چقدر سخت میگیرید بابا با mcمنتقل کن دیگه. من باهاش سرورمو منتقل کردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر سخت میگیرید بابا با mcمنتقل کن دیگه. من باهاش سرورمو منتقل کردم.
از rsync هم میشه استفاده کرد.
برایه ftp هم از دستور mget اف تی پی باید استفاده کنین تا اون * کار کنه . چون تو mget از glob expansion پشتیبانی میکنه.
من باشم از همون rsync استفاده میکنم. البته بدون انکریپشن که لود cpu نره بالا.کد:lob Toggle filename expansion for mdelete, mget and mput. If
globbing is turned off with glob, the file name arguments are
taken literally and not expanded. Globbing for mput is done
as in csh(1). For mdelete and mget, each remote file name is
expanded separately on the remote machine and the lists are
not merged. Expansion of a directory name is likely to be
different from expansion of the name of an ordinary file: the
exact result depends on the foreign operating system and ftp
server, and can be previewed by doing 'mls remote-files -'
Note: mget and mput are not meant to transfer entire direc-
tory subtrees of files. That can be done by transferring a
tar(1) archive of the subtree (in binary mode).
استفاده از mc خوبه ولی اگه میخواین راحت و بدون دردسر انتقال بدین، روی سروری که دسترسی root دارین یه دسکتاپ مثل kde نصب کنید بعد توسط filezilla client به اون سرور ftp کانکت بشین و فایلهاتون رو منتقل کنید.
داداشاینجوریهم میشه$ ftp IP
ابتدا با استفاده از نرم افزار putty وارد سروری شوید که می خواهید فایل ها را به آنجا انتقال دهید. برای اتصال به سرور مبدا از طریق سرور مقصد،دستور زیر را وارد نمائید:
- دقت نمائید اگر می خواهید از یوزر root استفاده نمائید می بایست دستور بالا را با sftp IP جایگزین نمائید و پس از آن تنها نوشتن پسورد، مجوز ورود به سرور مبدا را می دهد. پس اگر از ftp استفاده می کنید، از شما نام یوزر پرسیده می شود و پس از آن پسورد.$ get example
پس از ورود وارد فولدری شوید که می خواهید فایل مورد نظر را روی سرور مقصد دانلود نمائید.
حال از دستور get برای دریافت فایل مربوطه استفاده نمائید. برای مثال اگر نام فایل example است مانند زیر عمل نمائید:
ارادتمن