پاسخ : چرا اینقدر اختلاف قیمت بین فروشنده های مختلف وجود داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deltamusic
از اون تایپیک های بی درو پیکره!...
جانم تلیسچی خیلی دوسش دارم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
این حرف شما یعنی ما اورسل میکنیم ؟؟ یا بفرماید ثابت کنید از این آفر اورسل صورت میگیره و یا در حضور همه عذزخواهی کنید
امیر عزیز تایید میشن!
سیاست کاری هر کس هم به خودش ربط داره ! توهین هم به کسی نکنید! از این نظر هم که هر نفر میتونه هر کاری بکنه و به مشتریاش ربط داره فکر نمیکنم این تاپیک جای اظهار نظر در مورد سرویس بقیه یا نظر دادن در مورد اورسل یا اورسل نبودن باشه!
اون رو مشتری میگه و تصمیم میگیره و اینجا هم جواب سوال و جوابه نه چیزه دیگه ای!
سپاس
بنده کلی گفتم ... شما هم ممکن هست اورسل کنید ، اگر بنا بر اثبات باشه شما بهتره اثبات کنید اورسل نمی کنید.
این طوری هم سطح کیفیت خودتون رو ثابت می کنید و مشتریان به شما اعتماد می کنند.
ببین من دارم سرور مجازی رو کاملا تخصصی ارائه میدم
یعنی واسه ارائه یک لینوکس میام سرور اختصاصی OpenVz با پنل مدیریت SolusVm که پولی هست را راه میندازم کیفیت سرویسم جوری میشه که یه سایت با روزی 20 هزار تا بازدید مصرف رمش بیشتر از 700 مگ نمیشه از 4 گیگ رمی که بهش اختصاص میدم
در عوض این کیفیت پول خوب هم میگیرم هزینه شرکت و تلفن و مالیات و ... هم مجبورم بده خوب سرویس هم قیمت خوب میدم
واسه ویندوز هم سرور جدا میذارم HyperV ...
اما یکی میاد 17 18 سالشه بیکار یه سرور راه میندازه یه وی ام ویر نصب میکنه هم ویندوز میده هم لینوکس میده سرور اصلی تازه منیج شده نیست چه بررسه سرور مجازی ها فقط یاد گرفته دکمه بزنه که خیلی ها میشناسم همین کارو هم نمیکنند...
Oversell میکنه پشتیبانی هم نمیکنه
هزینه ای هم نداره
تازه خیلی هم سود میکنه !
معلومه اینجوری میشه دیگه بازار خراب میشه
بعدم گندش در میاد که دیگه جواب کسی رو نمیده
از طرفی به خاطر وجود همچین ادم هایی افرادی مثل ما باید ضرر بدند چون مردم ایران دوست ندارند کیفیت رو ببینند فقط پول رو میبینند
خلاصه اینکه کاش ما هم صنف داشتیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nik0TiN
یعنی واسه ارائه یک لینوکس میام سرور اختصاصی OpenVz با پنل مدیریت SolusVm که پولی هست را راه میندازم کیفیت سرویسم جوری میشه که یه سایت با روزی 20 هزار تا بازدید مصرف رمش بیشتر از 700 مگ نمیشه از 4 گیگ رمی که بهش اختصاص میدم
در عوض این کیفیت پول خوب هم میگیرم هزینه شرکت و تلفن و مالیات و ... هم مجبورم بده خوب سرویس هم قیمت خوب میدم
اما یکی میاد 17 18 سالشه بیکار یه سرور راه میندازه یه وی ام ویر نصب میکنه هم ویندوز میده هم لینوکس میده سرور اصلی تازه منیج شده نیست چه بررسه سرور مجازی ها فقط یاد گرفته دکمه بزنه که خیلی ها میشناسم همین کارو هم نمیکنند...
هزینه ای هم نداره
تازه خیلی هم سود میکنه !
