پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا ،رم 512 فقط 12 تومان ،همراه با پنل ارسال پیامک رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Goebbels
سلام...
میکروتیک نصب میکنید بعد از سفارش؟...
با سلام
مشکلی نیست با میکروتیک هم تحویل میدیم.
با تشکر.
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا ،رم 512 فقط 12 تومان ،همراه با پنل ارسال پیامک رایگان
تمامی سفارشات 2 روز اخیر تحویل داده شد.
با تشکر.
تایید میشن من ازشون 2 ماه پیش یه سرور گرفتم خیلی راضی بودم واقعا تا الان بدون مشکل کار کرده وپشتیبانیشون هم عالی بوده. امروزم یکی از سرور های آمریکا رو گرفتم که بعد از نیم ساعت تحویل دادن با کانفیگ کامل و از اون هم کاملا راضی هستم :)
سفارش داده شد.منتظر دریافت وی پی اس هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Goebbels
سفارش داده شد.منتظر دریافت وی پی اس هستیم
با سلام
خدمتون ارسال شد.
با تشکر.
سفارشات دیروز و امروز تحویل داده شد.
فروش ویژه همچنان ادامه دارد...
با تشکر از اعتماد دوستان.
سفارشات 2 روز اخیر تحویل داده شد...
آفر ویژه فقط 10 عدد:
VDS - 3
رم : 1024 مگابایت
سی پی یو :
Xeon E3-1240
هارد : 20 گیگابایت
پهنای باند : نا محدود
آی پی :1
نصب و کانفیگ اولیه رایگان : دارد
هزینه ماهانه : 20 هزار تومان
سفارش: سبد خرید - دانا هاستینگ
درود
از جناب farzadho امروز سرویس vps خریداری شد
بخش فروش و تحویل کاملا مناسب هست.
پشتیبانی و کیفیت سرویس ها هم ایشالله که همینطور هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
plastic
درود
از جناب farzadho امروز سرویس vps خریداری شد
بخش فروش و تحویل کاملا مناسب هست.
پشتیبانی و کیفیت سرویس ها هم ایشالله که همینطور هست.
ممنون از شما.
فروش همچنان ادامه دارد...