احتمالا آی پی شما توی سرور بلاک شده.
با ارائه دهنده ی هاستتون هماهنگ گنین
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمالا آی پی شما توی سرور بلاک شده.
با ارائه دهنده ی هاستتون هماهنگ گنین
من هاست جدید گرفتم ولی انگار اینم همون مشکل هاست قبلی رو داره، اینبار دیگه جز خودم خیلی ها نمیتونن سایتام رو ببینن حتی تو وی پی اس چک کردم باز نمیشد
اساتید به نظرتون مشکل از خطاهای زیره و باز هم ""مدیر سرور برای dns ها باید child name ادد کنند؟؟؟ و ip دهیشون غلط است؟؟""intoDNS: asheqane.ir - check DNS server and mail server health
شما مشکلتون اینه که همه مشکلات رو روی هاستینگ ها میزاری تا حالا فک کنم 90 تا هاستینگ عوض کردی تا اونجایی که من یادم
اورانوس هاستینگ - هاست گیگ- ارنا وب - پارس درایو و و و که بقیشو یادم نیست
و اخرشم میگید همشون مشکل داشتند
یه بار به خودتون نگاه کنید شاید مشکل از خود شماست
من از اولین هاست پرسیدم شما که استاد نیستی جواب دادی :d منم کاری که از دستم بر میومد تعویض ویندوز بود که انجام دادم دیگه نمیدونم باید چکار کنم، آرناوب رو واسه این ترک نکردم واسه مشکل فارسی نداشتن ترک کردم، حالا اینجایی که هستم با وی پی اس هم باز نمیشه و مشکل از من نیست، میخوام بدونم نظر اولین هاست عزیز چیه
مشکلتون اینه که صبر ندارید قبول نمیکنید که تو ایران کش هست
دقیقا مشتری ما هم بودید همین مشکل رو داشتید بهتون میگفتم مشکل از کش هست باید 72 ساعت صبر کنید تا مشکل رفع شه باز فردا صبح میومدید میگفتید مشکل من حل نشد ؟؟
- دیگه این مسائل یک مسئله ابتدایی هست یه فرد بیتجربه در این زمینه هم میتونید جواب شما رو بده اگر یک مقدار فکرتونو به کار بندازید و عجول نباشید متوجه میشید که ایمن دی ان اس های که بر روی دومنیتون ست شده مشکل داره -
نامه تمام ....
فایل پیوست 10074
لود می شود.
مشکلی نیست
فقط چون هاست را عوش کردید
ست شدن دی ان اس ها طول می کشد همین