پاسخ : ████ فروش ویژه سرور اختصاصی █████
آقای قنبری شما خودتان تاپیکتان http://www.webhostingtalk.ir/f41/60527/ را نقض کردید من به محض ایجاد صورتحسابم از سوی شما پرداخت کردم یعنی یکی دو روز قبل از این تاپیک شما
و هنوز چند روز از مدت زمان سرویسم باقی بود
با شما ایمیل زدم و چت کردم مدارک هم موجود هست قبول کردید که طبق همین گفته خودتان کل هزینه را برگشت بزنید که در ابتدای این تاپیک هم گفتید
به ما زمان اعلام کردید که تا این تاریخ سایتهایمان را انتقال دهیم که انجام دادم
ولی چرا باز هزینه را به من کامل عودت ندادید؟
و 40هزار تومان کسر کردید؟
آیا به خدای واحد اعتقاد دارید؟
اول هم در چت قبول کردید هم در ایمیل بعدش گفتید نه هزینه کسر میکنم و 40هزار تومان کسر کردید.
نقل قول:
همچنین شاید بعضی از کاربران سوالاتی در مورد هزینه های پرداخت شده و مدت زمان قرار داد خود داشته باشند که در این مورد نیز توضیحاتی کوتاه ارائه خواهیم کرد :
1 - کاربرانی که از تاریخ 10 مهرماه 1391 اقدام به تمدید مجدد سرویس های خود کرده اند , هزینه واریز شده با کسر ی به حساب کاربری آنها در سایت برای خرید سرورهای جدید بازگشت خواهد شد , یا در صورت نیاز می توانند اعلام نمایند تا هزینه ماه جدید پرداخت شده به حساب اصلی آنها به یکی از بانک های : ملی , سامان , ملت بازگشت شود
2 - کاربرانی که در یکی دو روز گذشته سرویس را مجدد تمدید کرده اند هزینه آن به صورت کامل برای آنها بازگشت خواهد شد
من از پولی که ازم کسر کردی راضی نیستم و هرجایی که بشه هم اطلاع رسانی میکنم
آیا همیشه با مشتریان اینگونه دورو برخورد خواهید کرد ؟
شما قبلا هم یکبار به مدت دو روز به خاطر کردیت کارت هک شده یا ***ی یا هرچی سرورهای مارو دو روز بخاطر این اشتباهتون از سمت دیتاسنتر بسته شد ما نادیده گرفتیم ولی این کسر پول که در شرایط خودتان هم قبول داشتید فهمیدی آخرش بهم گفتی میتونم حتی این پول رو بهت ندم و منم ناچارا قبول کردم حداقل به 100هزار تومنم برسم و اون 40تومن رو بزور ازم کم کردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc
آیا همیشه با مشتریان اینگونه دورو برخورد خواهید کرد ؟
شما قبلا هم یکبار به مدت دو روز به خاطر کردیت کارت هک شده یا ***ی یا هرچی سرورهای مارو دو روز بخاطر این اشتباهتون از سمت دیتاسنتر بسته شد ما نادیده گرفتیم ولی این کسر پول که در شرایط خودتان هم قبول داشتید فهمیدی آخرش بهم گفتی میتونم حتی این پول رو بهت ندم و منم ناچارا قبول کردم حداقل به 100هزار تومنم برسم و اون 40تومن رو بزور ازم کم کردی
دوست عزیز فکر میکنم کمی باید صبور باشید و قبل از اینکه اینگونه شخصیت افراد رو زیر سوال ببرید فکر این رو بکنید که ایشون فقط با شما کار نکرده و به شما تنها سرویس دهی نکرده
به هر صورت بنده جدای این مسئله شما مدت 2 سال است با ایشون کار میکنم و سرویس میگیرم ازشون کاملا ادم منطفیی هست ایشون و منصف بارها شده بنده خودم خواستم به ایشون هزینه برای کارهای مختلف پرداخت کنم ایشون قبول نکرده بنده 100% ایشان رو تایید میکنم و این مورد کمی خنده دار هست برای من که 40 تومن و....... همیشه به این اعتقاد دارم باید انتظار بجدا داشت اگر مشکلی هست حتما ایشون مشکل رو حل میکنه ولی فکر نمیکنم روش شما درست باشه به هر صورت شما با این روش کارت پیش نمیره و باید فکر میکنم کمی صبور باشید و با خود ایشون ارتباط مستقیم برقرار کنید و مشکل رو دقیق تر و منصفانه تر که 2 طرف متضرر نشید حل کنید. برای مهندس قنبری ارزوی موفقیت دارم و امید وارم شما هم مشکلت حل بشه