پاسخ : فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
باسلام
من از "هزاره نویس" سرویس دارم ، سه تا از آلمان رم یک گرفتم ، الان بیشتر از یک هفته میشه ، هیچ مشکلی نداشتم، حتی همون روز اولی که یک سرور گرفتم و تست کردم ، همه چی اوکی بود و من 2 تا دیگه برای مشتریام ازشون گرفتم، تقریبا ساعت 2 صبح بود که من مشکلی داشتم ( که اونم بخاطر کانفیگ کریو بود) تیکت دادم ، بلافاصله هم جواب تیکت دادن و هم همون موقع از پشتیبانی به موبایل من زنگ زدن و مشکل بررسی کردن؛ واقعا تو این سه سالی که دارم از فروشنده های وی پی اس سرویس میگیرم به این شکل پشتیبانی نگرفته بودم.
در مورد کیفیت سرویس هاشون هم ، من فقط از آلمان سه وی پی دارم که تا این لحظه راضیم و امیدوار که همیشه به این شکل بمونه.
پاسخ : فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
بنده 2 ماه داشتم نظری ندارم دیگر
یا حق
با سلام
از سرویس های هزار نویس استفاده می کنم پشتیبانی و نحوه بر خورد دست اندرکاران مخصوصا جناب علیگلی حرف نداره واقعا راضی هستم.
کیفیت سرویس هاشون هم که تا اینجای کار من موردی ندیدم البته من آلمان رو فقط استفاده کردم.
ممنون
من در حدود شش ماهی هست سرویس دارم از هزارنویس. قطعی و مشکل مثل هر جای دیگه داشته اما برای من مهم این هست که موقع مشکل تیم پشتیبانی حداقل به اندازه من دنبال رفع مشکل هست و برخورد بدی هم از پشتیبان ندیدم که شش ماه ادامه دادم. ضمن اینکه صحبت هیچ کس دیگری هم رد نمی کنم. من از تجربه خودم گفتم. شاید دیگران تجربیات دیگری دارند از همکاری با هزار نویس. اما من خیلی راحت میتونم بگم در کل از هزارنویس راضی ترم تا جاهای دیگه علیرغم مشکلات موردی که پیش آمده. من ده سال هست سرویس های مستقیمی از دیتا سنتر های خارجی هم دارم. برای آن ها مشکلاتی پیش آمده. اما موقع بروز مشکل ساپورت همیشه هست و پیگیری می کنه. می تونم بگم هزارنویس از نظر پشتیبانی به استاندارد نزدیک تره.
من ازشون سرور دارم/خوب , از پشتیبانی که رضایت دارم چون تا الان مشکلی نداشتن/ حجم کاراشون که زیاد بشه رسیدگی به درخواست ها زمان بر میشه که امری عادیه
متاسفانه علی رغم اینکه تاکنون از سرویس هزارنویس رضایت نسبی داشتیم ولی در حال حاضر به کسی توصیه نمی کنیم. چون به شدت کیفیت افت کرده و پشتیبانی هم به کلی پیداش نیست. با توجه به اینکه قبلاً نظر مثبت داده بودیم الان وظیفه خود می دونم مشکلات را هم بگم تا دوستان دیگه روی حساب صحبت ما انتخاب نکنند.
دو سرور مجازی از آلمان ... میشه 4 مین سرور بنده... همه چی عالیه...
سلام
من یه سرور مجازی آلمان از هزارنویس با مشخصات : هارد 500 گیگ،رم 4 گیگ و cpu دو هسته ای i7-2600 گرفتم خیلی راضی هستم.
قیمت های هزار نویس نسبت به بقیه جاها مناسب و کیفیت سرور های هزار نویس عالی هستند.
پشتیبانی هزار نویس عالی عالی هست هرچی بگم خوبه کم گفتم
من ساعت 5 صبح تیکت زدم و آقای علیگلی جواب دادن و مشکلم را حل کردن
2 سرور مجازی دیگر با این مشخصات موجود است :
Hetz-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 2 Core 6000 Mhtz | Bandwich : 3TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 100 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
چنانچه مایل هستید در پرتال کاربران هزارنویس تیکت ارسال نمایید .
سلام یه تست ip برای من میفرستین پینگ رو چک کنم نسبت به خودم؟!
تورنت واسه استفاده شخصی مجاز هست؟!
اگه میشه برام پی کنین