من بالاخره یک ماژول که به پنل اس ام اس ما میخورد پیدا کردم و موقع ارسال تکی همه چیز درست کار میکنه ولی وقتی میخوام تنظیم کنم که وقتی کاربر مثلا تیکت ارسال کرد براش اس ام اس بره . نمیره ...
تو لاگ اس ام اس ها میاد ولی ارسال نمیشه چیکار باید کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من بالاخره یک ماژول که به پنل اس ام اس ما میخورد پیدا کردم و موقع ارسال تکی همه چیز درست کار میکنه ولی وقتی میخوام تنظیم کنم که وقتی کاربر مثلا تیکت ارسال کرد براش اس ام اس بره . نمیره ...
تو لاگ اس ام اس ها میاد ولی ارسال نمیشه چیکار باید کنم ؟
این ماژول کلی اشتباه داشت تو برنامه نویسیش ... به همین دلیل شکافتم از نو نوشتم هر کسی میخواد بگه براش با 10 تومن متناسب با پنلش تنظیمش میکنم تحویل میدمو فقط ماژول قبل و بعد رو مقایسه کنید ببینید چی بود چی شد . :53:
این ماژول ها رو باید برنامه نویس اصلی بیاد و چک کنه... نه کسی که ویرایش میکنه.. کد میکنه... میفروشه.... با هزارن منت...
ارادت....
ماژول سازگار با iran.tc می خواهم
افرادی که پنلشون مثل سورس سامانه ی ما هست میتونن از ماژول ما استفاده کنند
همچنین میتونید ادرس وب سرویس رو به سامانه ی خودتعون تغییر بدید
فناوری اطلاعات هنترز
هر کس سامانه ای شبیه به سامانه ی ما داره از این ماژول استفاده کنه
http://www.henterz.com/sms/modueles/whmcs.zip
مشکل این ماژول در آخر مشخص نشد....
مثلاً خریداری کردیم...
اصلاً..یه وضی....
تا زمانی صبر خواهیم کرد... :)
مهرداد جان دستت درد نکنه بابت ماژول
ماژول به پنل پیامک به خوبی متصل میشه و اعتبار پیامک رو به خوبی نمایش میده توی مدیریت ماژول.
اما توی ارسال مثل اینکه مشکلاتی داره
یه ماژول هم قبلا بود متصل نمیشد به پنل. ولی پیغام "پیامک ارسال شد" رو میداد
هر 2 رو یه بررسی میکنم اگه به نتیجه رسیدم منتشر میکنم
سلام
ممنون بابت ماژول
به خوبی متصل میشد و اون شارژ حساب و .. رو نشون میداد
ولی تنظیمات رو اینجوری نشون میداد :
فایل پیوست 20659
سلام خدمت دوست عزیزم علی آقا
این ماژلی که شما میخواهی با خود نمایندگی به بنده اهدا شد .
با سامانه کامل مچ هست و احتیاج به کد نویسی و عملیات عجیب و غریب نداره
دوستانی هم که با سامانه ما کار میکنن یا از دوستان دیگر اشتراک گرفتن میتونن با اطلاع رسانی ماژل رو در اختیارشون قرار بدم هزینه ماژل 5 هزار تومن و بعد از نصب اگر مورد تایید بود پرداخت نمائید .
دوستانی هم اگر پنل اس ام اس مخصوص خواستند میتونم با کمترین هزینه ( از 2 تا 20 هزار تومن ) در اختیارشون بزارم