فکر کنم کلی روحیه ات عوض شد و از این یه نواختی دراومدی حس میکنم کلی روت اثر داشت تاپیک زدن و خبر گرفتن و توصیه های ایمنی دوستان :)) به دل نگیرین مزاح بود ولی انشالا که گم گشته باز آید به کنعان غم مخور >> ر بده ;;)
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم کلی روحیه ات عوض شد و از این یه نواختی دراومدی حس میکنم کلی روت اثر داشت تاپیک زدن و خبر گرفتن و توصیه های ایمنی دوستان :)) به دل نگیرین مزاح بود ولی انشالا که گم گشته باز آید به کنعان غم مخور >> ر بده ;;)
سرور مشهد بپیوسوت بر دیار باقیم باز غم مخور
باز ر بده
دوست عزیز تو این انجمن کم نیستن افرادی که خیلی کیفیت خدماتشون بالاست و پشتیبانیشون حتی از هاستینگ های برتر ایران هم بالاتره ولی سعی کنید با هاستینگی کار کنین که رو راست باشه
یه حرف جدید بزنید مورچه چیه که کله پاچش بشه :-&
این اقا با چند نا یوزر تو این انجمن بوده یه بار قبل اینکه اسم مشهد vps بیاد از ما یه سرور گرفت زد به چاک
والا چی بگم چیز عجیبی نیست .....
من همین اواخر مشتری داشتم اومده میگه رپیدلچ نصب کردم دیدم 400 گیگ تو سرور جا هست تو بهم قول نامحدود دادی!!!
گفتم که بر اساس هزینه ای که دادید ما تضمین کردیم تا پایان دوره تامین کنیم برگشته میگه که نه من یه چیزی میخوام واقعا نامحدود باشه!!! به این چی بگم؟؟! :71:
الان حکایت این آقا!!
برادر من همیشه تحقیق کن و بدون که داری چی رو واسه چه کاری به خاطر چی و چقدر تا چه زمانی استفاده کنی؟!
با چه مشخصاتی به چه ارزشی و از کجا؟ سابقه؟ شماره تلفن ثابت؟ تایید شده سازمان و یا ... خاص؟
همینجوری که نمیشه خرید کرد...
البته 25 هزار ریسک محسوب نمیشه شاید توان مالی شما همین قدر باشه ولی.......
بماند.
پاینده باشید و مثبت......
لطفا ای پی وی پی اس را قرار دهید یا برای من پ.خ کنید
شما به صبر ایوب گفتید زکی
عزیز پولتو پس بگیر سریع روی یک هاست دیگه اطلاعاتتون انتقال بده
مرسی از جواباتون دلگرمی بهم دادید ایشالا دیگه برای هیچ کس همچین موردی پیش نیاد.ایشون جواب پی ام نمیده که بخواد پولو پس بده