پاسخ : درخواست 4 عدد خاست لینوکسی 500 مگ پدر مادر دار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezidentevilone
بعد از اینکه هاستیگ بی مسئولیت "پردیس هاست" بدون هیچ اطلاعی سرور عوض کرد.. و بدون هیچ اطلاعی ایمیل وب رو روی همه کاربرها بست و شعور و فهم خودش رو به نمایش گذاشت به دنبال سرویس دهنده ای هستم که آپتایم بالا داشته باشه هفته ای 2 بار هم بک آپ داشته باشه
4 تا هاست 500 مگ لینوکسی می خوام و در صورت رضایت اضافه هم می شه
با سلام
پشتیبانی به صورت 24 ساعته می باشد، تلفنی، تیکت، پیامک !
برای مشاهده پلن ها به سبد خرید - هزارنویس بروید !
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات میزبانی وب لینوکس یا ویندوز، عودت وجه تا 3 روز امکان اعتبار دارد.
- بکاپ به صورت روزانه / هفتگی/ ماهانه از کلیه سرورهای لینوکس و ویندوز در تمام دیتاسنتر ها در سروری جداگانه گرفته می شود.
- کنترل پنل های مورد استفاده روی سرورهای هاستینگ هزارنویس، همیشه دارای لایسنس بوده و هستند و به هیچ عنوان از کنترل پنل های کرک شده استفاده نمی گردد.
- چنانچه نیاز به پشتیبانی دارید می توانید با واحد پشتیبانی پرتال کاربران به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی تماس بگیرید.
با سلام و احترام - درخدمتیم
فضای میزبانی : 500 مگابایت
ترافیک ماهانه : 25 گیگابایت
سایر امکانات : ( پایگاه داده , ایمیل , ساب دامنه , پارک دامنه و ... ) = نامحدود
کنترل پنل : سی پنل
وب سرور : لایت اسپید
بک آپ : هفتگی / ماهانه ( سروری مجزا )
پشتیبانی : 24 ساعته ( تیکیت - ایمیل )
====
هزینه سالانه : 40.000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
برای شما که حداکثر کاری که بلدی تغییر DNS هست و احتمالا دفعه اول هست اسم SMTP می شنوی ... بله می شه برنامه نویسی .
SMTP Auth : روشی برای ارسال ایمیل هست که هر ایمیل ارسال شده کاملا فرستنده ، گیرنده و ... باید مشخص و معتبر باشه تا در شبکه شناسایی بشند.
وقتی یک سرور تعداد زیادی ایمیل بی نام و نشون ارسال کنه (وضیعتی که ما داشتیم) ظرف چند مدت IP سرورش بلاک می شه و ایمیل ها اسپم می شند یا کلا ریجکت می شند.
ما اگر کاری کردیم برای شما کردیم ، اگر بی خبر بود به دلیل وضیعت ناگهانی IP بود.
من 6 سال پیش تشکیلات ارسال ایمیل تبلیغاتی داشتم مرد مومن !
سیستم ویبولتاین که نیست بری توی تنظیمات 2 تا تیک بزنی یه یوزر پسورد و پورت بدی ردیف بشه.. سیستمی که من استفاده می کنم فقط وب میل داره یا به قولی همون php سندینگ که شما می گی ! وگرنه چلاغ که نیستم اگه قابلیت ست کردن روی Smtp داشت ست می کردم..
مشکلت اینه که همه رو شکل گوسپند می بینی و مثل گوسپند هم باهاشون رفتار می کنی ! که این برای من قابل تحمل نیست....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezidentevilone
بعد از اینکه هاستیگ بی مسئولیت "؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟" بدون هیچ اطلاعی سرور عوض کرد.. و بدون هیچ اطلاعی ایمیل وب رو روی همه کاربرها بست و شعور و فهم خودش رو به نمایش گذاشت به دنبال سرویس دهنده ای هستم که آپتایم بالا داشته باشه هفته ای 2 بار هم بک آپ داشته باشه
4 تا هاست 500 مگ لینوکسی می خوام و در صورت رضایت اضافه هم می شه
سلام
در خدمتیم
آفر ویژه ما
بازگشت وجه نقد تا 7 روز کاری
فروش ما از 100 گیگابایت شروع میشه
و این یکی از آفر هاست
فضای میزبانی : 500 مگابایت
پهنای باند : نامحدود
تمامی امکانات نا محدود
کنترل پنل : Cpanel
وب سرور : لایت اسپید
نوع سرور : کلود لینوکس
قیمت سالانه: 23500 تومان
پارس سرور - سبد خرید
البته این قیمت ها فقط و فقط تا آخر آبان ماه به این شکل باقی می ماند
و به نا بر تصمیم هیئت مدیره شرکت افزایش قیمت برای آفر ها پیش بینی شده است
می تونید باقیش رو در لینک زیر مشاهده کنید
برخی از مشتریان توی سایت هست می تونید مشاهده کنید
شرکت داده پردازن پارس نگار اولین شرکت در استان گلستان با موضوع ارائه خدمات میزبانی وب است
آدرس : استان گلستان - شهرستان گالیکش - خ امام خمینی (ره) - خ شهید محمد باقر خسروی - خ خسروی 1 نبش فرعی اول
تلفن شرکت : 01745835779
فکس : 01745833486
همراه : 09335576384
با ای دی من در تماس باشید
YID : r.parsserver
یا علی