پاسخ : فروش وِیژه سرورهای مجازی انگلستان با پورت 10 گیگابیت / منابع کاملا اختصاصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
پورت وی پی استون 1گیگ هست
از کارت شبکه vmxnet استفاده کنید تا پورت شبکه شما بشه 10 گیگ
دیگه دوستان هم حرقی برای خراب کردن شما ندارند ;-)
شما لطف کنید 192 گیگ رمتون رو با 32.4 گیگاهرتز اونم تازه ماکس توربو این مقدار میشه سی پی یو بفروشید آورسل خوبی داشته باشید
پورت 10 هست ممنون
پاسخ : فروش وِیژه سرورهای مجازی انگلستان با پورت 10 گیگابیت / منابع کاملا اختصاصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanVps
دوست من توجه نمیکنید
از هر کسی بپرسید بهتون میگه پورت 1 گیگ هتزنر حدود 120 مگ دانلود میده سواد هم خوب چیزیه
ادبُ رعایت کن پسر جان !
پورت 1 گیگ هتزنر کی 120 مگ دانلود داده ما خبر نداشتیم؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
شما لطف کنید 192 گیگ رمتون رو با 32.4 گیگاهرتز اونم تازه ماکس توربو این مقدار میشه سی پی یو بفروشید آورسل خوبی داشته باشید
پورت 10 هست ممنون
منظوره بدی نداشتن ؛ فقط خواستن راهنماییتون کنن که امثال میزبان وی پی اس نخوان تخریب کنن !
شما خرده نگیر :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
فکر نمیکنم از لحاظ حرفه ای درست باشد در پست فروش همکارمان شما اقدام به طرح چنین مطالبی کنید و شما میتوانید به راحتی یک پست باز کنید و در آنجا به تحلیل بررسی نظریات خود در مورد هر دیتا سنتری بپردازید
موفق وپیروز
دوست من اولا هارد های سرور دو تا ساتا 7200 هستش که با رید این سرعت حدودا دو برابر میشه
این اصلا منطقی نیستش که سرعت خواندن و نشوتنش بیشتر از 120 مگ در ثانیه نشه
حرف شما کاملا رد میشه
این دوست عزیز خودش شروع کردش اومد تو تاپیک بنده اظهار نظر کردش و تاپیک منو به تشنج کشید و باعث شد فروش بنده دو روز از بین بره
به ایشون هم گفتم چیزی که عوض داره گله نداره
اومد گفت پورت امریکای شما 100 هستش چرا دروغ میگی
اگر 100 بودش من الان 100 تا مشتری امریکا دارم یکیشون میمود اعتراض کنه یا نه؟
پس وقتی تو جریان ما نیستش نباید اصلا اظهار نظر کنه راجب تاپیکم
نباید هم ناراحت بشه چون وقتی کشی حرفی میزنه باید جنبه داشته باشه
در ضمن او وی اچ هم تازه پورت هاشو مثل انگلیس کرده وگرنه همه دنیا میدوندد تو اروپا رو دست این دیتاسنتر هیچ کسی وجود نداره اون موقعه ای که همه دیتاسنتر ها 100 مگ پورتشون بود او وی اچ پورت 10 گیگ ارائه میداد ما حداقل 8 ساله کارمون این هستش
من حرفم اینکه وقتی از کسی ایراد میگیره این دوسته مون باید بدونه خیلی راحت میشه از خودش ایراد گرفت
دوست ندارم دیگه این موضوع رو کش بدم اما مقصر اصلی خودش بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
ادبُ رعایت کن پسر جان !
پورت 1 گیگ هتزنر کی 120 مگ دانلود داده ما خبر نداشتیم؟؟
شما بیا من بهت سرور بدم ببین 120 مگ دانلود میده یا نه
پسر جان وقتی 100 داره 15 مگ دانلود میده میشه بگی 1 گیگش چقدر دانلود میده
خیلی راحت هستش فکر کنم محاسبات ضرب رو سوم دبستان یاد گرفتیم
درضمن من دیگه حرفی ندارم و دیگه هم به این تاپیک نخواهم امد دوستان خودشون قضاوت میکنند
از این دوستمون هم سرویس نگرفتم انشالله که سرویس های خوبی دارند من فقط دوست داشتم بگم که کسی که ایراد میگیره خیلی راحت میشه ازش ایراد گرفت انشالله که فروش خوبی داشته باشند
شما e3-1220 پورت 100 شامل تخفیف رو زدید پورت 1 گیگ که در سایت دیتاسنتر هم هست که نمیشه ارتقاء داد همه میدونن شما میاید به این راحتی اعلام می کنید پورت 1 گیگ بنده هم گفتم اشتباه نوشتاری کردید ولی الان مشخص که اشتباه نکردید
و واقعا از قصد نوشتید پورت 1 گیگ خوب این نشون میده که شما واقعا 8 سال تو این کار هستید ؟! :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
سرعت دانلود پورت ها در بهترین حالت :
100 : 12 مگابایت!
1 : 120 مگابایت!
10 : 1200 مگابایت!
شما هم برای اینکه کارت شبکه 10 گیگ ندارید این مقدار دانلود دارید
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanVps
شما بیا من بهت سرور بدم ببین 120 مگ دانلود میده یا نه
پسر جان وقتی 100 داره 15 مگ دانلود میده میشه بگی 1 گیگش چقدر دانلود میده
خیلی راحت هستش فکر کنم محاسبات ضرب رو سوم دبستان یاد گرفتیم
برو خودتو اینتقدر که خراب هستی خراب تر نکن .. :)
والا بنده تا حالا پورت 1 گیگابیتی از اروپا نداشتم که 120 مگ سرعت دانلود بده بنده گزارش دادم