پاسخ : 1سال دامین + 1ماه هاست بینهایت ! + 50$ اعتبار تبلیغات در گوگل فقط 2950تومان !!! به مناسبت سال جدید فقط تا 7 روز ! بشتابید .
این هاستینگ وردپرس جریانش چیه؟
من میخوام هاستم رو عوض کنم برام انتقال میدید؟
وارز هست؟
رپیدلینچ مجاز هست؟
پاسخ : 1سال دامین + 1ماه هاست بینهایت ! + 50$ اعتبار تبلیغات در گوگل فقط 2950تومان !!! به مناسبت سال جدید فقط تا 7 روز ! بشتابید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
god
این هاستینگ وردپرس جریانش چیه؟
من میخوام هاستم رو عوض کنم برام انتقال میدید؟
وارز هست؟
رپیدلینچ مجاز هست؟
همونطور که میدونین وردپرس یک مشکلی که داره اینه که مثل نیوک های قدیم هست اگر یوزر بالا باشه لود زیاد میگیره ولی ما این مشکل را حل نموده ایم .
بله انتقال میدهیم < ولی اول باید یک بک آپ کامل در هاست خود بسازید تا ما این کار را برایتان رایگان بکنیم .
وارز نیست ولی اگر رپیدلیچ میخواهید استفاده کنید برای استفاده های شخصی مشکلی نیست !
خب یعنی چی؟
شما چیکار می کنید؟
سی پی یوزیج رو کاری ندارید؟
میشه توضیح بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
خب یعنی چی؟
شما چیکار می کنید؟
سی پی یوزیج رو کاری ندارید؟
میشه توضیح بدید
یکی اینکه خود سرور قدرتمند میباشد و دوم اینکه ما مدریت ها و کانفیگ هایی انجام میدهیم که این مشکل برطرف میشود .
پلان های هاست وردپرس رو کجا میتونم ببینم ؟
هرچی سایتتون رو گشتم نبود
احتمالا من به این هاست نیاز دارم
من رپید لیپچ نیاز دارم حتما
استفاده شخصی یعنی چی دقیقا؟
هزینه ماهانه هرکدوم از پنل ها رو هم بفرمایید
چون من ماهانه میخوام پرداخت کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afrateam
پلان های هاست وردپرس رو کجا میتونم ببینم ؟
هرچی سایتتون رو گشتم نبود
احتمالا من به این هاست نیاز دارم
تمامی پلان های سایت , هاستینگ وردپرس هم میباشند ! در خود مشخصات پلان ها ذکر شده که تمامی هاست ها دارای کانفیگ های لازم برای هاستینگ وردپرس هستند !
شما هر کدام از پلان ها را انتخاب کنید فرقی نمیکند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
god
من رپید لیپچ نیاز دارم حتما
استفاده شخصی یعنی چی دقیقا؟
هزینه ماهانه هرکدوم از پنل ها رو هم بفرمایید
چون من ماهانه میخوام پرداخت کنم
استفاده شخصی یعنی اینکه فقط و فقط برای خودتان استفاده کنید و به هیچ عنوان رپیدلیچ را به اشتراک نگزارید .
هزینه ماه اول تا تاریخ هفتم ماه جافیه 2950 تومان به همراه یک دامین رایگان میباشد !
کد تخفیف : Newyear
خوب از ماه بعد ماهی چند میشه؟
من میخوام فیلم و نرم افزار رو با رپید لینچ مستقیم کنم بزارم واسه دانلود این شخصی میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
god
خوب از ماه بعد ماهی چند میشه؟
من میخوام فیلم و نرم افزار رو با رپید لینچ مستقیم کنم بزارم واسه دانلود این شخصی میشه؟
نه به هیچ عنوان این شخصی نیست !
بلکه شما دارین بین تمامی کاربران اینترنت به اشتراک میگزارید !
و این کار غیر مجاز میباشد .
هزینه برای ماه بعد 4950 تومان می باشد
-----
موفق باشید:55: