پاسخ : درخواست هاست با شرایط مطرح شده در پست
دوست عزیز
1- اعتبار صحیح هست نه اعطبار
2- بنده که عرض کردم بازاریابم و گفتم در حد اطلاعات بنده فکر می کنم متعلق به ویندوزه
3- با پشتیبانی شرکت هم صحبت فرمودید تا جایی که بنده در جریانم نگفتند برای ویندوزه گفتند روی سرویسشون نصب نیست بنده هم به اطلاعات ناقصم این امر اضافه شد.
بنده فقط قصد کمک داشتم نه اتلاف وقت شما رو.
با سلام
تا انوجایی که اطلاعات ناقص بنده قد میده
PHP MSSQL از نسخه 5.3 به بعد پشتیبانی نمیشه و باید از sqlsrv_connect استفاده کنید
و سرورهای اس اس دی ابری ما PHP5.3 هستند
اطلاعات تکمیلی رو در اختیارتون قرار خواهیم داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdrive
دوست عزیز
1- اعتبار صحیح هست نه اعطبار
2- بنده که عرض کردم بازاریابم و گفتم در حد اطلاعات بنده فکر می کنم متعلق به ویندوزه
3- با پشتیبانی شرکت هم صحبت فرمودید تا جایی که بنده در جریانم نگفتند برای ویندوزه گفتند روی سرویسشون نصب نیست بنده هم به اطلاعات ناقصم این امر اضافه شد.
بنده فقط قصد کمک داشتم نه اتلاف وقت شما رو.
سلام دوست عزیز
بنده منظورم اصلا شما نبودید، چون در چت با ای دی که بخ من داده بودید، ایشون فرمودند که بازاریاب هستید، و من دقیقا به خاطر اینکه به یاد شما بودم گفتم اگر بازاریاب هستید که حق دارید و اگر نه ...
خواستم در پستم از شما هم به عنوان یک بازاریاب که حق دارید از این موضوعات خبر نداشته باشید، نام ببرم، که خوب، یادم رفت. اما من منظورم کسانیه که صاحب یا مدیر فنی این هاستینگ ها هستم.
میون این همه کسانی که آفر دادند یا خودم با هاستینگشون تماس گرفتم، فکر کنم فقط whg.ir و پشتیبان جوان سرور ( که خودم باهاشون تماس گرفتم ) فهمیدن این ماژول چی هست، و پشتیبان جوان سرور گفت چند لحظه صبر کنید، و بعد از چند ثانیه که سرور رو نگاه کرد گفت، PDO فعال هست، ولی mssql رو به فلان دلایل فعال نکردیم.
ولی دلیلم از گذاشتن همچین پستی، به تمسخر گرفته شدن توسط پشتیبان یکی از هاستینگ هایی بود که بهشون زنگ زدم، و از پشت تلفن بهم خندید و گفت، آقا من سه ساله دارم کار میکنم و بهت میگم همچین ماژولی وجود نداره، مگر اینکه من بیسواد باشم، خوب از پشت تلفن چی بهش میگفتم، میگفتم بله بی سوادید ؟
تا اینکه تصمیم گرفتم که جواب اینگونه هاستینگ ها رو، اینجا بدم
در مورد گزینه اول هم، ببخشید، من کلا از بچگی املام ضعیف بوده، شاید بیشتر میگشتید، غلط املایی بیشتری هم پیدا میکردید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
با سلام
PHP MSSQL از نسخه 5.3 به بعد پشتیبانی نمیشه و باید از sqlsrv_connect استفاده کنید
با سلام دوست من، ممنونم از اطلاعات خوبی که به من دادید.
بنده از PHP 5.2.4 استفاده میکنم، البته 5.3 هم دارم، نصب میکنم و اگر اینگونه که میفرمایید باشه، ممنونم از شما به خاطر لطفی که من داشتید.
قابل ذکره، که من توی پست انتقادیم، مخاطبم کسیه که فرمودند " Mysql، نه Ms sql
با یوزر Speedy.
