پاسخ : نيازمند سرور پورت 10 گيگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
اولا شما كه مديري توجه كن كه من راجع به قيمتش حرفي زدم؟!
دوما شما مطمئني سرور 10 گيگ در ماه 3 ميليون پولشه و چه كانفيگي بخواي هم مهم نيست ؟( يه سري به بخش فروش سرور اختصاصي هم بزنيد)
سوما ريپورت دادن براي پست مدير ارشد جالبه يا نه؟
شما ظاهرا از کار با سرور فقط دونستن سرعت پورت رو یاد گرفتید! :) یک سرور که بتونه شما رو هندل کنه با این پورت حداقل 400 الی 500 پوند میباشد که در این بازار آشفته ارز این سرور چیزی حدود 2میلیون 500 الی 3میلیون درخواهد آمد برای صاحب سرور!
اگر با قیمت مشکلی ندارید من این سرویس رو با قیمت 2میلیون تومان با پورت اختصاصی 10گیگ در ماه به شما میدم!
اگر خواستید پ.خ کنید ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
شما ظاهرا از کار با سرور فقط دونستن سرعت پورت رو یاد گرفتید! :) یک سرور که بتونه شما رو هندل کنه با این پورت حداقل 400 الی 500 پوند میباشد که در این بازار آشفته ارز این سرور چیزی حدود 2میلیون 500 الی 3میلیون درخواهد آمد برای صاحب سرور!
اگر با قیمت مشکلی ندارید من این سرویس رو با قیمت 2میلیون تومان با پورت اختصاصی 10گیگ در ماه به شما میدم!
اگر خواستید پ.خ کنید ;)
جالب بود شاد شديم ...
به قرآن من 10 گيگ اختصاصي نخواستما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
جالب بود شاد شديم ...
به قرآن من 10 گيگ اختصاصي نخواستما
جالب بود یا نبود واقعیت کاریشم نمی شه کرد با این شرایط همین قیمت تموم میشه . o:-)
درسته شما پورت 10 نخواستید ولی 40-130 یعنی پورت 1 گیگ اختصاص داده بشه به شما
که دیگه تظمینی 100 دانلود دارید البته 120 هم میشه
که اون بابا باید خودش پورت 10 داشته باشه و مثلا 8 تا مجازی سازی کنه که به شما سرعت خوب بده و قیمتشم ..؟ ( البته توجه داشته باشید چند نفر حاضر هستن انقدر هزینه کنن که ایا سرور هزینش در بیاد یا نه )
از اقای اسکندری هم سوال پرسیدید ( astro.alireza)
http://www.webhostingtalk.ir/f15/59958/index3.html
من با اجازشون میگم
1 - فروش تموم شده
2 - تا اونجا که من میدنم دیگه سرور انگلیس نمیدن به کسی و فکر می کنم الانم دیگه نداشته باشنش چون ماه اخر بود که از اونجا دادن
3- فکر می کنم فقط از کانادا فعلا سرویس می دن طبق ایمیلی که برای من امده . فکر کنم تو فروم هم گفتن
4 - طبق گفته خودشون اون سرور برای 100 تا VPS در نظر گرفته شده بود که خدایش به نظر خودتون چقدر از پورت به شما می رسه ؟
اون سرور 600 پوند هزینه داشت که برای امروز حدود 3.5 میلیون تومان ( یکم بالاتر یا پایین تر) تموم میشه البته رم سرور ایشون 128 گیگ بود !!!
یک نکته که یادم رفت بگم : فکر نمی کنم شما با رم 512 بتونی انقدر سرعت داشته باشید !!!
البته مطمعن نیستم و احلش باید جواب بده ولی شک دارم رم کشش داشته باشه و رم بیشتری نیاز دارید !
بنظر من شما بودجه خودتونو اعلام کنید شاید کاری بشه کرد
مثلا من یه بنده خدایی رو دیدم که 90 (حدودا) یورو سرور مجازی میداد ولی فکر کنم مشخصات زیر داشت ( اگه خواستید خبر بدید پیداش کنم بگم کی بود )
4 گیگ رم
500 گیگ هارد اختصاصی
500Mbps پورت اختصای برای این VPS
, ...........
شما هم بودجه خودتونو اعلام کنید شاید به نتیجه برسید .
موفق باشید.
سلام.
انحراف تاپیک و به نتیجه نرسیدنش و انتظارات عجیب باز کننده تاپیک و بحث های بی نتیجه و بی دلیل کاربران و دلایل متفاوت دیگر نشان میشه که این تاپیک به سر انجام نمیرسه.
باز کننده تاپیک، اگر نیازی به خرید سرویس مجازی دارید آفر ها در بخش فروش هست، تاپیک جدید زدن چیزی رو عوض نمی کنه و شما هم نمی تونید سرویس ارزانتر دریافت کنید.
لطفاً از برخورد های کودکانه مثل صحبت در مورد گزارش مدیران ارشد هم جلوگیری کنید و سعی کنید طبق قانون طبیعت که 2 گوش و یک زبان به شما داده شده عمل کنید ...!
بنده و آقای s.w.a.t و دیگر مدیران ارشد به این دلیل مدیر شدیم که قابلیت مدیریت رو داریم و از نظر اطلاعات فنی و مدیریتی و تجربه و قدمت کاری و فعالیت حرفه ای در سطح بالاتری نسبت به شما هستیم و در مورد مسائل دیتاسنتر و شبکه اطلاعات مفیدی داریم و از روی لجبازی یا بی کاری حرفی نمی زنیم، در واقع گوش دادن به صحبت های ما به کاربران ثابت کرده که سود خوبی برای ایشان داشته و در این مورد میتونید بیشر تحقیق کنید به جای اینکه لجبازی های کودکانه رو در یک انجمن تخصصی پیشه کنید.
این تاپیک به علل متفاوت بسته شد.
با تشکر.