پاسخ : جشنواره فروش سرور های مجازی با قیمت ویژه به مناسبت افتتاح سایت www.techserver.ir
بنده چند روز از ایشون برای مشتریم سرویس گرفتم و تاکید کردم که واسه مشتری میخوام و کیفیت و اطلاعات مشتری فوف العاده مهم هستش
گفتن خیالتون راحت باشه هیچ موردی نیست
بدلیل سرعت پورت کند سرورشون 2 روز تمام درگیر انتقال فایل ها به سرور ایشون بودیم که حالا این به کنار
1 روز بیشتر مشتری نتونست از سرویس استفاده کنه و الان مدت 4 روز هستش سرویس داون هستش و سرورشون هم داون و نه به اطلاعات دسترسی داریم نه پاسخ درستی میدن فقط میگن دیتاسنتر داره پیگیری میکنه... مشتری بنده بشدت عصبانی هستنش و حق هم داره اطلاعات چندین ساله سایتش رو الان از دست داده
به هرحال بدلیل اینکه مشتری بنده خودشون در یک اورگان اطلاعاتی مشغول بکار هستند بنده حتما این موضوغ را قانونی پیگیری خواهم کرد و اصرار به اینکار هم دارم که واثعا هرکی بلند میشه نیاد سرویس بی کیفیت بده دست مردم که اطلاعات مردم رو به باد بده
ضمنا بنده خودم هاستینگ کار هستم و به امور سرور آشنایی کامل دارم و کاربر مبتدی نیستم
پاسخ : جشنواره فروش سرور های مجازی با قیمت ویژه به مناسبت افتتاح سایت www.techserver.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tarsiran
بنده چند روز از ایشون برای مشتریم سرویس گرفتم و تاکید کردم که واسه مشتری میخوام و کیفیت و اطلاعات مشتری فوف العاده مهم هستش
بدلیل سرعت پورت کند سرورشون 2 روز تمام درگیر انتقال فایل ها به سرور ایشون بودیم که حالا این به کنار
1 روز بیشتر مشتری نتونست از سرویس استفاده کنه و الان مدت 4 روز هستش سرویس داون هستش و سرورشون هم داون و نه به اطلاعات دسترسی داریم نه پاسخ درستی میدن فقط میگن دیتاسنتر داره پیگیری میکنه... مشتری بنده بشدت عصبانی هستنش و حق هم داره اطلاعات چندین ساله سایتش رو الان از دست داده
به هرحال بدلیل اینکه مشتری بنده خودشون در یک اورگان اطلاعاتی مشغول بکار هستند بنده حتما این موضوغ را قانونی پیگیری خواهم کرد و اصرار به اینکار هم دارم که واثعا هرکی بلند میشه نیاد سرویس بی کیفیت بده دست مردم که اطلاعات مردم رو به باد بده
ضمنا بنده خودم هاستینگ کار هستم و به امور سرور آشنایی کامل دارم و کاربر مبتدی نیستم
واقعا دمتون گرم با همچین آدمایی باید همین کارو کرد!
منم یک هفته پیش ازشون سرور گرفتم همون روز گفتم که از کیفیت راضی نیستم ( سرور در حدی بود که توی اینترنت دانلود منیجر هنگ می کرد!! باورتون نمیشه! ), اونا هم گفتن تا 3 روز دیگه برمیگردونن سرور رو, 3 روز گدشت زنگ زدم, تا روز 6م زنگ زدم گفتم مگه چقدر سرتون شلوغه که نمیتونین بر گردونین! گفت 21 تومن ارزش نداره که داری با من اینطوری صحبت می کنی!!!, بعدم گفت که به مسول کار های مالی سپرده که پول رو برگردونه!! ( انگار کارشون چقد گشتردس مثلا! ), خلاصه الانم 1 روز گذشته باز.
بهرحال منم 21 تومن برام خیلی مهم نیست ولی بلاخره من راضی نیستم و حرومه به خوشونم گقتم.
دوستان شما حواستون باشه اشتباه منو نکنین, من الا از 3paco.com یه سرور انگلیس گرفتم خداییش راضیم خدا خیرشون بده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tarsiran
کاملاً تایید میشه
بنده هم الان دقیقاً وضعیت ایشون رو دارم
البته از یک طرف مقصر فروشنده نیست چون ایراد از بالا که باشه عملا دست فروشنده بسته هست
اما از یک طرف دیگه فروشنده مقصر شناخته میشه برای اینکه تضمین بی مورد میده به مشتری
حالا اگر ما بخواهیم فقط 50 درصد تقصیر رو گردن فروشنده بندازیم... در این موارد بهترین کاری که میتونه فروشنده بکنه اینه که بلافاصله وجه رو برگشت بزنه... و وقت مشتری رو نگیره
بنده سایتم به خاطر همین قطعی چند روزه 700.000 هزار تا رتبه اش اومده پایین و نتونستم آپ کنم، و متاسفانه خیلی از فروشنده ها پول رو که میگیرن به هیچ عنوان کوچکترین مسئولیتی رو به گردن نمیگیرن
سرویس دهی افتضاح این شرکت دیگه واقعاً غیر قابل تحمله
10 روزه ما رو معطل خودشون کردن
آقای مهرانفر و آقای صالحی خواهشا جمع کنین این بساطتون رو و بزارید حرفه ای ها کارشون رو انجام بدن
شما که هزینه کافی برای انجام امور سرور ندارید برای چی مردم رو سرکار میگزارید؟
9 ساله بنده کارم با سرور و امنیت و اینجور مسایله ولی به خاطر مسایل مالی نرفتم سمت سرور اختصاصی
فروش سرور سواد فتی میخواد و سرمایه کافی که مردم مسخره آدم نشن
متاسفانه دیگه هر بچه مدرسه ای میره دنبال فروش سرور ،
از مسئولین انجمن تقاضا دارم یه فکری برای این قضیه بکنن و یه سر و سامونی بدن به اوضاع
ما از این رویال نتورک یه سرور فرانسه گرفتیم
وسط ماه یهو دان شد گفتن مشکل از دیتا سنتره !!!!!!!
کلا دیگه هم فرانسه وصل نشد
عجب فروشنده باحالی بودن خدایی عین اینارو دیگه ندیده بودم
تو 1 ماه
سرور اختصاصی عوض شد
وی پی اس عوض شد
مجازی ساز عوض شد
سایت فروشنده عوض شد
خود فروشنده هم عوض شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!