم....یکم با ما فقرا هم بپر...
امسال 2 غرفه شرکت داره ... غرفه اصلی که ما هستیم کینگ نداره...غرفه فضای باز فروش هست و محصولات اونجاست...اگر بالا بود تقدیم میکردم.
تیکه میندازی فرزاد؟
پاسخ : هجدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک ١٩ الی ٢٢ آذرماه ١٣٩١
بخوابیم که صبح باید راه بیوفتیم :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
تیکه میندازی فرزاد؟
نه فدات شم... :دی ...اگر تیکه بود که این اسمایلی نمیذاشتم که :دی ....
گفتم فضا عوض شه....امروز که نیومدی ....فردا روز آخره جمع و جور کنید با جناب آرایش و تاج الدینی منور کنید مارو :دی ...بی شوخی منتظرم...نمایشگاه تا ساعت 4 هستش. چشم به راهم ... !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
نه فدات شم... :دی ...اگر تیکه بود که این اسمایلی نمیذاشتم که :دی ....
گفتم فضا عوض شه....امروز که نیومدی ....فردا روز آخره جمع و جور کنید با جناب آرایش و تاج الدینی منور کنید مارو :دی ...بی شوخی منتظرم...نمایشگاه تا ساعت 4 هستش. چشم به راهم ... !
امروز تا ساعت هفت دفتر بودم فرزاد تو که میدونی حجم کار بالاست، وقت کنم فردا سر میزنم باید ببینم چی میشه اگر نشد هم شرمنده انشاالله یک سال دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
امروز تا ساعت هفت دفتر بودم فرزاد تو که میدونی حجم کار بالاست، وقت کنم فردا سر میزنم باید ببینم چی میشه اگر نشد هم شرمنده انشاالله یک سال دیگه
اوکی...
به هر حال بهانه ای هست که ببینیم همدیگرو....
اگر نشد خودم هماهنگ میکنم میبینیمتون همگی رو//
DVD شماره 7 ما همچنان خش دارد :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
DVD شماره 7 ما همچنان خش دارد :d
دی وی دی رو ....... همونجا :دی