پاسخ : این سایت قابل اعتماده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa7
من دارم از فرصت 48 ساعته استفاده می کنم ببینم مشکلی پیدا میشه یا نه.تا الان که هیچ مشکلی نداشته
منم تاکید کردم که اگه مشکلی بود برمیگردونم و گفتن با هزینه خودشون میتونم برگشت بدم. به هر حال شرایط خوبی داشت و ارزون هم که بود. galaxy sIII mini رو خریدم 1090000
جایی ندیدم کمتر ازین قیمت و با این شرایط
گارانتی هم که هیچ وقت خیری ندیدم
هر مشکلی که باشه میگن جزو شرایط نیست. بیخود یه پولی میگیرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radium
منم تاکید کردم که اگه مشکلی بود برمیگردونم و گفتن با هزینه خودشون میتونم برگشت بدم. به هر حال شرایط خوبی داشت و ارزون هم که بود. galaxy sIII mini رو خریدم 1090000
جایی ندیدم کمتر ازین قیمت و با این شرایط
گارانتی هم که هیچ وقت خیری ندیدم
هر مشکلی که باشه میگن جزو شرایط نیست. بیخود یه پولی میگیرن
من دارم میبرم بیرون هم نشون بدم برای اطمینان
داداش اگر بیرون تائید کردند اینجا هم اطلاع رسانی کن
دستگاه 2 جا نشون داده شد که گفتند ساخت ویتنام و اصلی هست و مشکلی هم نداره
آقا گوشی منم رسیید 1-2 ساعت پیش. همه چیز خوب بوده فعلا. هم ظاهر هم بسته بندی. تا 48 ساعت آینده هم تست کنیم ببینیم اکی هست.
قیمتاش بالاست وبرای کالاهاش ادم نمیتونه مطمئن باشه گوشی ایفون5خیلی گرون میده و لوازم جانبی های موبایل ازهم جا گرونه مثلن شارژراختاپوسیش.به نظرمن برای این جور خریدها فقط دیجی کالا مطمئنه که خودمم هم 4بار از اونجا کالاخریدم بدون هیچ مشکلی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tezar0241
قیمتاش بالاست وبرای کالاهاش ادم نمیتونه مطمئن باشه گوشی ایفون5خیلی گرون میده و لوازم جانبی های موبایل ازهم جا گرونه مثلن شارژراختاپوسیش.به نظرمن برای این جور خریدها فقط دیجی کالا مطمئنه که خودمم هم 4بار از اونجا کالاخریدم بدون هیچ مشکلی.
شاید در چند مورد حق با شما باشه اما من بیشتر اجناس رو چک کردم هم قیمت با بازار و حتی ارزونتر بود.حد اقل از دیجی کالا خیلی ارزون تر هست.تبلتی که من سفارش دادم 200 تومن ارزونتر از دیجی کالا بود ! هیچ مشکلی هم نداشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radium
آقا گوشی منم رسیید 1-2 ساعت پیش. همه چیز خوب بوده فعلا. هم ظاهر هم بسته بندی. تا 48 ساعت آینده هم تست کنیم ببینیم اکی هست.
تو این 48 ساعت تا میتونی ازش کار بکش تا اگر موردی داشت خودشو نشون بده.بیرون هم ببری نشون بدی بد نیست.من 2 جا نشون دادم خیالم راحت شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa7
تو این 48 ساعت تا میتونی ازش کار بکش تا اگر موردی داشت خودشو نشون بده.بیرون هم ببری نشون بدی بد نیست.من 2 جا نشون دادم خیالم راحت شد
هرکاری از دستم بر میومد انجام دادم :دی
دوستم هم یه htc one s سفارش داد امروز 1125000
اینم رفاه شاپ 200 تومان از دیجی ارزونتر میده البته مال دیجی کالا گارانتی داره
به نظر من یا برید از بازار خرید کنید یا دیجی کالا! هیچ ارزانی به دلیل نیست