پاسخ : آیا با یک خط تلفن میشه از دو ای دی اس ال استفاده کرد؟
بهترین راه اینکه که از مودم wi-fi دار در جایی که خط اول وجود داره -طبقه اول - وجود داره استفاده کنید . و با استفاده از مودمهای usb که ارزان هم هستند در طبقه دوم از مودم اول دریافت کنید .وقتی خواستید مودم wi-fi دار بخرید حتما برد گیرنده و فرستنده رو چک کنید ببنید به اندازه فاصله شما هست یا خیر
یک راه دیگه هم هست بعضی از شرکتها چند کاربره دارن می تونید از ا ونها هم استفاده میتونید بکنید .
یک راه هم هست وقتی 2 مودم با هم روشن باشن هیچ کدوم کار نمیکنن . وقتی یکی روشن باشه میشه استفاده کرد از اون .
البته باید خط تلفن در طبقه واحد شما نیز وجود داشته باشه .
البته اگه مسیر کوتاه باشه می تونید از یک کابل شبکه نیز استفاده کنید از پنجره به پنجره اتاق خواب سیم بکشید (کابل Cat5) - برای شبکه
( بنده اشتباه متوجه شدم . فکر کردم میخواهید از یک طبقه به طبقه دیگر اینترنت دهید ) . پست رو پاک نکردم به خاطر اینکه شاید به درد کسی بخوره .
فشار کاری و اقتصادی ببین تا کجا پیش میره . یه چیزی میخونیم اما چیز دیگه برداشت میکنیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmzznn
اگر دو سرویس از یک شرکت میخواید بگیرید فکر میکنم میشه. چون یک لینک از اون شرکت کافیه و فقط باید مشخصات سرویس جدید رو زمانی که میخواید استفاده کنید داخل مودمتون ست کنید.
نمیشه همچین چیزی دوست عزیز .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisr
بهترین راه اینکه که از مودم wi-fi دار در جایی که خط اول وجود داره -طبقه اول - وجود داره استفاده کنید . و با استفاده از مودمهای usb که ارزان هم هستند در طبقه دوم از مودم اول دریافت کنید .وقتی خواستید مودم wi-fi دار بخرید حتما برد گیرنده و فرستنده رو چک کنید ببنید به اندازه فاصله شما هست یا خیر
یک راه دیگه هم هست بعضی از شرکتها چند کاربره دارن می تونید از ا ونها هم استفاده میتونید بکنید .
یک راه هم هست وقتی 2 مودم با هم روشن باشن هیچ کدوم کار نمیکنن . وقتی یکی روشن باشه میشه استفاده کرد از اون .
البته باید خط تلفن در طبقه واحد شما نیز وجود داشته باشه .
البته اگه مسیر کوتاه باشه می تونید از یک کابل شبکه نیز استفاده کنید از پنجره به پنجره اتاق خواب سیم بکشید (کابل Cat5) - برای شبکه
( بنده اشتباه متوجه شدم . فکر کردم میخواهید از یک طبقه به طبقه دیگر اینترنت دهید ) . پست رو پاک نکردم به خاطر اینکه شاید به درد کسی بخوره .
فشار کاری و اقتصادی ببین تا کجا پیش میره . یه چیزی میخونیم اما چیز دیگه برداشت میکنیم .
ممنونم حالا واسه این چیزی که من می خوام راهی نیست؟
با سلام
01- شما میتونید اینترنت رو با usb به سیستم طبقه اول وصل کنید! بعدش با کابل شبکه به طبقه دوم هم اینترنت هم وصل کنید
2- اگر از بیش از 2 سیستم استفاده میکنید میتونید سوییچ بگیرید ! و مودم رو مستقیم به سوییچ وصل کنید و سوییچ رو به سیستم ها!
یا اگر از usb استفاده نمیکنید راه دوم مورد نظر است !
