پاسخ : سریع ترین راه انتقال فایل از یک سرور مجازی به یک سرور مجازی دیگر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
سلام
عزیز درایو ویندوز مقصد رو Share کنید و سپس با ریموت مقصد لاگین کنید و از استارت روی ریموت دسکتاپ کانکشن کلیک کنید و یوزر پسورد ویندوز مبدا را بدهید و سپس فایل های مورد نظر را کپی کنید و در درایوی که share کردید انتقال دهید.
در صورتی که مشکلی داشتید با ای دی من تماس بگیرید
در متن زیر به جای کامپیوتر شخصی کامپیوتر مقصد را در نظر بگیر
راهنما :
نحوه اتصال مستقیم پارتیشن های هارد کامیپوتر شخصی خود را در سرور میزبان می آموزید. اتصال هارد کامیپوتر شخصی بر روی سرور
ابتدا نرم افزار ریموت دسکتاپ ( RDC ) را باز نمائید. در قسمت کامیپوتر IP سرور مقصد را وارد نمائید و قسمت Options را باز نمائید. در این قسمت می بایست زبانه Local Resources را باز نمائید و گزینه more را در بخش Local devices and resources انتخاب نمائید.
پنجره جدیدی باز می شود که در آن می توانید از بخش Drives پارتیشن های مختلف هارد کامپیوتر شخصی خود را ملاحظه نمایید، در این قسمت هر یک از پارتیشن هایی که انتخاب می شوند در زمانی که به سرور خود از طریق ریموت دسکتاپ اتصال می یابید قابل دسترس خواهند بود. پس از انتخاب موارد کلید Ok را فعال نمائید.
مراحل را برای اتصال از طریق ریموت دسکتاپ کامل نمایید. حال کافی است پنجره my computer را باز نمائید و پارتیشن های کامیپوتر شخصی خود را بر روی سرور ملاحظه نمایئد. شما بسادگی می توانید فایل ها را مانند انتقال اطلاعات در کامپیوتر خود در اینجا نیز انتقال و یا تغییر دهید.
داش سرعت در دسکتاپ ریموت خیلی افتضاحه ! راستی من با VPS یه فیلم دانلود میکنم ولی میخوام کپی کنم در درایور خودم میگه بعد 32 ساعت تموم میشه :l