از این که اینجا این رو توی تاپیک شما پست میدم ببخشید.
دوست عزیز شما از ما سرویس داشتی یا چیزی شنیدید که میگین از ما نگیرن یا .....
خوب که خودم پیشنهاد ندادم یا تاپیک در این باره نزدم وگرنه 1000 تا پسوند *** و کلاهبردار و ........... به ما میزدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
با این قیمت هایی که شما گفتین یکم جای تعجب داره /:)
به نظر من سرویس های شما فاقد این شرایط هست:
پشتیبانی لازم
سرور قدرتمند
downtime کم
anti DDOS
سرعت لازم سرور
چون اگر این امکانات رو داشتید هزینه های سرور هاتون هم بالا می رفت.در نتیجه قیمت هاتون هم قابل قبول.الان هرجای دنیا بگردید هاستینگ های قدرتمند چنین قیمت هایی رو ندارند!
هاست 500 مگ سالیانه 7 تومان!!:^O
این نظر من بود.
موفق باشید:55:
با سلام
سرويس هاي ByetHost انگلستان را به شما پيشنهاد مي كنيم.
bythost کنترل پنلی بسیار ید داره رایگانش
lxadmin رو گرفتن ناقصش کردن
در مورد قیمت هم حق با تیزهاسته ولی چه کنیم دیگهاینا آتیش زدن به مالشون
هاست 1گیگ پهنای بانر 50 گیگ
سالی 15000 تومان با پشتیبانی و سرور قدرتمند سرعت 100/s --قرار گرفته در کانادا-- ارسال قرار داد به زودی(در حال اماده سازی) بازگشت پول در صورت درخواست شما تا 15 روز بعد از خرید
09124957648 روزیخواه
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
هاست 1گیگ پهنای باند 50 گیگ
سالی 15000 تومان با پشتیبانی و سرور قدرتمند سرعت 100/s --قرار گرفته در کانادا-- ارسال قرار داد به زودی(در حال اماده سازی) بازگشت پول در صورت درخواست شما تا 15 روز بعد از خرید
09124957648 روزیخواه
id: rozikhah
mail: omidrozikhah@gmail.com
آقا قيمت پايين دادن افتخار نيست.
سرويس خوب دان افتخاره.
سلام.
به پايگاه وب ايران هم سر بزن.
500 مگ با پهناي 12 گيگ ساليانه 40000 تومان.
به قول دوستمون قيمت پايين افتخار نيست سرويس دهي خوب با كيفيت عالي افتخاره.
جدی کسایی که پایه این حرکت هستند یه تاپیک بزنیم ریسلر رو یا تحریم کنیم یا قیمت ببریم بالا. نظرتون چیه؟نقل قول:
شیطونه میگه دست جمعی تحریم کنیم ریسلر ندیم دست ملت یکم بازار هاستینگ برگرده سره جاش :دی
سلام
من پلانی به این کیفیت پایین ندارم که بدم (-:
کیفیت رو با قیمت مفت نمیشه بدست آورد !!!
500 مگ هاست با 5 گیگ پهنای باند و سی پانل قیمتش حدود 20 الی 25 هست و زیر این قیمت یعنی کیفیت نامطلوب !!!
آقایون چرا اینقدر دعوا میکنید.
اول کی گفته قیمت پایین نشان بر بی کیفیتی سرور هست یا پشتیبانی پایین.
اینو ببینید حالا که اینتر ارزون میده یعنی بی کیفیته www.domain.com
توی ایران جا افتاده که جنسی خوبه که گرون باشه و همه فروشنده ها دارند اینو بیشتر جا میندازند.
توی ایران همیشه هاست گرون بوده ولی من دلیلشو نفهمیدم. یکی میگه سرور قدرت منده پشتیبانی خوبه آپ تابم بالاست دی داز داره. شرکت ثبت شدست.
ولی به نظر من هیچ کدوم دلیل بر گرونی نمیشه مثل آقای که گفته بود 500 مگ 40 هزار تومن
موفق باشید