پاسخ : شفاف سازی برای ثبت شرکت...ثبت کنیم یا نه؟
اداره ثبت
خودتون ثبت کنید کاری نداره که پول بیخودی میخواید بدید یه کم پررو باشید تمومه
باید اولا بگید موضوع فعالیت فروش هاست و ثبت دامنه ی بین المللی و طراحی سایت اینجوری فقط یه مجوز از ارشاد میخواد اگه فعالیتی انجام بدید که در اساسنامه نیومده باهاتون برخورد میشه اگه بفهمند
یک سال وقت دارید و مالیات نمیدید بعد از یک سال باید برید اداره مالیاتی و تمام فعالیت های یک سال اخیر رو بگید و کد اقتصادی بگیرید شنیدم مسئولیت محدود 5 سال معاف از مالیاته(فقط شنیدم)
سالیانه بسته به فروشتون (زیاد نیست اگر موقع فروش فاکتور بدید اونا حساب میشه)
بله باید همه چیز داشته باشید
گرفتاریش اداره مالیاته که باید مهر و ... رو براشون ببرید و بازرس میفرستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
اداره ثبت
خودتون ثبت کنید کاری نداره که پول بیخودی میخواید بدید یه کم پررو باشید تمومه
باید اولا بگید موضوع فعالیت فروش هاست و ثبت دامنه ی بین المللی و طراحی سایت اینجوری فقط یه مجوز از ارشاد میخواد اگه فعالیتی انجام بدید که در اساسنامه نیومده باهاتون برخورد میشه اگه بفهمند
یک سال وقت دارید و مالیات نمیدید بعد از یک سال باید برید اداره مالیاتی و تمام فعالیت های یک سال اخیر رو بگید و کد اقتصادی بگیرید شنیدم مسئولیت محدود 5 سال معاف از مالیاته(فقط شنیدم)
سالیانه بسته به فروشتون (زیاد نیست اگر موقع فروش فاکتور بدید اونا حساب میشه)
بله باید همه چیز داشته باشید
گرفتاریش اداره مالیاته که باید مهر و ... رو براشون ببرید و بازرس میفرستند
اشکان عزیز واقعا ممنونم که اینقدر خوب راهنمایی میکنی و مشخصه راه و چاهو بلدید :)
پس خودم میرم دنبالش چقدر طول میکشه برای ثبتش ؟
دوم اینکه نگفتید برای ثبت مثلا من ساکن یه شهرم و دانشجوی شهر دیگه.میتونم توی اون شهری که الان هستم دنبال کاراش باشم ؟
سوم اینکه پس موضوع ثبت رو دقیقا همون چیز که خودتون گفتید رو میگم...حالا در حال حاضر روی سرور ما یه سری سایت آهنگ و موزیک و اینا هست . برای تایید سایت و اینا سایتا رو که بررسی نمیکنند؟ منظورم برای ثبت شرکت هست . بهتر نیست بگم اصلا فعلا هیچ سایتی نداریم و میخوایم تازه شروع کنیم؟
و اخر اینکه الان من شهر خودمم اصفهان . و هفته دیگه میرم شهر دیگه یعنی سمنان...میتونم هر دو جا پیگیرش باشم ؟ سمنان شهر کوچیکی هست و زیاد از این خبرا توش نیست . بهتر نیست که اونجا پیگیر بشم تا اصفهان؟
اولین کاری که باید بکنم فردا چیه؟ کجا برم؟
فرقی نداره که کجا ثبت کنید
ولی اگر سمنان ثبت کنید در روزمانه رسمی محل ثبت رو سمنان مینویسه
در مورد کار هم خیالتون راحت اصلا نمیدونند کار شما چیه
بگید هاست میفروشم فقط سر تکون میدند یعنی بله بله متوجه شدیم
البته از شانس من در شهر رشت که من شرکت ثبت کردم همه چیزو بلد بودند حتی ارشاد که رفتم کلا طرف همه چیرو میدونست ولی از 99 درصد دوستان و مخصوصا اداره مالیاتی که خودم رفتم پرسیدم کسی نمیدونست شغل ما چیه
طول کشیدنش بستگی داره من خوردم به تعطیلات نوروز حدودا 32 روز طول کشید
استعلام عدم سوء پیشینه دیر میاد حدودا یک هفته بعد
و سر نام دو سه باری باید بری و بیای
ولی خب ارزششو داره
به کارت هدف میدی
خب من که اصفهان میخوام کار کنم بیشتر بهتر نیست اصفهان برم دنبالش ؟ محل ثبت رو میزنه سمنان ، اما محل شرکت رو کجا میزنه؟ اصلا میشه محل کار رو جایی دیگه داد آدرسشو؟
مورد دیگه اینکه خوب متوجه شدم از توضیحاتت واقعا ممنون...
میتونی به من بگی فردا از صفر باید کجا برم؟ و چه مراحلی رو طی کنم؟ مطالب رو داده بودید توی همین تاپیک هم دوستان گذاشتند منتها درست نفهمیدم از ابتدا باید چه کرد...من چه مدارکی رو باید برای شروع آماده کنم و از کجا باید شروع کنم برم کجا ؟
ببخشید که وقتتو میگیرم . من اطلاع دارم چند تا دوستان دیگه هم همزمان با من دارند این تاپیکو دنبال میکنند وانشاله به اونا هم کمکی بکنه.
خودمم میخوام برم دنبالش . زیر دویست در میاد درسته؟
ظاهرا بايد اول برم اداره ثبت شركت ها و اونجا نام شركتو بدم
دوستان اگر جایی مشکل خوردید با شماره تلفن 87132 - 021 گروه وکلای یاسا تماس بگیرید
بصورت رایگان مشاوره ثبت شرکت می دن