پاسخ : سرور مجازی از آلمان با 50% تخفیف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persi@n
من دیروز اومدم تو سایتتون اتفاقا ببینم این قوانین چی هست پیداش نکردم لاقل تو دید من نبود
معمولا یکی از لینک های منو اصلی یا نهایت تو فوتر سایت این قوانین باید باشه قبل خرید بشه دید
تا حالا من که هرچی مشکل داشتم با فروشنده بوده
الان یکی اینجا زده به چاک کسی حداقل بن نمیکنه باز کلاه کسی رو برنداره
یکی دیگه نوشته تو سایتش این و اونو و فلان نامحدوده بعد زده سرویس رو بسته میگه نه فقط فلان چیز نا محدوده میگم اینجا خودت نوشتی این چیزا نامحدوده بعد دیگه اصلا جواب هم نمیده بخاطر یه مبلغ ناچیز
در کل درستکاری و برخورد درست مشتری رو میاره سمت خودتون به نفع خودتون هست
خارجی حجماعت مشکل میخوریم میگیم پولو ریفاند کن اول میاد تا میتونه سعی میکنه مشکل رو رفع کنه اگه راضی نشیم سریع پول رو ریفاند میزنه
اینجا اما خودشون رو به در و دیوار میکوبن پول طرف رو با هزار بهونه بپیچونن
پ.ن
این قوانین تهدید که حق شکایت ندارید هم کلا از نظر من مسخره هست
حالا دسترسی داشتید یا نداشتید ایشون که دسترسی داشته و علم غیب نداشته که بدونه شما دسترسی نداری
وقتی جواب نگیره کسی حق داره اعتراض کنه
اتفاقا یبار یه هندی یه vps به ما فروخت تو wht یه تاپیک زدم براش چون جواب تیکت رو نمیداد بعد تیکت زد اون پستت رو پاک کن بگو از ما راضی هستی تا سرویست رو باز کنیم از طریق paypal خیلی راحت هم حسابش رو بستم هم پولم رو پس گرفتم
با مشتری باید راه اومد وگرنه تهدید رو همه بلندن راه بیایید خودش میشه برخورد درست و این برخورد درست میشه تبلیغ براتون
الان شما سرور اختصاصی هم ماهی 1 دلار هم بدی من ریسک نمیکنم از شما سرویس بگیرم
به هر حال هر چیزی حساب کتابی داره. همونطور که فروشنده در قبال مشتری مسئولیت داره مشتری هم باید طبق ضوابطی رفتار کنه. اینکه پشتیبانی رو تحت فشار بزاری تا آتو بگیری بعد بیای اعتبار فروشنده رو زیر سوال ببری اصلا منطقی نیست.
در مورد مشتری هم به قول یکی از دوستان روزی رسان خدا هست نه بنده خدا.
ما هم مشتریهامون از طریق معرفی مشتری های دیگه میان و فعالیت ایشون تاثیری رو فروش ما نداره.
ولی ایشون باید راه و روش اعتراض کردن رو یاد بگیره و متوجه بشه که اعتباری که به سختی به دست میاد و نباید به این راحتی خراب کنه.
به قول یکی دیگه از دوستان بریدن نون دیگران کثیف ترین کاری هست که یه انسان میتونه انجام بده و ضعیف ترین انسان ها این کارو انجام میدن.
من دیگه از ادامه این بحث خسته شدم و حوصله تایپ کردن اونم به خاطر این موضوع رو ندارم. این دوستمونم میتونه به فعالیت های تخریبیش ادامه بده. انشاالله که همه رستگار شویم.