از طرفی به خاطر وجود همچین ادم هایی افرادی مثل ما باید ضرر بدند چون مردم ایران دوست ندارند کیفیت رو ببینند فقط پول رو میبینند
درود
ای کاش 17 18 سالش باشه طرف تو همین انجمن میشناسمش 14-15 سالش اومده داره وی پی اس میده --
خدایی خیلی زور داره برا ادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
بنده کلی گفتم ... شما هم ممکن هست اورسل کنید ، اگر بنا بر اثبات باشه شما بهتره اثبات کنید اورسل نمی کنید.
این طوری هم سطح کیفیت خودتون رو ثابت می کنید و مشتریان به شما اعتماد می کنند.
دوست عزیز ما با سرورامون اثبات میکنیم اما شما با چه مدرکی اینطوری نظر میدید :-$
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nik0TiN
هزینه ای هم نداره
تازه خیلی هم سود میکنه !
حرفتون کاملا متین.
اما این جا مشکل اینجاست که مردم ما نمیخوان! همونجوری که خودتون گفتید!
عمده مردم ما واسه چیلتر شکن و اسپم و از اینجور چیزا میخوان!
بنده خودم هم سرویس پریمیوم دارم ولی واسه چی بیام آفر پریمیوم بدم توی اینجا؟!
کسی که کیفیت بخواد خوب هم هزینه میکنه! همونجوری که شما هم ذکر کردید!
کاش ما هم صنف داشتیم !!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
درود
1. افر دیتاسنتر جدید رد استیشن دوباره بازار رو تکون داد و عواقبش 6 ماه دیگه مشخص میشه که دوباره همه ی این سرور ها جمع میشه
2. Over sell خیلی فجیههه!!!
3. هزینه مالیات ، شرکت ، مکان پشتیبانی و غیره..
4. تعداد پشتیبانان و کیفیت پشتیبانی و خیلی عوامل دیگه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
دقت نمکنید دوستان 2 بار عرض کردند over selling
مثلا انقدر سی پی یو رو لیمیت مکنند که پدر یوزر در میاد مثلا کله سی پی یو سرور 4 هسته به 10 تا یوزر سی پی و 4 هسته میدند. خیلی جالبه نه ؟؟؟
البته این 12 هزار تومان تو دیتاسنتر های مختلف متفاوت هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
با تشکر از شهاب عزیز! درست است دو بار ذکر شد که اور سلینگ!
البته یه 2 2 تا 4 تای عادی هم این رو میده
ایشون سرورشون £177.75* (Free Setup) در میاد براشون با هزینه آی پی و غیره اگر آفر آخر رو برداشته باشند و چون پیشفروش بوده 100 درصد این آفر برداشته میشه
48 عدد سرور 2 گیگ اگر فروش بره 3.708 پوند برای هر نفر در نظر گرفته میشه که حدود همان 16 هزار تومان میباشد که 16 عدد آی پی خالی هم خواهند داشت! ;)
بقیه اش پای شما!
حساب کتاب ساده ایست! ولی این آفر بعد از 6 ماه تغییر میکنه روی 400 500 پوند و اونموقع است که ...!
به نکات خوبی اشاره کردند همکارمون
واقعا 6 ماه دیگه ! مستعده که یه زلزله به شدیدی رخ میده ;)
من یه سرور اختصاصی از آقای ****** گرفتم نسبت به رم و هارد و... خیلی ارزان است همچنین ما تازه شروع کردیم برای گرفتن مشتری داریم تخفیف میدیم (البته ضرر هم میکنیم )ولی همه این کار ها برای افزایش فروش و اعتبار هست ولی به جان مولا و به این شب های عزیز قسم من اورسل نمیکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
من یه سرور اختصاصی از آقای ****** گرفتم نسبت به رم و هارد و... خیلی ارزان است همچنین ما تازه شروع کردیم برای گرفتن مشتری داریم تخفیف میدیم (البته ضرر هم میکنیم )ولی همه این کار ها برای افزایش فروش و اعتبار هست ولی به جان مولا و به این شب های عزیز قسم من اورسل نمیکنم
آقا چرا قسم میخوری !!!!!!!