پاسخ : قابل توجه همکاران گرامی که در xlhost سرور دارن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
اگر با این دلار بشه پرداخت کرد از ovh بیایم بیرون دیگه کار تو اون دیتاسنتر صرف نداره
یک زمانی سرور بود 100 تومن الان سرور 200 تومن با آی پی حدود 270 280
الان هم که دو ماهش در اومد 603
دوست عزیز اگر دنبال سرور 280 تومنی هستید همون ovh بمونید
با همین دلاری هم که عرض کردیم الان یه سرور با رم 8 و هارد 1 ترابایت و سی پی یو خوب ماهیانه 440 تومان در میاد در xlhost
نقل قول:
بله ما به حساب برادر جناب خرازی به ریال هزینه ی سرور هارو میدیم یه سرور معمولی حدودا با دلار جدید 440 تومن در میاد
کلا انسان بسیار مهربان و با معرفتی هستند این آقای خرازی سرور مارو ماه پیش بدون پرداخت هزینه فعال کردند و ما یک روز بعد هزینه رو ریختیم
این یعنی ایرانیا
ما همه اینجوری هستیم ایشون با فرهنگ قدیم ایران رشد کرده
کاش هم هبه اینجا برسیم که اونور دنیاست و هوای ایرانیهارو داره
باسلام
این کار یعنی عدم کار حرفه ایی! :) و دقیقا یعنی ایرانی بازی! در بازار جهانی شما تا پول سرویسی رو پرداخت نکنید قانون شرعا عرفا و ... به هیچ وجه نباید به شما سرویسی بدهند!
اگر شخص یا شرکتی این کار رو کردند دو حالت داره
1- شما پیش آن شخص یا شرکت اعتبار داشتید که روی اعتبارتون این کار رو کردند!
یا
2- دقیقا ایرانی بازی و بدون داشتن شناخت و ... به شما سرویسی دادند که هنوز پول آن را هم پرداخت نکردید!
این حرکت ایشون اگر به دلیل شماره 2 بوده به دور از رفتار حرفه ایی میباشد!(البته با شناختی که از ایشون دارم اینکار بعید هست! ولی ظاهرا خواستند هوای هموطنانشون رو داشته باشند! که جای تشکر داره!)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
این کار یعنی عدم کار حرفه ایی! :) و دقیقا یعنی ایرانی بازی! در بازار جهانی شما تا پول سرویسی رو پرداخت نکنید قانون شرعا عرفا و ... به هیچ وجه نباید به شما سرویسی بدهند!
اگر شخص یا شرکتی این کار رو کردند دو حالت داره
1- شما پیش آن شخص یا شرکت اعتبار داشتید که روی اعتبارتون این کار رو کردند!
یا
2- دقیقا ایرانی بازی و بدون داشتن شناخت و ... به شما سرویسی دادند که هنوز پول آن را هم پرداخت نکردید!
این حرکت ایشون اگر به دلیل شماره 2 بوده به دور از رفتار حرفه ایی میباشد!(البته با شناختی که از ایشون دارم اینکار بعید هست! ولی ظاهرا خواستند هوای هموطنانشون رو داشته باشند! که جای تشکر داره!)
موفق باشید
البته نظر شما محترم هست و تا جایی حق با شما چون همه مثل هم نیستن،ممکنه کسی بعد 1 روز بگه یادشون رفته و پول رو نریزن،برای خود ما هم 2 بار بعد از تحویل سرور پول رو گرفتن،و البته با شناختی که طی چند سال دارم از ایشون بسیار انسان با شخصیتی هستند
بله اگر ممکنه ایمیل ایشون ( آقای خرازی ) رو بدید
با سلام برای شما pm ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
با سلام برای شما pm ارسال شد
برای بنده هم ارسال کنید با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ezat1
برای بنده هم ارسال کنید با تشکر
چشم الان ارسال میکنم
برای من هم ارسال کنید مشتاق شدم
با سلام
دوستان عزیز خواهشا" به ایشون ایمیل نفرستید چون هیچ تغییری در فاکتور از طریق ایمیل براتون انجام نمیدن در سایتشون ثبت نام کنید و بهشون بگید که ایرانی هستید دیگه نیازی به اینکه ایمیل به خودشون بزنید نیست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
برای من هم ارسال کنید مشتاق شدم
با من هستید ؟