پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + رم 256 ماه اول 10 هزار تومان
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + رم 256 ماه اول 10 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianboy
سلام
تایید میشن
ممنون از شما فروش همچنان ادامه دارد
کیفیت آفر جدید بسیار عالی و منابع کاملا اختصاصی هستند
همه جوره تایید میشوند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranSatellite
کیفیت آفر جدید بسیار عالی و منابع کاملا اختصاصی هستند
همه جوره تایید میشوند
سرورهای سفارش داده شده تحویل مشتریان گردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onogh
موفق باشید...:53:
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
با درود من دوتا سرور از ایلما سرور دارم . چند ساعت میشه قطع شده . . . [-([-([-(
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
ايا قيمت ها ثابته يا ٦ ماه ديگه دوبرابر مبشه؟ريبوت پنل هم ارايه ميديد؟سي پي يو چجورياست؟هزينه نصب مجدد هم ميكيريدپشتيباني چند ساعته است؟اين افر تا كي هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n_dambelog
ايا قيمت ها ثابته يا ٦ ماه ديگه دوبرابر مبشه؟ريبوت پنل هم ارايه ميديد؟سي پي يو چجورياست؟هزينه نصب مجدد هم ميكيريدپشتيباني چند ساعته است؟اين افر تا كي هست؟
سلام
سی پی یو سرور اصلی Intel E5620 2.40GHz است به هر سرور 1 گیگاهرتز سی پی یو تعلق میگیرد.
پنل ربوت در وبسایت ما قرار دارد.
قیمت ها در حال حاظر ثابت است در یک سال گذشته تغییر قیمت نداشته ایم در صورتی که قیمت دلار به صورت نجومی بالا نرود با همین قیمت ارائه میشود.
پشتیبانی به جز روزهای تعطیل سعی میشود بین 15 تا 17 ساعت در روز باشد روزهای تعطیل هم پاسخ گو هستیم تیکت ها دیرتر جواب داده میشوند.
افر تا زمان پر شذن سرور باقی است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behtash007
با درود من دوتا سرور از ایلما سرور دارم . چند ساعت میشه قطع شده . . . [-([-([-(
بله متاسفانه امروز یکی از سرورها مشکلی پیدا کرده بود سعی بر این بود در سریع ترین زمان مشکل حل شود در حال حاظر مشکل برطرف شده است