پاسخ : فروش سرور مجازی انگلستان رم 1280 مگابایت فقط 20000 تومان - شروع قیمت از 8000 تومان
بنده هارد ۶۰ رو میتونم با این قیمت بتون بدم
با تشکر ...
پاسخ : فروش سرور مجازی انگلستان رم 1280 مگابایت فقط 20000 تومان - شروع قیمت از 8000 تومان
دوستان رم 256 و 384 تمام شده است.
از رم 512 هم 1عدد باقی مانده.
سلام
لطفا ایپی جهت پینگ بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softsky
سلام
لطفا ایپی جهت پینگ بدید
پ.خ شد.
با سلام
پنل VMware ارائه میدین ؟
مقدار دقیق CPU که برای پلن 512 در تظر گرفتن چقدره ؟ 1 کوره کامل ؟
هزینه 70 گیگ هارد اضافه برای پلن 512 رو بفرمائید
من از ایشون سرور تهیه کردم
کیفیت سرور خوب هست
موفق باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PerSianSerVerS
چون این قیمت ها برای کاربران wht هست.
چه تضمینی وجود داره بعدا این قیمت ها هم سطح قیمتهای سایتتون نشه؟ :-|
سلام.
بابت آفر استثنایی شما توی این بازار ارز تبریک می گم بهتون.
ما هم وی پی اس از انگلیس می فروشیم اما قیمتش سه برابر قیمت وی پی اس های شماست و یوزر می یاد از ما می پرسه چرا فلانی قیمتش کمه واسه شما زیاده.
واسه همین لازم می دونم مطالبی رو همینجا عرض کنم خدمت دوستان تا موضوع روشن بشه.
امیدوارم استارتر محترم تاپیک از دست بنده دلخور نشه چون قصد تخریب ندارم.
پردازنده سرور شما از نوع x3470 هست که ۸ مگ کش داره. با این پردازنده ما بیشتر از ۱۵ تا وی پی اس نمی دیم حالا می گیریم شما ۳۰ تا وی پی اس می دید (که البته اورسل پردازنده محسوب می شه)
قیمت نهایی سرور شما ۱۸۲ پوند هست که با نرخ امروز بازار ماهانه یک میلیون تومن هزینه سرور شماست.
با احتساب ۳۰ تا وی پی اس هزینه هر وی پی اس واسه شما می شه ۳۵ تومن.
رم سرور شما ۲۴ گیگ هست و اگر ۳۰ وی پی اس بفروشید به صورت میانگین به هر وی پی اس ۸۰۰ مگ می رسه.
با توجه به مسایل بالا برای اینکه فقط هزینه سرور شما دربیاد (بدون سود) باید قیمت سرور ۵۱۲ برابر ۳۵ و سرور یک گیگ برابر ۴۰ تومن باشه.
من با کیفیت کار شما کاری ندارم و مطمئنم خوب هست اما دوستان بدونند با این قیمت امکان تمدید سرور ممکن نیست مگر اینکه ایشون به دلار با نرخ مرجع دسترسی داشته باشند که اون بحث دیگه ای هست!
در هر صورت اگر نتونستید سرور رو به دلیل مسایل مالی تمدید کنید ما حاضریم مشتریانتون رو قبول کنیم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
سلام.
بابت آفر استثنایی شما توی این بازار ارز تبریک می گم بهتون.
ما هم وی پی اس از انگلیس می فروشیم اما قیمتش سه برابر قیمت وی پی اس های شماست و یوزر می یاد از ما می پرسه چرا فلانی قیمتش کمه واسه شما زیاده.
واسه همین لازم می دونم مطالبی رو همینجا عرض کنم خدمت دوستان تا موضوع روشن بشه.
امیدوارم استارتر محترم تاپیک از دست بنده دلخور نشه چون قصد تخریب ندارم.
پردازنده سرور شما از نوع x3470 هست که ۸ مگ کش داره. با این پردازنده ما بیشتر از ۱۵ تا وی پی اس نمی دیم حالا می گیریم شما ۳۰ تا وی پی اس می دید (که البته اورسل پردازنده محسوب می شه)
قیمت نهایی سرور شما ۱۸۲ پوند هست که با نرخ امروز بازار ماهانه یک میلیون تومن هزینه سرور شماست.
با احتساب ۳۰ تا وی پی اس هزینه هر وی پی اس واسه شما می شه ۳۵ تومن.
رم سرور شما ۲۴ گیگ هست و اگر ۳۰ وی پی اس بفروشید به صورت میانگین به هر وی پی اس ۸۰۰ مگ می رسه.
با توجه به مسایل بالا برای اینکه فقط هزینه سرور شما دربیاد (بدون سود) باید قیمت سرور ۵۱۲ برابر ۳۵ و سرور یک گیگ برابر ۴۰ تومن باشه.
من با کیفیت کار شما کاری ندارم و مطمئنم خوب هست اما دوستان بدونند با این قیمت امکان تمدید سرور ممکن نیست مگر اینکه ایشون به دلار با نرخ مرجع دسترسی داشته باشند که اون بحث دیگه ای هست!
در هر صورت اگر نتونستید سرور رو به دلیل مسایل مالی تمدید کنید ما حاضریم مشتریانتون رو قبول کنیم
موفق باشید
سلام دوست من. ممنون از توضیحات و راهنمایی هاتون :53:
سعی می کنم از تمام راهنمایی هاتون استفاده کنم.
استفاده از utorrent برای استفاده شخصی مجاز هست؟