و شخصی که در تماسی که با هاستینگشون داشتم، پشت تلفن من رو به تمسخر گرفتند و با خنده گفتند که : والا من سه ساله توی اینکارم و تا حالا همچین چیزی نه دیده ام، و نه شنیده ام، مگه اینکه شما بگید من بیسوادم.
که امیدوارم ایشون هم این پست رو ببینند، و حداقل یه مطلب آموزشی ای بشه براشون که بدونند همچین ماژولی رو PHP داره و به مشترک بعدی ای که ازشون درخواست فعال بودن این ماژول رو کردند، به جای تمسخر و خندیدن، راهنماییشون کنند.
عذر میخوام اس اسم آوردن اشخاص، چون دیدم اگه اسم نیارم، ممکنه به دیگران جسارت کرده باشم.
بنده بابت سوء تفاهمی که برای پارس درایو، و Ashkankamanager.ir پیش اومد، و باقی کسانی که حس کردند منظورم با ایشان هست، همینطور دوست عزیز wanener که لطف کردند و همچین اطلاعی را در اختیار من قرار دادند و بر سواد من افزودند، رسما عذر خواهی میکنم.
با تماسی که با رویال نتورک داشتم، پشتیبان هاستینگ آن، قویا فرمودند که این ماژول رو بر روی سرورشون جدیدا فعال نمودند، برای اطمینان هم دو بار اسم ماژول رو گفتم، و ایون هم قویا دو بار تائید کردند و احتمال زیاد افتخار مشتری شدن از این هاستینگ رو داشته باشم.
ممنونم از دوستانی که یا راهنمایی کردند و یا نیتشون راهنمایی کردن بنده بوده.
با تشکر
نقل قول:
قابل ذکره، که من توی پست انتقادیم، مخاطبم کسیه که فرمودند " Mysql، نه Ms sql
دوست عزیز شاید سوء تفاهمی رخ داده. بنده مخاطبم شما نبودید و مخاطبم دوستانی بود که میگفتند mysql pdo نصب هست. وگرنه قبلا در مورد همین اکستنشن با شما صحبت شده بود.
نقل قول:
میتونید اسکریپت رو نصب و تست کنید
PHP_MYSQL و SQL PDOِ Driver نصب هست
پشتیبانی که خوب رسانگاره !
اپتایم هم که باز رسانگاره !
دیتاسنتر هم Redstation انگلستان هست
پس من اشتباه متوجه شده بودم، اما بهتر بود که پست ایشون را هم در جوابتون نقل قول میکردید.
پس بنده ازتون عذر خواهی میکنم به خاطر این سوءتفاهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
با سلام
بنده سورس کد PHP 5.3.4 رو هم داشتم، باز کردم و چکش کردم، هنوز ماژول mssql رو ساپورت میکنه، اگر خواستید سورس رو میتونم براتون ایمیل کنم یا عکس پوشه mssql و کد سورس این قسمت رو براتون بذارم.
بابت این موضع من هم متاسفم . فکر کنم مشکل من بود یک ویرگول اضافی گذاشته بودم.
برای برنامتون هم میتوند راحت رو سیستم ویندوز از این اکستنشن استفاده کنید.
اما دوستانی که میخوان اکستنشن mssql را نصب کنن ابتذا باید freetds رو نصب کنن و سپس توسط سورس php ، mssql را کانفیگ و نصب کنن.
کد:
--enable-msdblib --prefix=--enable-msdblib --prefix=/usr/local/freetds
که
/usr/local/freetds مسیر freetds هست
سلام دوست عزیز
آیا هاستی با امکان مورد نظر تهیه کردین ؟
سلام
شماره تلفن تماس در سایت اصلی دیده میشه : رسانگار - راهکارهای مدیریت روابط سازمانی
در مورد شرایط درخواستی بعد سفارش و قبل واریز تیکت بزنید تیم پشتیبانی در خدمت شما هستند
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
هاست لینوکس اقتصادی
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=32
هاست لینوکس سازمانی دایرکت ادمین
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=9
هاست پر بازدید لینوکس سی پنل
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20
موفق باشید