منم قبلا این مشکل رو با یک شرکتی داشتم
و در آخر با صحبت هایی که انجام شد وجه رو به حسابم عودت دادند
این شرکت هم اگر واقعا همچین حرفی زده باید پول شما رو عودت کنه !
البته اگر ....
:|
نمایش نسخه قابل چاپ
منم قبلا این مشکل رو با یک شرکتی داشتم
و در آخر با صحبت هایی که انجام شد وجه رو به حسابم عودت دادند
این شرکت هم اگر واقعا همچین حرفی زده باید پول شما رو عودت کنه !
البته اگر ....
:|
دوست عزیز اقای درست گفتن امکان ارسال با نام تجاری از طرف همراه اول بسته شده و نمیشه ارسال کرد.در حال حاضر برخی شرکت ها این امکانو به مشتری خودشون ارانه میدن که من از سیاست این نوع شرکت ها بی خبرم که به چه شکله.الان اگه من بگم باید برگشت بردن هزینرو که میشه یه نوع تبلیغ برای خودم.ولی اینو به عنوان کسی که مثل همکارشونم و منم توی همین کار مشغول هستم (فروش سامانه پیام کوتاه مستقل)عرض میکنم که ایشون باید یه مبلغی رو به عنوان خسارت بردارن و بقیه هزینرو برگشت بدن.البته بستگی به سایت فروش شرکت هم داره-موفق باشید
شما صحبت های منو کامل نخوندین
اگه قبل از خرید به من میگفتن. منکه نمیگفتم چرا اینجوریه
گفتم که چند بار تاکید کردم گفتم این مشکلی نداره گفتن نه
من حرفم اینجاست چرا بعد از خرید گفتن؟؟؟
من خودم این پنل نمایندگیرو داشتم از جای دیگه
فقط رو حساب این امکان اومدم ازایشونم خرید کردم
چون با جاهای دیگه که میگفتم دارین؟میگفتن نه.دیگه خرید نمیکردیم
من خودم هم فروش پنل دارم حدوده 600 یوزر داریم
دیگه کارمون همینه
اگه قبل از خرید اینو اطلاع رسانی نکردنو بعد از خرید گفتن و تو سایتشونم بازگشت وجه داره باید پولتونو پس بدن
من اصلا دوس ندارم اینجور مسائلو تو فروم مطرح کنم ولی متاسفانه چند بار گفتم که خودتون کلاهتونو قاضی کنین
گفتن نه برو شکایت کن تو فروما بگو
منم تو پست خودشون که از طریق همین تاپیک من خریدم اومدم اینو مطرح کردم که دیگران نیز ایشونو بشناسن
بنظر من برین شکایت کنین بهتره
متاسفانه بعضی ها تو محیط نت کارهایی می کنن که چهره اوناییکه دارن با انصاف ودرستی کار میکنن رو هم خراب میکنن
الان پلیس فتا خیلی پیگیریشون قوی شده
برا ما هم همچین مشکلی پیش اومد.البته ما از یه فروشگاه خریدی داشتیم و کلا چیزی به ما دادن که موقع خرید یه جور دیگه بود
شکایت کردیم
سریعا سایتشون بسته شدو پولمونم برگردوندن
فقط یه 5000 تومن هم تو دادگاه پول تمبر دادیم ;) برا شکایت
به نظر من این دوستم حرف خوبی زد که عده ای دارن محیط نت رو خراب میکنن بنده طراحی سایت هم انجام میدم و خودم با چشمای خودم دیدم که بعضی ها چطور دیگرانو فریب میدن ولی به نظر من اینکه به
پلیس فتا بگیدو شکایتو این چیزا جز اینکه خودتونو میندازید توی دردسر کارهای اداری و غیره کاره دیگه ای نیست بشینید منطقی حلش کنید.
اگه گفتن ابن امکانات رو داره و حالا این امکان فراهم نیست. بهتره بدون هیچ کم و کاستی پول را عودت بدن.
اگه این جوریه که من هم میگم روی سرور ایران به مشتریان CPanel ارایه میدم. بد که پول از مشتریان گرفتم ، میگم شرمنده cpanel برا ایران تحریمه .
خوب برای برگشت پول هم باید اون موقع بگم که شرمنده دیگه نمی تونیم پول رو پس بدیم .؟ یا این که بگم شرمنده یکمی باید برای خسارت از هزینه پیش ما می مونه ؟
تو رو خدا آخه این چه سیاسته فروشه ؟
من نمی دونم خسارت چی رو باید بگیرن ؟
باز هم میگم تمام حرفهای من در صورتی است که این کاربر به شما گفته باشد که ارسال با نام تجاری از امکانات پنل می باشد.
با تشکر
فایل پیوست 11258فایل پیوست 11259
اگه به مکالمات ما دقت کنید این موضوع مشهود هست