جالب بود
نمایش نسخه قابل چاپ
جالب بود
خواهش می کنمنقل قول:
جالب بود
و مهمتر هم اینه که قابلیت Oversell روی ریسلرها فعال شد .
با تشکر و سپاس از شما
چند مورد سوال و راهنمایی میخواستم که ممنون میشم پاسخ بدید:
1) فرمودید هر چقدر پهنای باند داشته باشیم به همون میزان نیز فضا داریم. در شروع کار نیز 1 گیگ پهنای باند داریم. این یعنی در شروع هاست ما 1 گیگ هستش و هرچقدر پهنای باند رو شارژ کنیم همون قدر فضا اضافه میشه؟ اگر اینطور باشه که اسمش نامحدود نیست!
2) سایت من در حدود 25 گیک الان هاست مصرف کرده و پر شده, کنترل پنلش هم دایرکت ادمین هستش. آیا امکان ترنسفر سایت بدون مشکل وجود داره؟
با تشکر و سپاس
درود
من نگفتم هر چقدر پهنای باند دارید هاست دارید
گفتم محدودیت در هاست ندارید
ترنسفر هم میکنیم براتون
بهتر نبود دایرکت ادمین نصب کنید کلوکسو یه پنل فوق العاده بی کیفیته دایرکت ادمین لایسنس 11 تومن هست که به نصبت امکانات خوبه تازه سرور ایران با وجود گرونیش حیفه کلوکسو باشه
من هم موافقم که دایرکت ادمین ورژن جدید رو نصب کنید
کلوکسو واقعا کیفیت بالایی نداره
اگر دایرکت ادمین نصب کنید مطوئن باشید مشتری های بیشتری نیز به سوی شما خواهند آمد
مشکل قیمت لایسنس نیست . سرور دایرکت ادمین هم موجوده . اما تجربه هایی که قبلا داشتم ، سرور دایرکت ادمین در تعداد یوزرهای بالا کرش زیاد کرده و خطاهای عجیب و قریب زیاد داشته !نقل قول:
بهتر نبود دایرکت ادمین نصب کنید کلوکسو یه پنل فوق العاده بی کیفیته دایرکت ادمین لایسنس 11 تومن هست که به نصبت امکانات خوبه تازه سرور ایران با وجود گرونیش حیفه کلوکسو باشه
پس فرمودید سایت من رو بصورت کامل (25 گیگ حجمش هست + کنترل پنلش هم دایرکت ادمین هستش) به سرورهای خودتون منتقل میکنید و بدون هیچ مشکلی سایت بالا میاد
درسته؟
بزودی برای نمایندگی اقدام خواهد کرد
با تشکر
فقط یک سایت هست ؟نقل قول:
طبق آخرین تصمیمات گرفته شده ، از این پس هاست ها را بر روی سرور کلوکسو و ریسلر ها را بر روی سرور دایرکت ادمین ارائه می دهیم .
با این تغییر ، از این پس هم ریسلر و هم هاست به صورت اتوماتیک ارائه می شود .
در ضمن ، دوستانی که در سرور کلوکسو ریسلر دارند ، می توانند تیکت دهند تا ریسلر آنها را در سرور دایرکت ادمین ایجاد کنیم.