یا علی
یاس هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
منظورتون مودم هم یک سوییچ بگیرم چی بود؟ دستگاه جدا هست برای سوییچ بگیرم؟ بعد به طبقه بالا چیجوری اوکی کنم؟ :d
برادر گلم منظورت اینه شما یک هاب سوئیچ بگیری و از خورجی مودم ADSL به Lan هاب سوئیچ بدی و یکی برای لپ تاپ استفاده کنی بکی هم یک کابل بگیری ببری بری کامپیوتر دیگه مثل کافی نت منظورمو گرفتی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma3oud91
برادر گلم منظورت اینه شما یک هاب سوئیچ بگیری و از خورجی مودم ADSL به Lan هاب سوئیچ بدی و یکی برای لپ تاپ استفاده کنی بکی هم یک کابل بگیری ببری بری کامپیوتر دیگه مثل کافی نت منظورمو گرفتی ؟
بله عزیز
این مشکل حله خوب دوستان راه های زیادی دادن
اما مثل اینکه بازم منظورمو کامل متوجه نشدین مشکل الان اینه می خوام از همین شرکت یه اینترنت دیگه هم بگیرم.
در واقع می خوام از یک شرکت 2تا سرویس داشته باشم(یکی واسه وبگردی یکی دیگه واسه دانلود شبانه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
بله عزیز
این مشکل حله خوب دوستان راه های زیادی دادن
اما مثل اینکه بازم منظورمو کامل متوجه نشدین مشکل الان اینه می خوام از همین شرکت یه اینترنت دیگه هم بگیرم.
در واقع می خوام از یک شرکت 2تا سرویس داشته باشم(یکی واسه وبگردی یکی دیگه واسه دانلود شبانه)
خوب همون اول که گفتم خط شما رانژه شده اون شرکته نباید مشکلی باشه.منظورت اینه میخوای همزمان از هر دو اشتراک استفاده کنی؟یا نه دانلود ها برای یک ساعت خاص
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma3oud91
خوب همون اول که گفتم خط شما رانژه شده اون شرکته نباید مشکلی باشه.منظورت اینه میخوای همزمان از هر دو اشتراک استفاده کنی؟یا نه دانلود ها برای یک ساعت خاص
اللن مشکل اینه که من دو تا اشتراک رو بگیرم با این مودم ای دی اس الی که دارم هر دفعه باید تنظیمات مودم رو دست بزنم تا به یه کدوم از اکانت ها وصل بشم؟ یا تنظیم کردنش کاری نداره؟
اگر مودمتون وایرلس نیست یه قطعه ای هست اسمشو فراموش کردم.یه آنتن کوپیکه که به کیس وصل میشه و کامپیوتر رو مجهز به وایرلس میکنه
در این حال می تونید در طبقه بالا با لپ تاپ به کامپیوتر پایین متصل بسید و از اینترنت وایرلس استفاده کنید. فقط باید کامپیوتر پایین هم روشن باشه
اگر هم مودمتون وایر لس هست. فقط کافیه وارد مودم بشید و یوزر پس adsl رو تغییر بدید.کار سختی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
اللن مشکل اینه که من دو تا اشتراک رو بگیرم با این مودم ای دی اس الی که دارم هر دفعه باید تنظیمات مودم رو دست بزنم تا به یه کدوم از اکانت ها وصل بشم؟ یا تنظیم کردنش کاری نداره؟
ببخشیدا اول ازت عذر خواهی میکنم.حالا نمیدونم اما من الان با دوستم که نمایدگی شاتل داره تماس گرفتم گفت نه نمیشه واسه 1 خط دو اشتراک گرفت:109:.یه چیز دیگه هم هست که میگم حالا نمیدونم شهر شما هم ایطوریه یا نه اما مخابرات جدیدا یه خط های اعتباری مجانی برای خطوط ای دی اس ال ارائه میده یعنی اگه برین برای گرفتن اشتراک یه خط بهتون هدیه میده .یه سوالی کنید ببینید اونجا هم اینطوریه