سلام
انگار از سرور داخل ایران جهت تست سرعت استفاده میشه در speedtest و از پینگ پایین هم مشخصه
الان من تستس گرفتم مرجع سرور تست ایران و سروری از شرکت توسعه رسان پاسارگاد بود در سایت اسپید تست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
انگار از سرور داخل ایران جهت تست سرعت استفاده میشه در speedtest و از پینگ پایین هم مشخصه
الان من تستس گرفتم مرجع سرور تست ایران و سروری از شرکت توسعه رسان پاسارگاد بود در سایت اسپید تست
تو شیرازم که سرعت از 128 تا 4 مگ یکیه همش 300 دانلود میده :d
این عکس الکیه ایشون همین عکسو تو افر درخواست سرور اختصاصی من زدن
کلا سرکاریه
والا یکی از دوستان توی صنایع دفاع کار میکنه زور میزنه 5 مگابایت سرعت دانلود داره. یه چی میگن واسه خودشون ها:)
این نه مودم هست نه مبین نت ما برای دیتاسنترمون از ندا رایانه پهنای پاند اختصاصی گرفتیم و چند ایپی هم به نام مبین نت هست که روی سیستم های خودمونه
الان از سرویس اصلیه بقیه سرویس ها اسم شرکت میزنه مودم هم نیست 3 تا دیش اترنت هست با 4 کابل فیبر نوری همین سرعت درخواستی ما 1 گیگ بوده که الان فقط 500 مگ قابل استفاده است کسی اگه سوال داشت بیاد دفترمون تهران -م ونک - ب نگار طبقه 12 - واحد4
دوست عزیز لطفا قپی آمدن را بس کن و یک لینک مستقیم از خود سایت speedtest بزار
از مدیران خواش دارم تا افراد الافی مثل این آقا را به مدت نا محدودی بن نمایند :53:
تعریفشو شنیدم مبین نت داخل تهران کولاک کرده ولی خودم به چشم ندیدم
میشه یک عک بگیرید به ما هم نشون بدید
یکم حال کنیم
والا سمت ما که مبین نت افتضاحه
بابا این مین نت نیست به خدا اه بابا پهنای باند اختصاصی با ایپی مبین نت هست یعنی یک مودم مبین نت به شبکه وصل هست که با اون تست گرفتیم مبین نت حداکثرش 6 مگ هست.